Na UTZ chlapeček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
10.8.18 16:30

@Janulika
Ja nejdřív příteli zakázala se doktora ptát. Jediná na cem mi záleželo aby rekl ze je vse v poradku :srdce: . Ale ted zvědavost vystrkuje růžky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 16:32

@Ebelin13 noo to každopádně, hlavně jak se u nás doma říká - „Na blbou otázku, blbá odpověď!“ Takže příště se raději zeptej Dr, když jsi tak hrozně zvědavá a nebo přilož alespoň fotku ze které lze alespoň odhadnout ;) a čoveče den mám skvělej - ochladilo se, manžel má dovolenou, 20m syn tu řádí a druhé mě zvesela kope v břiše - díky za optání :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.8.18 16:33

@Kristyna.Vechtova
No potom nechapu ze se tak nudis a odpovidas..dle svých slov..na takovou blbost :roll: . Uzivej si manzela kdyz ma dovolenou a tes se na mimi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
10.8.18 16:35

@Kristyna.Vechtova Souhlas, tohle mě dnes a denně překvapuje tady. Jestli poznám že jsem těhotná před MS a jaký je to pohlaví dle utz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 16:37

@Ebelin13 tak víš jak když si kluci hrají, tak mám chvíli čas i na svoje věci, tudíž mám čas odpovídat na blbosti, tím bych to asi ukončila. Pro příště se ptej těch povolaných a jistě se Ti dostane odpovědi jakou žádáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 16:38

@sladke-mameni jee jsem ráda, že nejsem sama :lol:
Ano nejlíp jestli je to těhotenství 3 dny po ovulaci neb je píchne tam a tam to rostu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
10.8.18 16:44

@Kristyna.Vechtova Jo a taky že jim je 2 dny po styku na zvracení nebo že doktor pohlaví nepoznal a řekl že je na to v 12tt brzy, ale ženské to tady určitě vykoukají :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 17:05

@sladke-mameni no protože ženský na emiminu ví všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
10.8.18 17:10

Holky co se handrkujete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
10.8.18 17:12
@Ebelin13 píše:
@Kristyna.Vechtova
Neptali jsme se.. Kdyz ti to tak vadí, tak na diskuzi nereagujte paní chytra :roll:

Já kdybych se nezeptala, tak se to nedozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.8.18 17:19

A já jsem se nezeptala schválně a vydržela až do porodu :pankac: To bylo nechápavých obličejů, když na otázku „Co to bude?“ přišla odpověď „Miminko!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 17:27

@Russet tak to máme teď u druhého :mrgreen: u prvního to manžel chtěl hrozně vědět - jestli „zapadne“ do kolektivu kamarádů kteří mají prvního kluka - „naštěstí“ joo, tak byl klid :lol: a teď u druhého jsme řekli, že to vědět nechceme a samozřejmě se všichni ptají, tak odpovídám „miminko“ :lol: a nejvíc mě se*e jak automaticky když máme prvního kluka, všichni říkají tak to bude holka že :roll: takže druhého kluka asi mám nechat v porodnici nebo dát do babyboxu :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 17:28

@rozand tak mě se u obou těhotenství můj doktor ptal zda chceme vědět pohlaví a kdyby se nezeptal u syna bych se ptala - však mám pusu, u druhého jsem ještě před screeningem hlásila - pohlaví vědět nechceme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.8.18 17:32
@Kristyna.Vechtova píše:
@rozand tak mě se u obou těhotenství můj doktor ptal zda chceme vědět pohlaví a kdyby se nezeptal u syna bych se ptala - však mám pusu, u druhého jsem ještě před screeningem hlásila - pohlaví vědět nechceme :mrgreen:

Já taky radši říkala, protože většina to vědět spíš chce. Ale můj tajný tip nakonec vyšel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.18 17:38

@Russet no proto jsem to „křičela“ pomalu mezi dveřma :mrgreen:
Nooo též mám typ tak jsem zvědavá zda se v lednu potvrdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie