Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sama to Taky zvládneš, ale asi bych tomu ještě zkusila dát šanci..
A jak dlouho jsi těhotná? Když zmiňuješ potrat, tak asi moc dlouho ne. Takže pár týdnů to není podle tvých představ a už rozchod? Tos tomu moc šanci nedala, navíc když se změnil údajně až teď.
@terien podle představ to není zhruba 3 měsíce at delam co dělám, tudíž dala jsem tomu šanci
@Anonymní píše:
@terien podle představ to není zhruba 3 měsíce at delam co dělám, tudíž dala jsem tomu šanci
Aha, no to je nejvyšší čas ho poslat k šípku
celý tři měsíce! Hrůza, opravdu
@Anonymní píše:
ale kupodivu jsi v těch hrozných 3 měsících plánovitě otěhotněla
![]()
@terien kdyby si 3 měsíce plánovala společně věci a on je vždy zrušil a dal přednost něčemu jinému, 3 měsíce se s tebou skoro nebavil, nebyl doma neustále měl něco jiného a za cele 3 měsíce ti neprojevil ze te má rad asi by si taky třeba měla podobne myšlenky. Kdyby to byly 3 měsíce maličkosti opravdu to neresim ![]()
@Anonymní píše:
@terien kdyby si 3 měsíce plánovala společně věci a on je vždy zrušil a dal přednost něčemu jinému, 3 měsíce se s tebou skoro nebavil, nebyl doma neustále měl něco jiného a za cele 3 měsíce ti neprojevil ze te má rad asi by si taky třeba měla podobne myšlenky. Kdyby to byly 3 měsíce maličkosti opravdu to neresim
A ty si myslíš, že v dlouhodobém vztahu pořád lítáš na růžovém obláčku? Jestli to chceš vzdát po 3 měsících a ani to dítě ti nestojí za to to zkusit překonat, tak ho lituju. Ten těch strejčků bude mít, když to odpískaš pokaždé, když pár týdnů nebude po tvém.
Jo, hodně holek si po otěhotnění uvědomí, že jim najednou ten vztah nevyhovuje. Tady jich je až moc ![]()
@Anonymní píše:
Ano, dítě bylo plánované. Chtěli jsme ho oba teď už jen já
takže on ví, že jsi těhotná a dítě nechce?
a jinak k původnímu dotazu - zvládnout se to dá, akorát je ti líto, když na procházce s kočárkem potkáváš tatínky s kočárkem, ale nic, co by člověk nedokázal, to není
@terien samozřejmě to vím není mi 15 ani 20. Rada bych šanci dala ale když partner už moc nechce ztrácím víru. Sám kolikrát řekl uz už je mu to jedno a at klidně odejdeme.
Chlap posloužil jako dárce spermatu a očividně už není potřeba ![]()
Ahoj holky jdu si pro radu a vím ze možná dostanu trochu vynadane ale i s tím počítám. Stalo se některé z vás ze jste zjistili ze jste těhotné a pak si rozmyslely ze s přítelem nechcete byt a vztah ukončily vy? Na potrat bych už nesla. Samozřejmě ty důvody nejsou ze se někdy pohadame, jsou závažnější, jakoze ztráta zájmu o mě, o vztah, jsem až na posledním místě před kamarády, jeho rodinou, práci, hospodou…a ne dřív takový nebyl stalo se to až teď. Podporu v rodině bych měla, nějaké peníze mám také nasetrene…poprosím o vaše zkušenosti případně zda se to po porodu změnilo nebo jste odešly a jste teď šťastné a zvládli jste to? prosim anonym