Na začátku těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8042
20.4.11 13:00

Budu ti držet palce :)

Snad tam ti mrňousové budou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
20.4.11 13:05

Tak si napíšeme, jak to dopadlo :-)
Můžu se zeptat kolik Ti je a odkud si? Já jsem z Plzně, je mi 28 :-)
Chvilkami mě pořád bolí bříško :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
20.4.11 13:08

Já 24 a Jindřichův Hradec, budu se těšit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
20.4.11 13:10

Musím jít učit, ještě mám jednu hodinu :-) Snad to rychle uteče, pa, pa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
20.4.11 13:12

Měj se, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.4.11 14:46

Ahoj holky,tak vám všem přeju aby vám to vyšlo a celí těhu bylo jak má být.Ale potřebovala bych poradit.Před měsícem o Ms jsem byla na krvi na hormonalní profil,pak mě 23 den objednali na ultrazvuk.Tak jsem tam byla a pan dr.říkal že je to všechno v pořádku ale že mám cystu asi 2,8 cm, ale že to nic není,ani neřekl o jakou se jedná :think: Mám pravidelnou Ms ale najednou nedorazila,tak jsem si říkala že je to asi kvůli té cystě.Ale 6 dní na to jsme šli slavit narozeniny , tak jsem říkala že si udělám test,a nevěřila jsem že budu těhu on vyšel krásně pozitivní, nechce se mi tomu pořád věřit a četla jsem že i pozitivní test může udělat i cysta,tak nevím :nevim: Je to takové neuvěřitelné když mi dr. dal 3 měsíce a pak že nám dá doporučení do cáru :-) Holky co myslíte mohla to udělat cysta?Dám foto…díky všem co poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
21.4.11 09:58

ahoj jondinko, co jsem slyšela, tak cysta (a ještě né každá) ti udělá maximálně ducha :-)
tohle je pozitivní test jak hrom :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
21.4.11 14:30

děkuji,za oporu a za povzbuzení,ani nevíš jak se na ně krásně dívá, poprvé po 20 měsících..Ještě aby to potvrdil doktor a spadne mi kámen ze srdce :srdce: Tobě taky přeji at se brzy zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
21.4.11 17:57

Ahoj holky,
gratuluji čerstvým těhulím :mrgreen: :mrgreen:
Taky jsem před 14-ti dny měla na testíku takovýho malý dušíka, pak jsem testila celý týden a pěkně to rostlo.. :dance: :dance:
Mám už za sebou jedno zamlklý těhu, tak doufám, že tentokrát to bude OK.. K doktorovi se chystám až tak za týden, mmožná dýl (jestli to vydržím :mrgreen: ) - chci aby už bylo vidět rovnou srdíčko. Asi bych se zbláznila, kdyby mi Dr zase řekl, že tam nic moc nevidí :pocitac:
Jinak ze začátku mně dost bolel podbřišek - ještě před termínem ms, teď už nic. Zato mám dost bolavý prsa, zácpu a děsně se nadýmám.. Vydržím cokoli, hlavně ať je mimi OK.. :srdce:
Jondinko, tohle je „velice pozitivní“ testík, to myslím, že by cysta neudělala.. takže gratuluji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
21.4.11 19:15

ahojky holky, ja jsem zrejme v 6tt, zitra mam jit teprve poprve k doktorovi, hrozne se na to tesim, protoze priznaku moc nemam, takze se chodim na test ob den divat, abych se ujistila, ze je to fakt pravda:-) Mame s pritelem hroznou radost, vyslo to napoprve a nekdy tomu jeste snad ani neverim.Prsa neboli, jen trochu bradavky a obcas bricho jako pri menstruaci.Sladky me najednou vubec nelaka, za to slany..jeeezis.Vi to segra a nejkamoska,kamoska v praci,jinak nikdo a premyslim prave o dni matek, to rict mamce a tchyni…bude to fajn darecek.A ostatnim asi po trech mesicich, uvidime. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
21.4.11 19:29

Ahoj Terko!
Moc gratuluju! Doufám, že zejtra napíšeš, jak to dopadlo u Dr. Už budeš tady třetí, co si jde zejtra pro „verdikt“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
21.4.11 19:44

Ahoj holky,ja jsem Tereza..odpovidala jsem medovy.Nam to taky vychazi na 1.dubna:-)a zitra jdu k doktorovi,nemuzu se dockat.Je hrozne fajn se tu moct vypovidat:-)a sdilet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
21.4.11 19:48

Přesně proto sem tady i já. Doma si o tom nemám s kým pokecat, když je můj milý furt v práci :-( . A když je doma… no s chlapem to není ono :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
21.4.11 20:12

Ahoj holky, tak já jdu zítra ráno na UTZ, my jsme teda podstupovali IVF po ročním neúspěchu a vypadá to že se zadařilo :-) a možná rovnou 2×
Kolem nás to vědí už skoro všichni, rodiče, prarodiče, kamarádky…
Taky jsem už prodělala dva neúspěchy před pár lety, tak mám trochu strach jestli to vše dopadne, ale zase si říkám, že teď už se musí zadařit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
21.4.11 20:13

Ahoj medova:-)jo je nas vic zitra,to vypada.to je prima.Jsem hrozne zvedava,jestli tam bude neco videt, jestli bude delat ultrazvuk.Pripadam si jak blazen,nemyslim na nic jinyho,prvni tehotenstvi,tak snad nejsem mimon:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí