Náctileté maminky a snažení

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Breuovi
28.5.12 11:50
@Anýsek18 píše:
@Ciarra @dituleska :potlesk: :potlesk: :potlesk:

tohle mluví za vše :think:

• Citovat
  • Upravit
7476
28.5.12 11:53

@Breuovi Já si myslím že názor stačí napsat jednou a né ho tu jak praštěná rozebýrat do podrobností. Mě to třeba nezajímá. Ano tvůj názor si přečtu ale nehodlám tady pak číst jak to rozvádíš a prosazuješ si svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.5.12 11:53

ne ty nechápeš o co tady jde…pokud nesouhlasíš s tím že holky chtějí otěhotnět brzy tak to napiš že nesouhlasíš,ale komentáře o závisti apd jsou už trochu mimo mísu ne :nevim: myslím že budu radši když budu mladou maminkou a s holkou si budu rozumět jako kamarádka než starší maminkou-moje mamča mě měla ve 20 a brášku si pořídila s novým přítelem když jí bylo 35.I to má svoje plus když na to ted koukám.To ale neznamená že budu čekat tak dlouho ne? Možná že tvé názory byly jen špatně pochopeny-to se omlouvám-těhu demence působí :D ale jesli tě tedy můžu poprosit,proč by si teda měly holky počkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
28.5.12 12:01
@dituleska píše:
ne ty nechápeš o co tady jde…pokud nesouhlasíš s tím že holky chtějí otěhotnět brzy tak to napiš že nesouhlasíš,ale komentáře o závisti apd jsou už trochu mimo mísu ne :nevim: myslím že budu radši když budu mladou maminkou a s holkou si budu rozumět jako kamarádka než starší maminkou-moje mamča mě měla ve 20 a brášku si pořídila s novým přítelem když jí bylo 35.I to má svoje plus když na to ted koukám.To ale neznamená že budu čekat tak dlouho ne? Možná že tvé názory byly jen špatně pochopeny-to se omlouvám-těhu demence působí :D ale jesli tě tedy můžu poprosit,proč by si teda měly holky počkat?

Proč bych to měla napsat když je mi to jedno at si každý dělá co chce.Odpovídat na otázku nebudu.Tři proti jednomu je přesila.

• Citovat
  • Upravit
6094
28.5.12 12:12

@Breuovi jen jsem se zeptala.Nebylo to nijak zle myšlený,je to diskuze,jen mě zajímá ten důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
28.5.12 12:16

@dituleska byla jsem názoru jako uživatelka Dorothea na některé stránce této diskuze.Jen jsem to napsala hlouběji.

• Citovat
  • Upravit
6094
28.5.12 12:21

@Breuovi o.k. beru to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.5.12 12:22

Anýsku a co ty??už je to dlouho co jsem o tobě slyšela naposled.Jak vám to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
28.5.12 12:39

@dituleska No jde nejde. Zatím se stále nezadařilo. Včera mi klesla teplota takže byla OVU a muž mi přijel až v jednu ráno takže z :hug: nic nebylo. Dneska mi to prý vynahradí ale myslím že už je stejně pozdě. Jsem smířená s dalším měsícem snaženíčka. Jinak ve středu mě čeká UTZ pro zjištění jestli probíhá/neprobíhá OVU. Snad se zjistí co je špatně. Přítele bych ráda dotáhla na spermio ale on nechce. Stydí se truka moje. Na druhou stranu včera už tak nějak povolil že si na to spermio zajde. Jen ať mu zjistím co je potřeba. Takže se taky hneme. Jinak přítel bere Macu a já přemýšlím že mu dneska zajdu koupit ještě zinek a sobě kys. listovou ať zobeme nějaké ty vitamínky. Tento cyklus jsem začala měřit BT na žádost doktora a pro mé dobro abych poznala kdy je OVU a jestli vůbec je. Mám z té středy strach. Doufám že nenajdou nějaké cysty atd. U nás v rodině se cysty docela dost objevují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.5.12 12:45

@Anýsek18 pokud objeví cysty,nic se neděje,ty se odsajou,hlavně aby se už přišlo na to proč vám to nejde :think: spermio můžeš zařidit i ty,stačí vzít vzorek z domoma ale max.do hodiny abys byla na těch testech.Pokud ti klesla teplota vypadá to že OVU probíhá,ale to se uvidí při delším měření.Z KO strach neměj,vím že se bojíš že ti najdou bůh ví co,ale ikdyby ti něco našli,konečně by se to celé pohlo tak se neboj a říkej si že ti to pomůže k miminku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
28.5.12 12:53

@dituleska Teplota včera klesla z 36,4 na 36,0 a dneska zase vyskočila na 36,5. No hold máme na tento cyklus pohnojíno. Toho vysátí těch cyst se bojím snad nejvíc. Nesnáším hadičky a věci co mi jsou nepříjemné. Ale co ych pro to štěstíčko neudělala. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
28.5.12 12:56

Holky snažilky…nechci rejpat - vůbec ne - ale jen mě skutečně zajímá PROČ tak moc chcete být „náctileté“maminy?
Proč vás to tak láká ten kolotoč starostí(samozřejmě i radostí,ale starostí je víc)který kolem piplání dětí je?Proč nestudujete,nejdete někam do světa..nebo cokoli jiného co se pak s dětmi praktikuje hůř?Copak jste tu všechny vystudované,zaopatřené,nemáte chu´t žít něco jiného než děti,
Trefujete se tu Breuovi,ale ona to zřejmě nemyslí zle,možná to taky jen nechápe jako já.
Já měla děcka ve 20 a ted mám další 2 ve zralém věku takže můžu srovnávat.A můžu říct,že kdybych měla znovu tu možnost volby,tak mám děti ani ne ted,ani ne ve 20 ale tak nějak ke 30.roku. Právě v době kdy děti malinko odrostly tak jsem zažívala ten šílený pocit že jako co dál…děti už jsou větší,za chvíli mě nebudou až tak potřebovat a co budu dělat?Vždyt jsem mladá…to budu až jenom až pomalu smrti makat?? 8o 8o byly to černý myšlenky,zvláš´t když moje vrstevnice teprve začínaly dětičky mít a já najednou neměla o čem se s nima bavit.
Takže prosím - prozraďte mi vy náctileé maminky,nebo snažilky - co vás k tomu vede tak se do dětí hrnout?Fakt by mě to zajímalo.
Jo - třeba jste to tu někde někdo psaly,nečetla jsem celou diskuzi - tak případně pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
28.5.12 13:00

@jitkabokule Já jsem již psala. Užívat si života mohu i s prckem. Chci vidět jak rostě, mluví, starat se o toho droečka. Chci aby mi říkal mami. Cítím se na to být mámou. A až dítě vyrostě mohu budovat kariéru. Pro mě je prostě cíl života mít šťastnou rodinu kterou budu milovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.5.12 13:02

u mě to bylo nechtěné těhu ve 20-mimoděložní-nějak jsem si uvědomila že miminko chci.ted je mi 23 a za měsíc bych měla rodit. Od mala jsem nějak nechápala své vrstevníky jak se baví a čím,prostě jsem asi dozrála dřív :nevim: někdo chce mimi později,někdo dříve.Možná že si časem budu říkat to co ty,ale ted to pro mě není prvořadé. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3626
28.5.12 13:02

Já jsem na mimčo podle mě připravená,mám 3 mladší sourozence o který jsem se starala. A teď chodím hlídat mimča kamarádkám… Školu si můžu dodělat dálkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí