Náctileté maminky a snažení

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Breuovi
28.5.12 11:20
@Ciarra píše:
Při čtení komentářů k této diskusi mi přijde že Breuovi jen prosazuje svůj nazor a rejpe do ostatních…a myslím si že to neni jen muj nazor..

Ježiš zase rýpu?Chodím i na jinou stránku a nikdo mě ještě zase nenapadl že rýpu.Člověk si tady opravdu nemůže napsat něco podle sebe.Z jiného pohledu.Mě přijde že člověk si musí dávat pozor vůbec co napíše.Ještě že jinde je to volnější a člověk si může diskutovat jak chce.tady jsou pořád jen nějaké problémy.Pokud člověk napíše jinak,tak už se to bere jako rýpání.A na jiné stránce to píše hodně holek co z tadyma odešlo.

• Citovat
  • Upravit
6094
28.5.12 11:27

@Breuovi ZASE rýpeš??ale nikdo tě ještě nenapadl??-nechápu.Ono je rozdíl mezi tím říct svůj názor a obhajovat ho nebo ho někomu nutit…Ty bys mladou maminkou být nechtěla,holky ano,to jesli chtějí miminko nebo je k tomu vede zdravotní stránka je jejich věc.Každopdně jsou plnoleté,zaopatřené a ví co dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
28.5.12 11:29
@dituleska píše:
@Breuovi ZASE rýpeš??ale nikdo tě ještě nenapadl??-nechápu.Ono je rozdíl mezi tím říct svůj názor a obhajovat ho nebo ho někomu nutit…Ty bys mladou maminkou být nechtěla,holky ano,to jesli chtějí miminko nebo je k tomu vede zdravotní stránka je jejich věc.Každopdně jsou plnoleté,zaopatřené a ví co dělají.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
28.5.12 11:32

Pokud vím psala jsem že každá si miminka užije dřív nebo později.Také jsem napsala je to tvá věc.Jak si kdo udělá tak to má.Já ale nenutila že se musí podle mě řídit apod..Ale jestli je to jako nucení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Ahojky, tak je to každého věc. Já měla „první“ dítko v 19ti :-)). Vyrůstala jsem mezi dětmi, samé hlídání atd. Tak že jsem věděla do čeho jdu :-).
Já za sebe si třeba myslím, že mít dítě dříve je lepší, než mít první dítě např. v 25ti… a druhé po třicítce. Já mám v 26ti dvě děti. A jsem tak spokojená. (pracovala jsem i při mateřské, a vlastně z ničeho jsem se dostala na velmi dobrou pozici v práci).
Dítě jsou větší - škola, školka a já se mohu věnovat práci a postupu v práci. A vím, že za dva, tři roky toto všechno nemusím „zahodit“při touze mít miminko a jít na mateřskou. Protože své dva andílky už mám.Mohu se věnovat rodině, svému postupu a vím, že zabezpečím rodinu. Prostě to mám vše odfrknuté :-D.
A s tím užíváním. Nevím proč si každý myslí, že tím, že je člověk mladý si nic kvůli dítěti neužije. To je blbost. Dítě přece není žádná překážka!!
Jinak všem snažilkám přeji hodně štěstíčka. :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
@Breuovi píše:
@Anýsek18 však ano je to tvá věc.Jen počkej až budeš starší a známé budou mít miminka až ty budeš mít děti větší a budou ti básnit jak jsou štastné a užívají si miminka,atd.A ty už to budeš mít za sebou.Znám případy kdy si holky pořídili brzo malé,a ted už musí jen do 67 makat a žádná mateřská doma s miminkem a závidí těm co teprve na mateřské jsou.Chtějí třetí dítko,ale některých manžel nechce.Tak mají smůlu.Ale píšu je to tvá věc :) to byl můj jen pohled na věc.

viz

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
28.5.12 11:33
@Breuovi píše:
A někdo třeba říká že ty bezdětné těm maminkam závidí.Těžko,pokud by chtěly pořídily by si taky.Síše ty mladší pak závidí starším že si teprve mimíska užívají.Ale opět jen můj komentář.Každý at si dělá co chce a jak chce.

viz.Nutím tady někomu svůj názor?Ta poslední věta je nucení?

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
28.5.12 11:35
@dituleska píše:

Takže ve 25 už jsem byla stará maminka?To je otázka jo.Nerýpu.Jen se ptám.

• Citovat
  • Upravit
6094
28.5.12 11:36

ted se koukám na diskuzi o 19-ti leté slečně která má před podem pomalu-zase tam prosazuješ že chce být mladou maminkou :zed: doprkýnka máš proti nim něco osobě?přijde mi že s tím máš problém pokud chce někdo těhotnět brzy???-někdo otěhotní brzy,většinou bez problémů / já jsem měla mimoděložní a potom SP-kdybych se snažila ve 30 bůh ví jesli by se nám to povedlo/ a někdo déle.Ale proč ti tolik mladé maminky vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.5.12 11:38

@Breuovi ne nebyla jsi stará maminka,jen někomu hodiny bijí DŘÍVE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
28.5.12 11:40
@dituleska píše:
ted se koukám na diskuzi o 19-ti leté slečně která má před podem pomalu-zase tam prosazuješ že chce být mladou maminkou :zed: doprkýnka máš proti nim něco osobě?přijde mi že s tím máš problém pokud chce někdo těhotnět brzy???-někdo otěhotní brzy,většinou bez problémů / já jsem měla mimoděložní a potom SP-kdybych se snažila ve 30 bůh ví jesli by se nám to povedlo/ a někdo déle.Ale proč ti tolik mladé maminky vadí?

Mě by zájímalo co si mě tak všímáš kam já chodím a co píšu?Nadávám někomu sprostě?Já se taky o tebe nestarám kam chodíš do diskuzí a co tam píšeš.

• Citovat
  • Upravit
3626
28.5.12 11:42

No kdyz napises ze ZASE rypes tak to asi cloveku neda se podivat kde diskutujes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
28.5.12 11:43

@Breuovi to byla shoda náhod,nepotřebuju tě sledovat,jen mi vadí jak tu prostě řekneš že otěhotnět brzy je špatně že pak budou holky závidět ostatním :D je to k smíchu,při rychlosti jakou se tady objevuje neplodnost apd budou starší závidět holkám že děti mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
28.5.12 11:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
28.5.12 11:48

@dituleska nenapsala jsem že otěhotně brzy je špatně.Jestli ano prosím ukaž mi ten komentář.„To špatně“ Jak má člověk jiný názor než ty ostatní tak už je to bráno jako rýpání.Takže když se o něčem bavíte s manželem a on si prosazuje svůj názor jiný než máte vy tak už do vás rýpe.Podle reakcí tady.Ještě že opravdu na jiném serveru si člověk může napsat jiný názor.Když zakladatelka píše jo a někdo tam napíše ne tak se to nebere jako rýpaní,jak tady.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex