Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
IvkaH píše:
Děvčata co Debii? Furt na holky myslím a žádné novinkysnad už má miminko u sebe a jsou holky obě v pořádku.
mě se o ní dneska zdálo, že už měla malou u sebe
ale taky nevím
Anýsek18 píše:říkala 5.2. termín, ale může několik dní přenášetIvkaH píše:Také jsem zvědavá. Teď někdy měla termín že? Já bych řekla že už má princeznu u sebe.
Děvčata co Debii? Furt na holky myslím a žádné novinkysnad už má miminko u sebe a jsou holky obě v pořádku.
Já si myslím že už ji u sebe má. Musíme se nechat překvapit. Ale těším se až se tu ukáže. ![]()
Ahoj. Tak to dneska půjdu do lékárny a něco z toho koupím. Děkuji
Peczka píše:
Určitě to zkus. Ja jsem z toho doknce měla i hezčí nehty tolik se mi nelámaly
Já ted beru jen Vitamín E protože mi blbne MS mam ji strašně slabou. Potom kdyby jsi měla problémy s cyklem jsou dobré kapy Gynex nebo Femina. Ja měla Feminu a hned se mi spravil cyklusOno je lepší všechno dát do pořádku ze začátku než čekat rok a pak až to řešit.Tak přeji at se brzy zadaří
DěkujiDěkuji za radu určitě pořídím něco i na ty cykly. Dneska skočím do té lékárny. Snad se brzy povede.
Ahojky děvčata tak vám musím něco říct jsem ve druhém týdnu těhotenství .
![]()
leontýnk píše:
Ahojky děvčata tak vám musím něco říct jsem ve druhém týdnu těhotenství .![]()
To je super moc gratulujeme a plivu tu na počítač tfuj, tfuj pro štěstí
.
Moc ti děkuju snad to pujde v še hladce. A bez problému .
leontýnk píše:
To doufám holky, řeším opačný problém, nechci a nemůžu už být těhotná
jsem to nedostala, ale 3ti dítě mít opravdu nemůžeme, takže čekám do pátku jestli se ta mrcha dostaví a jinak jdu příští týden na gyndu a budeme to muset řešit, kvůli jedné pitomosti zbytečné problémy
![]()
leontýnk píše:
Gratuluji! ![]()
![]()
Přeji hodně štěstí. ![]()
Ahoj holky sice nejsem náctiletá,ale od osmnácti se snažíme o mimi…Je mi 21 a mám za sebou jeden zamlklý potrat v 10.tt
Teď to zase zkoušíme ale už půl roku nic…Máte nějaké rady na vitáminy a jiné věci??? ![]()
Mám radu pro všechny ty co jim nejde otěhotnět . Udělej te si vílet někam a nejlepe tam kde je moc lidí a a zaleste si někam tak aby jednak na vás ty lidi mohli narazitm . Pač když je to nejvíc nebezpečné tak se vám vyplaví adrenalín a endorfín do krve a v tu chvíli jste tak nalazení že to jde samo . Takle se to dstalo nám .
Určitě to dostaneš provizorně mužeě jít třeba skládat uhlí nebo dělat dřevo .
Tak holky za to že jsem těhotná tak jsem dostala nové autíčko . Miluju svého chlapa a ještě jsem dostala prstýnek . ![]()
leontýnk píše:
Tak holky za to že jsem těhotná tak jsem dostala nové autíčko . Miluju svého chlapa a ještě jsem dostala prstýnek .
tak to gratuluju a chlapa závidím ![]()