Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
13.2.12 21:35
IvkaH píše:
Děvčata co Debii? Furt na holky myslím a žádné novinky :think: snad už má miminko u sebe a jsou holky obě v pořádku.

mě se o ní dneska zdálo, že už měla malou u sebe :) ale taky nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.2.12 21:50
Anýsek18 píše:
IvkaH píše:
Děvčata co Debii? Furt na holky myslím a žádné novinky :think: snad už má miminko u sebe a jsou holky obě v pořádku.
Také jsem zvědavá. Teď někdy měla termín že? Já bych řekla že už má princeznu u sebe.
říkala 5.2. termín, ale může několik dní přenášet :nevim: ale je fakt, že jsem se dívala a od 9.2. připojená nebyla, tak třeba už má malou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
13.2.12 21:53

Já si myslím že už ji u sebe má. Musíme se nechat překvapit. Ale těším se až se tu ukáže. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
14.2.12 08:44

Ahoj. Tak to dneska půjdu do lékárny a něco z toho koupím. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
14.2.12 09:06
Peczka píše:
Určitě to zkus. Ja jsem z toho doknce měla i hezčí nehty tolik se mi nelámaly :mrgreen:
Já ted beru jen Vitamín E protože mi blbne MS mam ji strašně slabou. Potom kdyby jsi měla problémy s cyklem jsou dobré kapy Gynex nebo Femina. Ja měla Feminu a hned se mi spravil cyklus :palec: Ono je lepší všechno dát do pořádku ze začátku než čekat rok a pak až to řešit.Tak přeji at se brzy zadaří :hug:

DěkujiDěkuji za radu určitě pořídím něco i na ty cykly. Dneska skočím do té lékárny. Snad se brzy povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.2.12 10:11

Ahojky děvčata tak vám musím něco říct jsem ve druhém týdnu těhotenství . :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.2.12 10:13
leontýnk píše:
Ahojky děvčata tak vám musím něco říct jsem ve druhém týdnu těhotenství . :dance: :andel:

To je super moc gratulujeme a plivu tu na počítač tfuj, tfuj pro štěstí :kytka: :kytka: :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.2.12 10:15

IvkaH

Moc ti děkuju snad to pujde v še hladce. A bez problému .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.2.12 11:27
leontýnk píše:
Moc ti děkuju snad to pujde v še hladce. A bez problému .

To doufám holky, řeším opačný problém, nechci a nemůžu už být těhotná :zed: jsem to nedostala, ale 3ti dítě mít opravdu nemůžeme, takže čekám do pátku jestli se ta mrcha dostaví a jinak jdu příští týden na gyndu a budeme to muset řešit, kvůli jedné pitomosti zbytečné problémy :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
15.2.12 11:52
leontýnk píše:
Moc ti děkuju snad to pujde v še hladce. A bez problému .

Gratuluji! :-*:-*:-* Přeji hodně štěstí. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
15.2.12 14:00

Ahoj holky sice nejsem náctiletá,ale od osmnácti se snažíme o mimi…Je mi 21 a mám za sebou jeden zamlklý potrat v 10.tt :( Teď to zase zkoušíme ale už půl roku nic…Máte nějaké rady na vitáminy a jiné věci??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.2.12 17:30

Mám radu pro všechny ty co jim nejde otěhotnět . Udělej te si vílet někam a nejlepe tam kde je moc lidí a a zaleste si někam tak aby jednak na vás ty lidi mohli narazitm . Pač když je to nejvíc nebezpečné tak se vám vyplaví adrenalín a endorfín do krve a v tu chvíli jste tak nalazení že to jde samo . Takle se to dstalo nám .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.2.12 17:32

IvkaH

Určitě to dostaneš provizorně mužeě jít třeba skládat uhlí nebo dělat dřevo .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.2.12 12:17

Tak holky za to že jsem těhotná tak jsem dostala nové autíčko . Miluju svého chlapa a ještě jsem dostala prstýnek . :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.2.12 12:46
leontýnk píše:
Tak holky za to že jsem těhotná tak jsem dostala nové autíčko . Miluju svého chlapa a ještě jsem dostala prstýnek . :srdce:

tak to gratuluju a chlapa závidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital