Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra752
26.1.12 20:26

Tak to by me nenapadlo:D takle Sahla nejsem;)

• Citovat
  • Upravit
74217
26.1.12 20:29

Jaj jsem se rozčílila, tak jsem tam nasekala chyb :oops: pardón, ale mě tak vždycky vytočí, když si vzpomenu na tu diskusi o maminách co se hájí, že nechodí na prohlídky v těhu. doktora by chtěly ukamenovat nebo žalovat, za vyzrazení lékař. tajemství, ale miminu lempla hájí :cert: nebo tu druhou o porodech doma :zed: rozčiluje mě to do běla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
26.1.12 20:33

Ja ty zensky obdivuji,ze ryskuji jak svuj zivot tak zivot ditete,nikdy nevite,jaka komplikace nastane…

• Citovat
  • Upravit
74217
26.1.12 20:55

No právě, člověk neví dopředu co se stane, to je to nejhorší, nedokážu si představit, že by se měla malá narodit doma, od nového roku je dojezd sanitky DO 15MIN. :zed: dítě které potřebuje okamžitě do inkubátoru nebo potřebuje jinou pomoc, pro něj je každá minuta navíc horší a horší, tohle vše v nemocnici mají, jasně může se něco stát i v nemocnici, ale ony třeba argumentovaly, že domácí porod je bezpečnější než v nemocnici, že nic nehrozí, porodní asistentka neudělá okamžitého císaře, dítě se může zbytečně třeba udusit :zed: než dojede sanitka a něco udělají . Přitom kdo chce tak si může domluvit svoji PA a vzít si ji sebou do porodnice, vše je dneska jen na domluvě. Tyhle rodičky teda neobdivuju, nechápu je, mám doma děti a mám o ně strach už od // ale asi to každá bereme jinak :nevim: pro některé jsou v ohrožení, když se k nim přiblíží doktoři :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
26.1.12 21:07

Devcatka,ted sem snedla 5 palacinek k tomu caj a mam zas hlad:D

• Citovat
  • Upravit
2214
27.1.12 08:36

taky bych nemohla rodit doma ale je to individualní, moje kamaradka ma z doktoru strach jako čert z kříže a ted nedávno se v tom jěšte utvrdila, když ji doktorka v poličce málem zabila dceru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.1.12 09:12

Třeba v Holandsku nebo jiných zemích to údajně funguje, tak že pokud se žena rozhodne rodit doma a je vše v pořádku, tak mají na to podmínky, před domem stojí pro případ sanitka z doktorama na každém rohu jsou nemocnice, takže dojezd není tak dlouhý v tom případě a jsou připravení okamžitě zasáhnout na místě, ale v ČR? Kde jsme sto roků za opicemi? Nikdy bych do toho tady nešla, dokud by tu nebyly podmínky jak v jiných zemích a to teda nejsou. Dyť si vem, že třeba v Praze musí být rodička v porodnici nahlášená od 12tt musí mít domluvené, oni jsou schopní, když tam dojede rodička akutně, místo toho, aby jí pomohli poslat ji do jiné porodnice, že tam není přihlášená, to je něco nehorázného, jak si můžou dovolit odmítnout pomoct rodičce a poslat ji jinam :zed: . Tady je to zdravotnictví celé :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
27.1.12 11:34

Tady to je vubec kokotinec…a to chtej rusit porodnice…nechapu to mysleni…

• Citovat
  • Upravit
74217
27.1.12 11:40
Sandra752 píše:
Tady to je vubec kokotinec…a to chtej rusit porodnice…nechapu to mysleni…

no právě, je to šaškárna :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
27.1.12 12:03

známá je z ruska a jedno dítě rodila tam a druhý u apolináře v praze a říkala, že u nich je pěče v malejch porodnicích lepší a dostupnější než u nás ve velkejch porodnicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.1.12 12:21

Sestra právě žije v Uhřiněvsi u Prahy, teď ještě začla dělat školu, ale jak bude končit bakaláře, tak by už taky chtěli dítě v té době jí přece jen bude skoro 26 :roll: tak by už první mohla mít a už teď se bavili s přítelem něco o těch porodnicích, říkala něco o Benešově, ale na tu jsem taky neslyšela moc dobré ohlasy. Ale kdoví jak to bude, napřed měli plán usadit se v Praze, práci, našetřit hodně peněz až bude na rodičovské, protože když zůstane doma, tak místo platu 25tis. měs. bude dostávat jen kolem 7 tis. což je pro moji sestru horor, jak s tím vyžijí, furt to přepočítávají dokola :zed: no a pak si vzpomněla, že by chtěla studovat vysokou, takže mimi zas odložili, že škola má přednost,tak jsem zvědavá, jak pak budou bojovat u té Prahy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
27.1.12 16:36

Tak nic. Tenhle měsíc se nezadařilo. Budeme se snažit dále. Jinak musím na vyvolávačku takže sem fááákt nadšená. Injekce moc nemusím. Dneska by braly krev a já myslela že sebou šlehnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.1.12 16:53

tu zumbu cvičím zátím no řešemím moc chci hlavně pro dítě mít vše , a chci mít čistej štít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.1.12 17:06

Anýsek18

to je mi moc líto . Utčitě se vám to povede. my se smanžlem snažíme už 2 roky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
27.1.12 17:10

To me mrzi, ja mam dostat menses dnes a zatim nic,tak jsem zvedava… Neboj zadari se,to myse snazime od cervna

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex