Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NOOO
ja už bych tak chtěla mit malou u sebe a mít to všechno za sebou a furt nic
včera když jsem měla poslíčky tak jsem se docela nervovala,přemýšlela jsem jestli mám všechno sbaleno a aby se něco nestalo no maminy to určo znají ![]()
Anýsku kočárek až poslední… stejně nemá být v domě za 2 500 trojkombinace ?
my teda máme za 10tisíc a myslím si že to je ještě z těch levnějších
to by mě zajímalo jakej jsi vyhlédla??
debbbie píše:
NOOOja už bych tak chtěla mit malou u sebe a mít to všechno za sebou a furt nic
včera když jsem měla poslíčky tak jsem se docela nervovala,přemýšlela jsem jestli mám všechno sbaleno a aby se něco nestalo no maminy to určo znají
Anýsku kočárek až poslední… stejně nemá být v domě za 2 500 trojkombinace ?
![]()
my teda máme za 10tisíc a myslím si že to je ještě z těch levnějších
to by mě zajímalo jakej jsi vyhlédla??
ani nevíš, jak ti rozumím, tašku do porodnice jsem týden před porodem přehrabala 100× asi
ale s toho důvodu, že jsem rodila v mém rodném městě ve Zlíně a teď žiju v Hodoníně, na porod jsem čekala u mých rodičů ve Zlíně a stejně mi plno věcí musel chlap dokupovat v průběhu hlavně vložky, dovezl další 3 balíky a to jsem měla 4 sebou, toaleťáky jsem měla moc sebou, tak jsem je rozdala maminám v porodce
, hlavně občanku a papír o jménu, jednu plenku pro mimi, nějaké mýdlo, ručník/osušku na porod (měla jsem hodně červený, aby tam nebylo nic vidět), zbytek ti dovezou ostatní alespoň budeš mít jistotu návštěv ![]()
no ja mam tašku narvanou a to tam chci dát ještě župan a papuče ![]()
Debbí já taky furt říkala, že jsem nabalená, jak na dovolenou a z dovolené si povezu suvenýr
.
IvkaH píše:
Debbí já taky furt říkala, že jsem nabalená, jak na dovolenou a z dovolené si povezu suvenýr.
jeeeeeeeeeeeee to je fajný ![]()
debbbie píše:Nihaska píše:Ahoooj![]()
![]()
![]()
![]()
ahoj holky zlaté
mala ma jeste kosmetickou kuru??
![]()
IvkaH píše:
Neblbni když si vše nakoupíš dopředu, tak co budeš dělat až budeš těhotná? Víš jak se budeš nudit, v těhot. je nakupování největší radostmáš tolik času vybírat a přebírat věci, kočárky, houpátka a vše co mimi potřebuje, neunáhluj se, když se nudíš, tak si udělej seznam co vše pro mimi potřebuješ a pak zjišťuj na netu recenze co je a co není dobré pro dítě, kvalitu … A za 2500 tis. to není, ale nový, protože nejlevnější trojkombinaci seženeš za 6000,–
.
přesně nakupování je to nejlepší,radši si našetřte nějaký peníze když máte čas a budeš si moc vybrat krásnej kočárek jakej budeš chtít
když každej týden hodíte něcoo do kasičky tak za 8 měsícu si budeš moct vybrat kraaasnej kočárek máš fajný to že nemusíte nic schánět narychlo a můžeš si něco našetřit dopředu a pak až to bude aktualni, tak koupiš co budeš chtííít ![]()
hhh
nooo prej je ji dobře v teplíčku v bříšku u maminky
, ale ja ybch teda byla radši kdyby se už vyklubala kočka ![]()
ona čeká na 1.2. to mám narozeného chlapa, ale ten už je teda trošku starší pán
![]()
taky by se mi do te zimy nechtělo
jednou bude muset vykouknout na svět..
![]()
ahojky já kočárek koupila taky brzo měli ho zrovna ve slevě a o miminko jsem přišla bohužel
budu ti držet palce at ti to dobře dopadne . Hlavně ho pečlivě skovej at ho do porodu nevidíš ![]()
já mám kočárek už od září a termín mám až za 6 týdnů =) je to trojkombinace po jednom prckovi, stál 2000,– a navíc je nádherně zeleno-zelenej
máme ho v prádelně, ale tváříme se, jako by neexistoval ![]()
jojo no zítra jdu na tu kontrolu tak uvidim co mi doktor řekne jestli už se to blíží nebo jestli se bude stellinka eště skovávat aby jsem nakonec nepřenášela a to prej mladé maminky rodí předčasně pfffffff
![]()