Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
24.1.12 20:34

NOOO :D ja už bych tak chtěla mit malou u sebe a mít to všechno za sebou a furt nic :nevim: včera když jsem měla poslíčky tak jsem se docela nervovala,přemýšlela jsem jestli mám všechno sbaleno a aby se něco nestalo no maminy to určo znají :roll:

Anýsku kočárek až poslední… stejně nemá být v domě za 2 500 trojkombinace ? :-O :-O my teda máme za 10tisíc a myslím si že to je ještě z těch levnějších :lol: to by mě zajímalo jakej jsi vyhlédla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.1.12 20:40
debbbie píše:
NOOO :D ja už bych tak chtěla mit malou u sebe a mít to všechno za sebou a furt nic :nevim: včera když jsem měla poslíčky tak jsem se docela nervovala,přemýšlela jsem jestli mám všechno sbaleno a aby se něco nestalo no maminy to určo znají :roll:Anýsku kočárek až poslední… stejně nemá být v domě za 2 500 trojkombinace ? :-O :-O my teda máme za 10tisíc a myslím si že to je ještě z těch levnějších :lol: to by mě zajímalo jakej jsi vyhlédla??

ani nevíš, jak ti rozumím, tašku do porodnice jsem týden před porodem přehrabala 100× asi :zed: ale s toho důvodu, že jsem rodila v mém rodném městě ve Zlíně a teď žiju v Hodoníně, na porod jsem čekala u mých rodičů ve Zlíně a stejně mi plno věcí musel chlap dokupovat v průběhu hlavně vložky, dovezl další 3 balíky a to jsem měla 4 sebou, toaleťáky jsem měla moc sebou, tak jsem je rozdala maminám v porodce :jazyk:, hlavně občanku a papír o jménu, jednu plenku pro mimi, nějaké mýdlo, ručník/osušku na porod (měla jsem hodně červený, aby tam nebylo nic vidět), zbytek ti dovezou ostatní alespoň budeš mít jistotu návštěv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
24.1.12 20:41

:mavam: :mavam: :mavam: :,( :,( ahoj holky zlaté

• Citovat
  • Upravit
192
24.1.12 20:45

no ja mam tašku narvanou a to tam chci dát ještě župan a papuče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.1.12 20:46

Debbí já taky furt říkala, že jsem nabalená, jak na dovolenou a z dovolené si povezu suvenýr :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.1.12 20:52
IvkaH píše:
Debbí já taky furt říkala, že jsem nabalená, jak na dovolenou a z dovolené si povezu suvenýr :mrgreen: .

jeeeeeeeeeeeee to je fajný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.1.12 20:52
Nihaska píše: :mavam: :mavam: :mavam: :,( :,( ahoj holky zlaté

Ahoooj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
24.1.12 20:57
debbbie píše:
Nihaska píše: :mavam: :mavam: :mavam: :,( :,( ahoj holky zlaté
Ahoooj :hug:

mala ma jeste kosmetickou kuru?? :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
192
24.1.12 21:05
IvkaH píše:
Neblbni když si vše nakoupíš dopředu, tak co budeš dělat až budeš těhotná? Víš jak se budeš nudit, v těhot. je nakupování největší radost :oops: máš tolik času vybírat a přebírat věci, kočárky, houpátka a vše co mimi potřebuje, neunáhluj se, když se nudíš, tak si udělej seznam co vše pro mimi potřebuješ a pak zjišťuj na netu recenze co je a co není dobré pro dítě, kvalitu … A za 2500 tis. to není, ale nový, protože nejlevnější trojkombinaci seženeš za 6000,– 8o .

přesně nakupování je to nejlepší,radši si našetřte nějaký peníze když máte čas a budeš si moc vybrat krásnej kočárek jakej budeš chtít :dance: když každej týden hodíte něcoo do kasičky tak za 8 měsícu si budeš moct vybrat kraaasnej kočárek máš fajný to že nemusíte nic schánět narychlo a můžeš si něco našetřit dopředu a pak až to bude aktualni, tak koupiš co budeš chtííít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.1.12 21:07
mala ma jeste kosmetickou kuru?? :lol: :lol: :lol:

hhh :lol: :lol: nooo prej je ji dobře v teplíčku v bříšku u maminky :D , ale ja ybch teda byla radši kdyby se už vyklubala kočka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.1.12 21:08

ona čeká na 1.2. to mám narozeného chlapa, ale ten už je teda trošku starší pán :P :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
24.1.12 21:08

taky by se mi do te zimy nechtělo :lol: :lol: jednou bude muset vykouknout na svět.. :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
23
24.1.12 21:23

anisek18

ahojky já kočárek koupila taky brzo měli ho zrovna ve slevě a o miminko jsem přišla bohužel :,( budu ti držet palce at ti to dobře dopadne . Hlavně ho pečlivě skovej at ho do porodu nevidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
24.1.12 22:23

já mám kočárek už od září a termín mám až za 6 týdnů =) je to trojkombinace po jednom prckovi, stál 2000,– a navíc je nádherně zeleno-zelenej :lol: máme ho v prádelně, ale tváříme se, jako by neexistoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
25.1.12 00:14

jojo no zítra jdu na tu kontrolu tak uvidim co mi doktor řekne jestli už se to blíží nebo jestli se bude stellinka eště skovávat aby jsem nakonec nepřenášela a to prej mladé maminky rodí předčasně pfffffff :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí