Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2214
26.1.12 08:51

ja měla malýho v 18 a lidi se divně koukaly ted je mu 15 měsíců a někteří se mě ptaj proč jsem si takhle zničila život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
26.1.12 09:42
Ajusk píše:
ja měla malýho v 18 a lidi se divně koukaly ted je mu 15 měsíců a někteří se mě ptaj proč jsem si takhle zničila život [/citace
Taky to slycham dost casto :zed: já osobně si život neskazila!to že mam dítě v 18 mi nevadí. Na diskotéky jsem litala predtim a ted osobně mi vůbec nechybi :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
26.1.12 10:19
misule123 píše:
Ajusk píše:
ja měla malýho v 18 a lidi se divně koukaly ted je mu 15 měsíců a někteří se mě ptaj proč jsem si takhle zničila život [/citace
Taky to slycham dost casto :zed: já osobně si život neskazila!to že mam dítě v 18 mi nevadí. Na diskotéky jsem litala predtim a ted osobně mi vůbec nechybi :)

Ahojky. To jsme na tom stejně. Mě je 18 a snažíme se o prvního prcka. Také mě nebaví lítat do diskotékách. Já se zatím nesetkala stím že by mě lidé nějak odsuzovaly. Ale i tak bych to brala s nadhledem. Je to jejich názor ale můj život. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.1.12 11:04

ahoj holky,
tak jsem tu dva dny nebyla a vidím, že mám co číst:D..
Anýsku určitě bych si udělala nejdřív těhu test než bych šla k doktorovi a k tomu doktorovi bych ani nějak nespěchala, protože on tam stejně tak brzo ještě nic neuvidí, maximálně z krve může poznat, jestli seš těhotná…
Jinak kočárek bych si vzala, pokud se ti líbí a je za super cenu a navíc v něm jezdilo miminko z rodiny, tak v tom teda nevidím vůbec problém :nevim: a vůbec to nemá nic společnýho s tím jestli seš za vodou nebo ne :D:D…kvůli tomu, že má někdo peníze, tak si ještě nemusí kupovat kočár za 30 tisíc, když ty peníze může ušetřit a dát je do něčeho lepšího…já bych si nikdy tak drahej kočár nekoupila, podle mě jsou to vyhozený peníze…jo možná kdybych měla na účtě zbytečný miliony a nevěděla co s něma :D:D…my jsme kupovali před necelýma 3ma rokama kočárek asi za 12000 a naše malá v něm jezdila pár měsíců v hluboké korbě a pak jsme stejně koupili golfky a od té doby jezdí jen v nich, protože jsou lehký a skladný a to nám víc vyhovuje a některý děti jsou v kočárku fakt minimálně, když je třeba maminky nosí v šátku…až budeš mít miminko, tak sama zjistíš co vám víc vyhovuje…a teďka pro druhý budu mít kočár po první, i když ten náš už není tak super moderní a jsou kočárky, co se mi líbí víc a mám i peníze na to, abych si mohla koupit novej, ale radši investuju do něčeho jinýho…:)

Ohledně toho přístupu k mladým maminkám…já musím teda říct, že se na mě nikdo nikde zatím nedíval nějak blbě nebo neměl blbý kecy, že mám dítě moc brzo nebo o zkaženým životě, právě většinou spíš naopak, každý říká, jak je to dobře…možná že jsem měla jenom štěstí na normální lidi..nevím :nevim: …ale kdybych se někdy s něčím takovým setkala, tak bych si to rozhodně nenechala líbit a řekla bych tomu dotyčnýmu, co si o něm myslím, pokud by měl nějaký blbý kecy doktor, jak jsem tu už taky jednou četla, tak bych ho změnila atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
26.1.12 11:19
Nihal píše:
ahoj holky,
Anýsku určitě bych si udělala nejdřív těhu test než bych šla k doktorovi a k tomu doktorovi bych ani nějak nespěchala, protože on tam stejně tak brzo ještě nic neuvidí, maximálně z krve může poznat, jestli seš těhotná…
Jinak kočárek bych si vzala, pokud se ti líbí a je za super cenu a navíc v něm jezdilo miminko z rodiny, tak v tom teda nevidím vůbec problém :nevim: a vůbec to nemá nic společnýho s tím jestli seš za vodou nebo ne :D:D…kvůli tomu, že má někdo peníze, tak si ještě nemusí kupovat kočár za 30 tisíc, když ty peníze může ušetřit a dát je do něčeho lepšího…já bych si nikdy tak drahej kočár nekoupila, podle mě jsou to vyhozený peníze…jo možná kdybych měla na účtě zbytečný miliony a nevěděla co s něma :D:D…my jsme kupovali před necelýma 3ma rokama kočárek asi za 12000 a naše malá v něm jezdila pár měsíců v hluboké korbě a pak jsme stejně koupili golfky a od té doby jezdí jen v nich, protože jsou lehký a skladný a to nám víc vyhovuje a některý děti jsou v kočárku fakt minimálně, když je třeba maminky nosí v šátku…až budeš mít miminko, tak sama zjistíš co vám víc vyhovuje…a teďka pro druhý budu mít kočár po první, i když ten náš už není tak super moderní a jsou kočárky, co se mi líbí víc a mám i peníze na to, abych si mohla koupit novej, ale radši investuju do něčeho jinýho…:)Ohledně toho přístupu k mladým maminkám…já musím teda říct, že se na mě nikdo nikde zatím nedíval nějak blbě nebo neměl blbý kecy, že mám dítě moc brzo nebo o zkaženým životě, právě většinou spíš naopak, každý říká, jak je to dobře…možná že jsem měla jenom štěstí na normální lidi..nevím :nevim: …ale kdybych se někdy s něčím takovým setkala, tak bych si to rozhodně nenechala líbit a řekla bych tomu dotyčnýmu, co si o něm myslím, pokud by měl nějaký blbý kecy doktor, jak jsem tu už taky jednou četla, tak bych ho změnila atd…

Ahoj. Tak kočárek si brát budu jelikož je moderní a krásnej. Jinak těhu test vyšel negativní. A doktor mi na zjištění krev vezme. On to dělá u všech tak že na zjištění vezme krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.1.12 12:04

Anýsek -vezme ti krev na zjištění, to určitě jo, já jsem to myslela tak, že na ultrazvuku ještě nepůjde nic vidět. Kdy tam jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
26.1.12 13:32
Nihal píše:
Anýsek -vezme ti krev na zjištění, to určitě jo, já jsem to myslela tak, že na ultrazvuku ještě nepůjde nic vidět. Kdy tam jdeš?

Zítra odpoledne. Ze školy pomažu domů se vysprchovat a pak popádím na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
26.1.12 13:32
Nihal píše:
Anýsek -vezme ti krev na zjištění, to určitě jo, já jsem to myslela tak, že na ultrazvuku ještě nepůjde nic vidět. Kdy tam jdeš?

Jinak koncem měsíce jsi půjdu pro kočárek tak pak nafotím a dám sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.1.12 14:59

Tak že by se mi to povedlo taky konečně otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
26.1.12 15:00
leontýnk píše:
Tak že by se mi to povedlo taky konečně otěhotnět

Tak já se s přítelem snažila teďka první měsíc. Ale byla bych ráda kdyby nám to vyšlo už teďka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.1.12 15:10

Ale krev na odběry se přece bere ráno ne obpoledne 8o nebo to je nějaká novinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
26.1.12 15:52
IvkaH píše:
Ale krev na odběry se přece bere ráno ne obpoledne 8o nebo to je nějaká novinka?

Jojo chodí. Jen sem na to zapoměla. Tak ráno mám od devíti školu tak se tam zastavím a odpoledne musím ještě na prohlídku. Děkuju že si mi to připoměla jinak bych tam šla zítra odpoledne zbytečně. =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
26.1.12 16:10
Anýsek18 píše:
debbbie píše:
Tak co holky jak se máte??nějaké novinky u vás ? :)
ja jsem pořád teda 2v1, ale po včerejší noci si myslím že to přijde co nejdříve :dance: zítra jdu na 3.monitor a kontrolu, tak uvidíme co tam doktor vyšťourá :D :lol:
Ahojky :* Tak já čekám na ms a už máme vybranej kočárek. Sice je to hodně brzy ale za 2 500kč trojkombinaci to e dokonalý. Takže čekám a ke konci měsíce si ho vezmeme.

ty čekáš na MS a už pořizuješ kočár?????? 8o 8o to teda nechápu, a jen kvulůi ceně, víš kolik ještě budeš mít příležitostí sehnat kočár a možná i nový, a navíc si psala, že přítel má peníze, že jsi zqajištěná, rtak proč kupovat použitý 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
26.1.12 16:12
Anýsek18 píše:
IvkaH píše: Šak si psala, že máte dost peněz, že jste za vodou, že přítel je zajištěný, tak proč shánět použítý, když můžeš koupit hezký nový, nevím, ale já bych svoje dítě do kočárku po někom cizím nedala :oops: že jedu s naším už druhé kolo to mi nevadí, protože jsou to moje děti, ale že by tam leželo cizí dítě a pak moje to by mě teda vadilo :poblion: .
Já bych ten kočárek zdědila po sestřence. =) Ale zaplatím si ho a nechám ho u ní. A práce budu mít až až jak se školou tak pak s přípravou dětského pokojíčku

dodělej si nejdříve školu a pak přemýšlej o dětech, to je šílený, chápu náctileté maminky, které mají po škole, nebo alespoň skoro, ale toto?

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
26.1.12 16:14
Anýsek18 píše:
Nihal píše:
ahoj holky,
Jinak kočárek bych si vzala, pokud se ti líbí a je za super cenu a navíc v něm jezdilo miminko z rodiny, tak v tom teda nevidím vůbec problém :nevim: a vůbec to nemá nic společnýho s tím jestli seš za vodou nebo ne :D:D…kvůli tomu, že má někdo peníze, tak si ještě nemusí kupovat kočár za 30 tisíc, když ty peníze může ušetřit a dát je do něčeho lepšího…já bych si nikdy tak drahej kočár nekoupila, podle mě jsou to vyhozený peníze…jo možná kdybych měla na účtě zbytečný miliony a nevěděla co s něma :D:D…my jsme kupovali před necelýma 3ma rokama kočárek asi za 12000 a naše malá v něm jezdila pár měsíců v hluboké korbě a pak jsme stejně koupili golfky a od té doby jezdí jen v nich, protože jsou lehký a skladný a to nám víc vyhovuje a některý děti jsou v kočárku fakt minimálně, když je třeba maminky nosí v šátku…až budeš mít miminko, tak sama zjistíš co vám víc vyhovuje…a teďka pro druhý budu mít kočár po první, i když ten náš už není tak super moderní a jsou kočárky, co se mi líbí víc a mám i peníze na to, abych si mohla koupit novej, ale radši investuju do něčeho jinýho…:)Ohledně toho přístupu k mladým maminkám…já musím teda říct, že se na mě nikdo nikde zatím nedíval nějak blbě nebo neměl blbý kecy, že mám dítě moc brzo nebo o zkaženým životě, právě většinou spíš naopak, každý říká, jak je to dobře…možná že jsem měla jenom štěstí na normální lidi..nevím :nevim: …ale kdybych se někdy s něčím takovým setkala, tak bych si to rozhodně nenechala líbit a řekla bych tomu dotyčnýmu, co si o něm myslím, pokud by měl nějaký blbý kecy doktor, jak jsem tu už taky jednou četla, tak bych ho změnila atd…
Ahoj. Tak kočárek si brát budu jelikož je moderní a krásnej. Jinak těhu test vyšel negativní. A doktor mi na zjištění krev vezme. On to dělá u všech tak že na zjištění vezme krev.

to se tak dělá automaticky, jak myslíš, že by to zjistil? :think: ale když je test negativní tak těhu asi nebudeš, a navíc aby ti ten tvůj kočár nenesl smůlu, už jen to, že chceš kupovat a jestě ani těhotná nejsi..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex