Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
leontýnk píše:
to je mi moc líto . Utčitě se vám to povede. my se smanžlem snažíme už 2 roky .
A řešite to nějak s doktorem?
Sandra752 píše:
To me mrzi, ja mam dostat menses dnes a zatim nic,tak jsem zvedava… Neboj zadari se,to myse snazime od cervna
ty už máš určitě zadělané
![]()
Zadelano;)Nechci si to zatim pripustit;),uvidime,necham tomu cas a v utery to otestim..
leontýnk píše: Řešíme lae nějak to nejde
zumbuj jak jen to půjde, mé druhé těhot. se povedlo určitě díky tomu ![]()
jestli tě nebaví chodit někam ven tak si na stahuj.cz stáhni
Fitness - Zumba Cardio Party a Fitness - Zumba Sculpt And Tone Rip DVD ty jsem si stáhla a cvičím doma, možná, když se budeš soustředit na něco jiného, tak to výjde, jen nemysli na to, že chceš otěhotnět, úplně to vymaž z hlavy, nedal ti gyn. hormony? Nám první těhotenství totiž nešlo, tak jsem jedla ty hormony a chlapovy zjistili, že je má moc pomalé, tak nám doporučili, aby jedl vitamín železo a zinek. Tak ještě to zkuste koupit v lékárně a zkuste neobvyklá místa na sex, starší holka vím přesně, že se povedla u tchánů po plese na pračce, známí ji do dneška říkají Arielka ![]()
děkuju ti moc za radu . Tu zumbu jsem si už stáhla . A zatím mi hormony nedal tak uvidíme . Snadnám to vijde a o těch mistech sem taky slyšela ale zatím nám to nějak nevyšlo to zkusit na neobviklejch místech
uvidíme nějak to nehrotím jak říkáš když na to m budu mslet tak s emi to nepovede . ![]()
tak se tu pár dní nic nedělo, tak se jdu poptat jestli nějaké novinky??ja jsem dnesak přesně 39t.t
už chci porodit a mít stellinku u sebe ale zároveň když pomyslím na porod mám děsný bobky vůbec si nedokážu představit jak to bude
no děsný nervy
holky co už máte mimča rodili jste s epiduralem někdo?????
Dostala jsem menses,mrzi me to.uz osmi mesic nic.zasla jsem si pro kontryhelovy cas,kys.listovou a priteli vitamin E…tak uvidime za mesic
Ahoj Debbí včera jsem na tebe myslela, jsem si říkala už nejsi kindervajíčko a ty si stále kinderko
.
Co se týká epiduralu ani jednou jsem ho neměla musí se dát myslím nejpozději 2h. před porodem, u druhé bych to ani nestihla a chtěla jsem si to užít se vším všudy, bez usnadnění. Neboj se to zvládneš i bez epiduralu, jako epidural si vem sebou chlapa ať tě škrabká na zádech, mě to dělalo hrozně dobře
nebo ať tě drží za ruku. Ale jestli máš strach z bolesti, tak si nechej dát, ale můžou nastat vedlejší účinky
. Můžeš se rozhodnout asi i kdykoliv během porodu, pokud nebudeš těsně u cíle. Neboj se, všechno zvládnete, když tam budete spolu, budeš mít oporu, tak to bude dobré, když to šla fazolka dovnitř tak musí jít i ven
ten výsledek stojí za to
a i kdyby to bolelo, tak ti můžu garantovat, že hned jak ji vytáhnou a položí ti ji na prsa, tak okamžitě zapomeneš na nějakou bolest, na tu už si ani nevzpomeneš.
Sandra752 píše:
Dostala jsem menses,mrzi me to.uz osmi mesic nic.zasla jsem si pro kontryhelovy cas,kys.listovou a priteli vitamin E…tak uvidime za mesic
no ale ten kontryhelový čaj přece vyvolává menstruaci néé? Mě řekli že ho mám pít po porodu, abych se líp čistila.
Me rikali ze pomaha na plodnost..a taky jsem to cetla ted na internetu…
No ale mě ho cpali v porodnici po porodu, aby líp vytekly ty očistky po porodu. Tak to je teda divné.
Tady jsem našla nějakou diskusi o kontryhelu https://www.emimino.cz/…y-caj-29665/ zajdi raději ke gyndařovi ať ti napíše ty hormony, jestli po nich neotěhotníš, tak sním papír!