Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7476
28.2.12 20:02

Hezký večer přeji. Tak dnes po 12 dnech opět dorazila ms. Myslím si že se mi konečně rovnají cykly. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.3.12 08:31
Anýsek18 píše:
Hezký večer přeji. Tak dnes po 12 dnech opět dorazila ms. Myslím si že se mi konečně rovnají cykly. :)

Ahojky, tak to je dobrý aspoň to teď budeš mít srovnaný a bude větší šance :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.3.12 08:47
machacada píše:
Anýsek18 píše:
Hezký večer přeji. Tak dnes po 12 dnech opět dorazila ms. Myslím si že se mi konečně rovnají cykly. :)
Ahojky, tak to je dobrý aspoň to teď budeš mít srovnaný a bude větší šance :-)

No uvidíme. Sem sama zvědavá. Snad se zadaří. V pátek si jdu vyzvednout na poštu zázračný gel tak uvidím jestli se to sním povede. Jinak zobu listovku a přítel éčko.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
6.3.12 14:55
Anýsek18 píše:
machacada píše:
Anýsek18 píše:

Tak budu držet palce ať to vyjde :) :palec:

Ahojky, tak to je dobrý aspoň to teď budeš mít srovnaný a bude větší šance :-)
No uvidíme. Sem sama zvědavá. Snad se zadaří. V pátek si jdu vyzvednout na poštu zázračný gel tak uvidím jestli se to sním povede. Jinak zobu listovku a přítel éčko. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
8.3.12 19:17

Ahojky děvčátka moje úžasné. Tak jak to s vámi vypadá? U nás v neděli začlo snaženíčko. :hug: se teď každý den tak to musí vyjít :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
9.3.12 08:38
Anýsek18 píše:
Ahojky děvčátka moje úžasné. Tak jak to s vámi vypadá? U nás v neděli začlo snaženíčko. :hug: se teď každý den tak to musí vyjít :kytka:

Tak ať Vám to brzy vyjde ;) Já jsem dnes 33+1 a otevřená na 2cm, doktorka mi řekla ať to vydržím aspoň do 34. tak snad to dáme :) Už se těším na špunta malýho, asi se mu tam moc nelíbí tak chce ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
14.3.12 15:46

aaaa holky ahojte :lol: tak se konečně ozývám no 10.2. v 11:50 se nám narodila Stellinka 3520g. kolem pul 3 rano praskla voda, začly bolesti,pak asi 7 hodin kontrakcí a bolestí než mi píchly epidural a ten jsem si užila jen hodinku protože,nakonec musela stellinka ven akutním císařem,ale hlavně že všechno dopadlo dobře :) děkuju všem co na mě mysleli :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
14.3.12 15:50

tak a tady fotečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
14.3.12 15:58
debbbie píše:
tak a tady fotečka

Ahoj zlato. Obrovská gratulace. Malá je nádherná. Opravdu kouzelná. Myslela jsem na tebe celou dobu a čekala jen na to až se tu objevíš. Opravdu veliká gratulace. Doufám že tě maličká moc nezlobí. :-*:-*:-*:-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.3.12 16:35
debbbie píše:
tak a tady fotečka

synovec je taky 10.2. ale už má 15 let myslím :think:
Moc, moc gratulujeme :hug: , Stellinka je krásná holkčička :andel: :hug: . Zapomněla si napsat kolik měřila? Vidím, že sis užila svoje při porodu 8o :roll: hlavně, že jste to holky zvládly a jste obě zdravé spokojené, to je nejdůležitější. Jak si užíváš maminkování? Okolí jak prožívá malou?
Opratrujte se holky :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
14.3.12 17:01
debbbie píše:
tak a tady fotečka

ta je uzasna.. :) moc moc gratulujeme :) :hug:

• Citovat
  • Upravit
36544
14.3.12 17:20

:mavam: :mavam: ahojky, dlouho jsem tu nebyla, co nového  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.3.12 17:25

koukám že Debbie porodila, tak gratulace :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
14.3.12 17:55

Taky moc gratuluju :kytka: je krásná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
15.3.12 22:06

taky se pochlubím: Viktor se narodil v neděli v 8.42 do vody, měl 3100 g a 49 cm.. ale na rozdíl od Debbbie jsem měla porod v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí