Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký večer přeji. Tak dnes po 12 dnech opět dorazila ms. Myslím si že se mi konečně rovnají cykly. ![]()
Anýsek18 píše:
Hezký večer přeji. Tak dnes po 12 dnech opět dorazila ms. Myslím si že se mi konečně rovnají cykly.
Ahojky, tak to je dobrý aspoň to teď budeš mít srovnaný a bude větší šance ![]()
machacada píše:Anýsek18 píše:Ahojky, tak to je dobrý aspoň to teď budeš mít srovnaný a bude větší šance
Hezký večer přeji. Tak dnes po 12 dnech opět dorazila ms. Myslím si že se mi konečně rovnají cykly.
No uvidíme. Sem sama zvědavá. Snad se zadaří. V pátek si jdu vyzvednout na poštu zázračný gel tak uvidím jestli se to sním povede. Jinak zobu listovku a přítel éčko.
![]()
Anýsek18 píše:machacada píše:No uvidíme. Sem sama zvědavá. Snad se zadaří. V pátek si jdu vyzvednout na poštu zázračný gel tak uvidím jestli se to sním povede. Jinak zobu listovku a přítel éčko.Anýsek18 píše:
Hezký večer přeji. Tak dnes po 12 dnech opět dorazila ms. Myslím si že se mi konečně rovnají cykly.Tak budu držet palce ať to vyjde
Ahojky, tak to je dobrý aspoň to teď budeš mít srovnaný a bude větší šance![]()
Ahojky děvčátka moje úžasné. Tak jak to s vámi vypadá? U nás v neděli začlo snaženíčko.
se teď každý den tak to musí vyjít ![]()
Anýsek18 píše:
Ahojky děvčátka moje úžasné. Tak jak to s vámi vypadá? U nás v neděli začlo snaženíčko.se teď každý den tak to musí vyjít
Tak ať Vám to brzy vyjde
Já jsem dnes 33+1 a otevřená na 2cm, doktorka mi řekla ať to vydržím aspoň do 34. tak snad to dáme
Už se těším na špunta malýho, asi se mu tam moc nelíbí tak chce ven
aaaa holky ahojte
tak se konečně ozývám no 10.2. v 11:50 se nám narodila Stellinka 3520g. kolem pul 3 rano praskla voda, začly bolesti,pak asi 7 hodin kontrakcí a bolestí než mi píchly epidural a ten jsem si užila jen hodinku protože,nakonec musela stellinka ven akutním císařem,ale hlavně že všechno dopadlo dobře
děkuju všem co na mě mysleli
![]()
debbbie píše:
tak a tady fotečka
Ahoj zlato. Obrovská gratulace. Malá je nádherná. Opravdu kouzelná. Myslela jsem na tebe celou dobu a čekala jen na to až se tu objevíš. Opravdu veliká gratulace. Doufám že tě maličká moc nezlobí. ![]()
![]()
![]()
![]()
debbbie píše:
tak a tady fotečka
synovec je taky 10.2. ale už má 15 let myslím ![]()
Moc, moc gratulujeme
, Stellinka je krásná holkčička
. Zapomněla si napsat kolik měřila? Vidím, že sis užila svoje při porodu
hlavně, že jste to holky zvládly a jste obě zdravé spokojené, to je nejdůležitější. Jak si užíváš maminkování? Okolí jak prožívá malou?
Opratrujte se holky
![]()
debbbie píše:
tak a tady fotečka
ta je uzasna..
moc moc gratulujeme
![]()
taky se pochlubím: Viktor se narodil v neděli v 8.42 do vody, měl 3100 g a 49 cm.. ale na rozdíl od Debbbie jsem měla porod v pohodě..