Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sandra752
2.2.12 19:41
EWELINES píše:
hojky přidavam se je mi 19 a snažime se od ledna :) ale je to divne… přiznaky jsou ale dostala jsem MS jen na 3 dny !! a přestala…

To ja aky:D ja dostala menses 29.1 a dneska a vcera jen hnedy vytok:(

• Citovat
  • Upravit
74217
4.2.12 19:42

Ahoj holky nevím co Debii jestli už má miminko u sebe :think: . Dlouho se neozvala , tak možná ano.

Jinak mám pro Vás zprávu, je dost možné, že otěhotním dřív, jak vy co se jakou dobu snažíte :zed: a ani o to nestojím. Můj muž včera zapomněl, že nejím antikoncepci, ani nepočítám plodné neplodné dny :zed: a zeptal se mě pozdě, ty nemáš antikoncepci :pocitac: hlavně, že jsem mu to 5 dní zpět říkala, ale když chlapi myslí něčím jiným :pankac: . Dneska celý den trnu, je mi špatně jen s představy, že bych byla po třetí těhotná :zed: ještě nikdy jsem se nemodlila, abych to dostala, ale asi začnu, doufám, že ty jeho mrchy jsou k ničemu :,( nechci další dítě dvě zdravé děti bohatě stačí :cert: . Ach jo asi mi s toho hrábne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.2.12 20:11
Peczka píše:
IvkaH - tak si zajdi do lékarny pro postinor. Aspon nemusíš čekat jestli otěhotníš nebo ne :nevim:

Dá se to koupit bez předpisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
5.2.12 12:18

Jo, na občanku. Vyplníte s magistgrou dotazník a můžeš to mít o bez receptu. Možná lepšé Escapelle - tam je jen 1 tableta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
5.2.12 15:37

jooo holky sice jsem se dlouho neozvaůa ale miminko u sebe ještě nemám :,( zítra prvné den přenáším teda pokud nestihnu jeste dneska porodit :lol: :lol: ,kdybych porodila tak určo někomu řeknu at to sem za mě napíše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
6.2.12 18:54

Ahojí holky. Tak dneska jsem byla na vyvolávačce. Ms má spoždění již 14dní tak už jsem musela. Teď jsem nafouklá jak prasátko a šíleně mě to od té injekce bolí. Tak uvidíme jestli ms dorazí nebo ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.2.12 14:57

Ahojky holky scháním byt v žatci nevíte o nějakém .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
7.2.12 15:19
leontýnk píše:
Ahojky holky scháním byt v žatci nevíte o nějakém .

Ty jsi ze Žatce? Jaký okres? Já jsem ze Žatce okres louny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.2.12 21:10

Anýsek18

já jsem taky okres louny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
13.2.12 14:09
leontýnk píše:
já jsem taky okres louny

Paráda tak to jsme ze stejného města. Co se někdy sejít? Konečně bych tu měla někoho ským si mohu popovídat. Kdyžtak mi písni sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
13.2.12 14:12

Ahoj holky. Tak ms mi došla včera ráno. Po třech týdnech meškaní. A týden po vyvolávací injekci. Další kolo začíná. Bere některá z vás nějaké vitamíny pro zlepšení otěhotnění? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
13.2.12 19:55
Peczka píše:
Ahojky holky, nejsem náctiletá snažilka, ale pročítala jsem vaši diskuzi. A obdivuju vás teda. Já ve vašem věku neměla na dítě ani pomyšlení :mrgreen: Ale taky toho pravého jsem neměla až ted. Ale fandím vám at vše dopadne podle vašich představ :kytka:Jinak Anýsku18 mně gynekoložka doporučila bud Mamavit a nebo Femibion 800. Ja brala ten Femibion.

Ahoj. A ten femibion je dostupný normálně v lékárně? Nebo je pouze na recept?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
13.2.12 20:14

taky jsem brala femibion..je volně prodejný v lékárně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.2.12 21:09

Děvčata co Debii? Furt na holky myslím a žádné novinky :think: snad už má miminko u sebe a jsou holky obě v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
13.2.12 21:34
IvkaH píše:
Děvčata co Debii? Furt na holky myslím a žádné novinky :think: snad už má miminko u sebe a jsou holky obě v pořádku.

Také jsem zvědavá. Teď někdy měla termín že? Já bych řekla že už má princeznu u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí