Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky nevím co Debii jestli už má miminko u sebe
. Dlouho se neozvala , tak možná ano.
Jinak mám pro Vás zprávu, je dost možné, že otěhotním dřív, jak vy co se jakou dobu snažíte
a ani o to nestojím. Můj muž včera zapomněl, že nejím antikoncepci, ani nepočítám plodné neplodné dny
a zeptal se mě pozdě, ty nemáš antikoncepci
hlavně, že jsem mu to 5 dní zpět říkala, ale když chlapi myslí něčím jiným
. Dneska celý den trnu, je mi špatně jen s představy, že bych byla po třetí těhotná
ještě nikdy jsem se nemodlila, abych to dostala, ale asi začnu, doufám, že ty jeho mrchy jsou k ničemu
nechci další dítě dvě zdravé děti bohatě stačí
. Ach jo asi mi s toho hrábne.
Peczka píše:
IvkaH - tak si zajdi do lékarny pro postinor. Aspon nemusíš čekat jestli otěhotníš nebo ne
Dá se to koupit bez předpisu?
Jo, na občanku. Vyplníte s magistgrou dotazník a můžeš to mít o bez receptu. Možná lepšé Escapelle - tam je jen 1 tableta.
jooo holky sice jsem se dlouho neozvaůa ale miminko u sebe ještě nemám
zítra prvné den přenáším teda pokud nestihnu jeste dneska porodit
,kdybych porodila tak určo někomu řeknu at to sem za mě napíše ![]()
Ahojí holky. Tak dneska jsem byla na vyvolávačce. Ms má spoždění již 14dní tak už jsem musela. Teď jsem nafouklá jak prasátko a šíleně mě to od té injekce bolí. Tak uvidíme jestli ms dorazí nebo ne ![]()
leontýnk píše:
Ahojky holky scháním byt v žatci nevíte o nějakém .
Ty jsi ze Žatce? Jaký okres? Já jsem ze Žatce okres louny
leontýnk píše:
já jsem taky okres louny
Paráda tak to jsme ze stejného města. Co se někdy sejít? Konečně bych tu měla někoho ským si mohu popovídat. Kdyžtak mi písni sz.
Ahoj holky. Tak ms mi došla včera ráno. Po třech týdnech meškaní. A týden po vyvolávací injekci. Další kolo začíná. Bere některá z vás nějaké vitamíny pro zlepšení otěhotnění? ![]()
Peczka píše:
Ahojky holky, nejsem náctiletá snažilka, ale pročítala jsem vaši diskuzi. A obdivuju vás teda. Já ve vašem věku neměla na dítě ani pomyšleníAle taky toho pravého jsem neměla až ted. Ale fandím vám at vše dopadne podle vašich představ
Jinak Anýsku18 mně gynekoložka doporučila bud Mamavit a nebo Femibion 800. Ja brala ten Femibion.
Ahoj. A ten femibion je dostupný normálně v lékárně? Nebo je pouze na recept?
Děvčata co Debii? Furt na holky myslím a žádné novinky
snad už má miminko u sebe a jsou holky obě v pořádku.
IvkaH píše:
Děvčata co Debii? Furt na holky myslím a žádné novinkysnad už má miminko u sebe a jsou holky obě v pořádku.
Také jsem zvědavá. Teď někdy měla termín že? Já bych řekla že už má princeznu u sebe.
To ja aky:D ja dostala menses 29.1 a dneska a vcera jen hnedy vytok:(