Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
30.1.12 16:52
Sandra752 píše:
Me rikali ze pomaha na plodnost..a taky jsem to cetla ted na internetu…

skus změnu nadmořské výšky prý to zabírá :palec: :palec: udělějte si nějakej romantickej víkend někde na horách :) a třeba to přijde věřím že to není jednoduchý :roll: ale pokus se nemyslet na to že se snažíte o miminko a jen si dopřávejte divoký sex :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
30.1.12 16:59
IvkaH píše:
Ahoj Debbí včera jsem na tebe myslela, jsem si říkala už nejsi kindervajíčko a ty si stále kinderko 8o .
Co se týká epiduralu ani jednou jsem ho neměla musí se dát myslím nejpozději 2h. před porodem, u druhé bych to ani nestihla a chtěla jsem si to užít se vším všudy, bez usnadnění. Neboj se to zvládneš i bez epiduralu, jako epidural si vem sebou chlapa ať tě škrabká na zádech, mě to dělalo hrozně dobře :oops: nebo ať tě drží za ruku. Ale jestli máš strach z bolesti, tak si nechej dát, ale můžou nastat vedlejší účinky :roll: . Můžeš se rozhodnout asi i kdykoliv během porodu, pokud nebudeš těsně u cíle. Neboj se, všechno zvládnete, když tam budete spolu, budeš mít oporu, tak to bude dobré, když to šla fazolka dovnitř tak musí jít i ven :lol: ten výsledek stojí za to ;) a i kdyby to bolelo, tak ti můžu garantovat, že hned jak ji vytáhnou a položí ti ji na prsa, tak okamžitě zapomeneš na nějakou bolest, na tu už si ani nevzpomeneš.

nooo tak on se epidural dává když si otevřená míň jak na 8 :)ja si ho teda určo nechám dát když to stihnu,kdyby se to mělo nějak táhnout ten porod :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
30.1.12 17:00

Divoky sex???;) ten my mame:D k mori jedem v cervenci,na hory nemuzu,urizla jsem si prst jsem na nemocensky…

• Citovat
  • Upravit
74217
30.1.12 17:18

Debí šak uvidíš, jak se budeš cítit. Ale poraď se co nejdřív s gyndařem, aby tě poslala za anesteziologem, ať to s tebou probere.

Sandro neházej flintu do žita, ono se to povede v nejmíň vhodnou dobu. Nechtěla si někdy někam jen nebo něco dělat a furt si to odkládala na později? Něco si naplánuj teď mě nic nenapadá a třeba pak otěhotníš. Nebo opravdu to řeš s doktorem. Kolik si říkala, že ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
30.1.12 17:52

Zdravím holky. Tak ms stále nic. :roll: Dneska mě brutálně berou ledviny tak doufám že jsem nenastydla. Ještě toho tolik. A co je u vás nového? Jinak Debii už aby si měla maličkou venku. Strašně se těším až budu takový pocit zažívat také. Držím ti palečky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
30.1.12 18:01
Anýsek18 píše:
Zdravím holky. Tak ms stále nic. :roll: Dneska mě brutálně berou ledviny tak doufám že jsem nenastydla. Ještě toho tolik. A co je u vás nového? Jinak Debii už aby si měla maličkou venku. Strašně se těším až budu takový pocit zažívat také. Držím ti palečky :*

anýsku neboj co nevidět to zažiješ taky a ostatní holky co se snažíte taky ja si myslím že když neotěhotníte hned tak to má nějakej důvod myslím že naše tělo má s náma nějké umysly a ma proto duvod :pankac: :) a děkuju za podporu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
30.1.12 21:18

Debbbie: koukám, že jsi také z Úsobí, aspoň tu nejsem sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
30.1.12 22:30
huhlajda píše:
Debbbie: koukám, že jsi také z Úsobí, aspoň tu nejsem sama :-)

No nepovídej docela malá šance :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
31.1.12 08:53

hojky přidavam se je mi 19 a snažime se od ledna :) ale je to divne… přiznaky jsou ale dostala jsem MS jen na 3 dny !! a přestala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.1.12 09:02
EWELINES píše:
hojky přidavam se je mi 19 a snažime se od ledna :) ale je to divne… přiznaky jsou ale dostala jsem MS jen na 3 dny !! a přestala…

některé těhotné můžou dostat i mens. během prvních pár týdnů těhotenství, udělej si test nebo běž na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
31.1.12 09:21
IvkaH píše:
EWELINES píše:
některé těhotné můžou dostat i mens. během prvních pár týdnů těhotenství, udělej si test nebo běž na krev

Přitel mi dneska koupi těhu test. Už několik tydnu si všimame že na podbřišku mam takovy zvlaštni hrbolek. Tak uvidim , Snad nebude jen sklamani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.1.12 09:35

No tak hrbolek na břichu to je ještě brzo, spíš by sis připadala taková plná, nafouklá, jestli si těhotná, tak teď je maličké velké max. jak nehet na malíčku. Takže to by ještě nebylo vidět, ale kolem 3 měs. už asi jo :think: , tak dej pak vědět, znám jen jednu ve svém okolí, která normálně do 4 měs. krvácela každý měsíc a pak zjistila, že je už pár měs. těhotná 8o vždycky, jsem si říkala, že to není možné, že si to vymyslela, ale tak asi se to stává :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
31.1.12 14:26

no ja jsem dneska zvedava,… snad tam ty // budou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
2.2.12 13:28

Tak jsem si to tady z části pročetla a dost zajímavá diskuze :P Jinak mladým maminkám fandím, ale také jsem toho názoru že nejprve škola a potom miminko. Nač si k tomu malému přidělávat ještě starosti ohledně školy že :nevim: Ale je to věc názoru. Jinak mě bude za pár měsíců 20, právě dokončuji nástavbové studium a taky uvažujeme s přítelem o miminku :srdce: Jsme spolu 3 a půl roku a věřím že jsme připraveni .. Každý den tady pročítám ty diskuze a koukám na alba a nemůžu se dočkat až začneme také plně se snažením :P Tak tedy hodně štěstí snažilkám a budoucím maminkám, snad se za chvíli přidám :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
2.2.12 19:34

Ahojda, pořád sem nakukuji - až do konce března mi je náct , tak sem trošku patřím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí