Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7476
26.1.12 17:19
Luciked píše:
Anýsek18 píše:
IvkaH píše: Šak si psala, že máte dost peněz, že jste za vodou, že přítel je zajištěný, tak proč shánět použítý, když můžeš koupit hezký nový, nevím, ale já bych svoje dítě do kočárku po někom cizím nedala :oops: že jedu s naším už druhé kolo to mi nevadí, protože jsou to moje děti, ale že by tam leželo cizí dítě a pak moje to by mě teda vadilo :poblion: .
Já bych ten kočárek zdědila po sestřence. =) Ale zaplatím si ho a nechám ho u ní. A práce budu mít až až jak se školou tak pak s přípravou dětského pokojíčku
dodělej si nejdříve školu a pak přemýšlej o dětech, to je šílený, chápu náctileté maminky, které mají po škole, nebo alespoň skoro, ale toto?

Já už to tu řešit nebudu. Nechápu proč se mi navážíš do života. Prostě a jednoduše. Ty ten život žít nebudeš a pokud mi kočárek přinese smůlu tak je to tvoje zbytečná starost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
26.1.12 17:24

Ahojda,mam dotaz:za tyden mam dostat menses.boli me v podbriski,jsem nafoukla,nemuzu spat a taky nemuzu lezet na brise protoze mi to vadi.musou to byt prznaky?

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
26.1.12 17:41
Anýsek18 píše:
Luciked píše:
Anýsek18 píše:
IvkaH píše: Šak si psala, že máte dost peněz, že jste za vodou, že přítel je zajištěný, tak proč shánět použítý, když můžeš koupit hezký nový, nevím, ale já bych svoje dítě do kočárku po někom cizím nedala :oops: že jedu s naším už druhé kolo to mi nevadí, protože jsou to moje děti, ale že by tam leželo cizí dítě a pak moje to by mě teda vadilo :poblion: .
Já bych ten kočárek zdědila po sestřence. =) Ale zaplatím si ho a nechám ho u ní. A práce budu mít až až jak se školou tak pak s přípravou dětského pokojíčku
dodělej si nejdříve školu a pak přemýšlej o dětech, to je šílený, chápu náctileté maminky, které mají po škole, nebo alespoň skoro, ale toto?
Já už to tu řešit nebudu. Nechápu proč se mi navážíš do života. Prostě a jednoduše. Ty ten život žít nebudeš a pokud mi kočárek přinese smůlu tak je to tvoje zbytečná starost. ;)
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
74217
26.1.12 18:17
Sandra752 píše:
Ahojda,mam dotaz:za tyden mam dostat menses.boli me v podbriski,jsem nafoukla,nemuzu spat a taky nemuzu lezet na brise protoze mi to vadi.musou to byt prznaky?

a míváš takové pocity před menstruací? mě nebolelo v podbříšku, ale měla jsem takový jakoby tlak od žaludku nahoru a břiše jsem měla pocit, jak kdyby mi ležel těžký kámen (nikdy mi ale nebylo na zvracení) a u druhé holky, tam mi začlo být první den zpoždění na zvracení a chtělo se mi omdlívat asi do 8tt, pamatuju si to přesně protože jsme byli na jednání a já jim tam málem hodila tyčku a omdlela :roll: tak jsem poznala, že su těhotná podruhé. Ale takhle, jak píšeš mě bolívá břicho před menst. Třeba se to povedlo a fazolka se tam uhnízďuje nebo jak bych to pojmenovala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
26.1.12 18:24

Ano takovy tahnuty pocit od zaludku do podbriska,jak bych tam mela kamen;)

• Citovat
  • Upravit
74217
26.1.12 18:25
Sandra752 píše:
Ano takovy tahnuty pocit od zaludku do podbriska,jak bych tam mela kamen;)

a nemáš pocit, že se potíš nebo, že je ti furt strašné horko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
26.1.12 18:27

Jo vcera a dnes sem si toho vsimla .zniceho nic silene poceni a vedro.ted to je v poho.

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
26.1.12 18:33

Jsem se tak potila,bylo mi tak divne horkko,silenost…

• Citovat
  • Upravit
74217
26.1.12 18:33

No mi to taky nedělalo pořád, ale spíš takové návaly horka a divný pocit a pak zas bylo líp a taky mi nebylo blbě, jak bývá ráno, ale i klidně přes den nebo večer, ale říkám jen u toho druhého těhot. to byl takový humus vyčerpávající :poblion: :zed: .
Tak třeba se fakt zadařilo, dej pak vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
26.1.12 18:35

To dam;) dekuji za pokec,je mi lip:)

• Citovat
  • Upravit
74217
26.1.12 18:39

nemáš zač hlavně ať to výjde podle tvých představ, když si nebudeš jistá, tak nejlepší je zajít k dg. že je ti divně, ať veme ráno krev, většinou kolem odpoledne už bývají výsledky ať víš, jak to je. Testům moc nevěřím, protože mě vždycky ukázal tu druhou čárku, že tam skoro nebyla a stejně jsem byla těhotná, takže spíš spoléhám na doktory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
26.1.12 18:46

To s tema testama mam take.6 testu my vyslo pozitivne a nic…gynekologa mam na prd…kdyz jsem tam byla tak byl hnusny…

• Citovat
  • Upravit
74217
26.1.12 19:21
Sandra752 píše:
To s tema testama mam take.6 testu my vyslo pozitivne a nic…gynekologa mam na prd…kdyz jsem tam byla tak byl hnusny…

vždycky máš možnost změnit gynekologa, když se ti na něm něco nezdá, jen proboha až otěhotníš né aby tě napadlo nechodit na prohlídky :cert: jsem se tu na nějaké diskusi dozvěděla, že některé těhotné nechodí na prohlídky :zed: mě to příjde nezodpovědné vůči dítěti, jestli máš problém z doktorem, tak ho kdykoliv změň na to máš právo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.1.12 20:12

IvkaH - to jsem taky četla to s těma prohlídkama, docela mazec že?:D…třeba chápu, že někdo odmítne odběr plodové vody nebo nějaký genetický vyšetření, když ví, že by na potrat nešel ani kdyby dítě bylo postižený, ale nechodit vůbec na prohlídky :nevim: …to si myslím, že si celkem zahrává…ale tak co že, některý se taky bijou za porod doma, což já nechápu…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.1.12 20:25

Nihal no právě, co by v rozvojových zemích dali za lékařskou péči, mít tu možnost vše včas řešit. Ale některé maminy dneska jim nevoní porod v porodnici a přitom proč, nevím jak jinde, ale u prvního porodu to jsem dojeli 4h. před porodem, dali nás na porodní pokoj, manžel mohl být celou dobu u mě ani na minutu se ode mně nehnul i když jsem šla na balon do sprchy mě držel za ruku. Mohla jsem ležet, chodit, hupsat na balonu prostě co mi kontrakce dovolily, nemám pocit, že by mě nějak nemocnice stresovala. U druhého porodu jsme dojeli pozdě to je fakt, ale zas někomu vadí ti studenti tam, na mě byla ty holky studentky, tak hodné a milé, když jsem tam 2h. po porodu ještě musela být na posteli, nijak mi nevadily. A co se táký prohlídek, platila jsem si navíc genetické ultrazvuky, díky tomu jsem věděla už ve 13tt že čekáme holku. Pochopím, když někdo nechce nadstandardní vyšetření bez toho se možná obejdou těhotné, ale proč proboha nechodit ani na prohlídku ke svému gynekologovi to nepochopím a ještě se diví, že doktor kontaktoval sociálku :zed: . Dyť jak ženská bez doktorů zjistí, že má cukr vysoký nebo tlak, jak to vyřeší PA? Taky to nechápu, příjde mi to nebezpečné a nezodpovědné. A už vůbec není ČR připravená na porody doma, nechápu že někdo dobrovolně riskuje život svého dítěte, ale kdyby některá jak my jim říkáme biomatka přišly svojí blbostí o dítě, tak si to budou vyčítat do konce života :cert: Nedokážu je pochopit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí