Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7476
25.1.12 07:36
IvkaH píše: Šak si psala, že máte dost peněz, že jste za vodou, že přítel je zajištěný, tak proč shánět použítý, když můžeš koupit hezký nový, nevím, ale já bych svoje dítě do kočárku po někom cizím nedala :oops: že jedu s naším už druhé kolo to mi nevadí, protože jsou to moje děti, ale že by tam leželo cizí dítě a pak moje to by mě teda vadilo :poblion: .

Já bych ten kočárek zdědila po sestřence. =) Ale zaplatím si ho a nechám ho u ní. A práce budu mít až až jak se školou tak pak s přípravou dětského pokojíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.1.12 07:48
Anýsek18 píše:
IvkaH píše: Šak si psala, že máte dost peněz, že jste za vodou, že přítel je zajištěný, tak proč shánět použítý, když můžeš koupit hezký nový, nevím, ale já bych svoje dítě do kočárku po někom cizím nedala :oops: že jedu s naším už druhé kolo to mi nevadí, protože jsou to moje děti, ale že by tam leželo cizí dítě a pak moje to by mě teda vadilo :poblion: .
Já bych ten kočárek zdědila po sestřence. =) Ale zaplatím si ho a nechám ho u ní. A práce budu mít až až jak se školou tak pak s přípravou dětského pokojíčku

v tom případě, to ale popírá co si nám psala, že jste za vodou, člověk co je přece za vodou nekoupí pro své dítě použitý kočár, ale koupí nový :roll: je to tvá věc samozřejmě, jen se to rozchází s tím co si nám tu předtím psala, jak jste zajištění … teď už to tak nevypadá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
25.1.12 08:40
IvkaH píše:
Anýsek18 píše:
v tom případě, to ale popírá co si nám psala, že jste za vodou, člověk co je přece za vodou nekoupí pro své dítě použitý kočár, ale koupí nový :roll: je to tvá věc samozřejmě, jen se to rozchází s tím co si nám tu předtím psala, jak jste zajištění … teď už to tak nevypadá :jazyk:

Sice jsme za vodou ale to neznamená že si nemohu vzít kočárek od příbuzného a tím ušetřit na něčem jiném pro mimíska. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
25.1.12 08:42

Jinak přeji všem krásné dobré ráno. U nás sněží ale to není to nejdůležitější. Dneska měla dojít mrcha a stále nic. Počkám do pátku a pak poběžím k Mudr. na vyšetření a testy si nechám udělat přímo u něj. :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
25.1.12 11:25
:mavam: :mavam: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
23
25.1.12 12:27

Ahojky chtěla bych se kvám přidat. A bohužel to nějak nejde . :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.1.12 12:38
leontýnk píše:
Ahojky chtěla bych se kvám přidat. A bohužel to nějak nejde . :(

Co nejde? Otěhotnět? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.1.12 14:31

Ahojky jsem nactileta mamina :mavam: Mam sedmi měsíčního chlapečka který se narodil kdyz mi bylo 17. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
25.1.12 14:36
misule123 píše:
Ahojky jsem nactileta mamina :mavam: Mam sedmi měsíčního chlapečka který se narodil kdyz mi bylo 17. :srdce:

Ahojky. Vítej mezi námi :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
25.1.12 17:42

Ahoj misule :dance: :dance:

No holky tak dnešní monitor a kontrola ok malá má prý 2800g a porodní váha 3100 cca, ale to stejně nikdy není přesný tak uvidíme :nevim: akorat jsem myslela že mě proštourá a řekne jestli jsem otevřená nebo tak :nevim: a nic.
No teď pokaždý když jdu večer spát tak si říkám jestlipak už to bude :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.1.12 17:45

ahoj holky kdy jste dostaly tehu prukazku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
25.1.12 17:50

Těhu průkazku jsem dostala asi kolem 8 týdne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.1.12 18:48

Já taky kolem 9-10 tt dřív ji můj gyndař nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
25.1.12 19:01

+- 7tt

• Citovat
  • Upravit
23
25.1.12 19:43

bohužel no :(

• načítám...