Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
IvkaH píše: Šak si psala, že máte dost peněz, že jste za vodou, že přítel je zajištěný, tak proč shánět použítý, když můžeš koupit hezký nový, nevím, ale já bych svoje dítě do kočárku po někom cizím nedalaže jedu s naším už druhé kolo to mi nevadí, protože jsou to moje děti, ale že by tam leželo cizí dítě a pak moje to by mě teda vadilo
.
Já bych ten kočárek zdědila po sestřence. =) Ale zaplatím si ho a nechám ho u ní. A práce budu mít až až jak se školou tak pak s přípravou dětského pokojíčku
Anýsek18 píše:IvkaH píše: Šak si psala, že máte dost peněz, že jste za vodou, že přítel je zajištěný, tak proč shánět použítý, když můžeš koupit hezký nový, nevím, ale já bych svoje dítě do kočárku po někom cizím nedalaJá bych ten kočárek zdědila po sestřence. =) Ale zaplatím si ho a nechám ho u ní. A práce budu mít až až jak se školou tak pak s přípravou dětského pokojíčkuže jedu s naším už druhé kolo to mi nevadí, protože jsou to moje děti, ale že by tam leželo cizí dítě a pak moje to by mě teda vadilo
.
v tom případě, to ale popírá co si nám psala, že jste za vodou, člověk co je přece za vodou nekoupí pro své dítě použitý kočár, ale koupí nový
je to tvá věc samozřejmě, jen se to rozchází s tím co si nám tu předtím psala, jak jste zajištění … teď už to tak nevypadá ![]()
IvkaH píše:Anýsek18 píše:v tom případě, to ale popírá co si nám psala, že jste za vodou, člověk co je přece za vodou nekoupí pro své dítě použitý kočár, ale koupí novýIvkaH píše: Šak si psala, že máte dost peněz, že jste za vodou, že přítel je zajištěný, tak proč shánět použítý, když můžeš koupit hezký nový, nevím, ale já bych svoje dítě do kočárku po někom cizím nedalaJá bych ten kočárek zdědila po sestřence. =) Ale zaplatím si ho a nechám ho u ní. A práce budu mít až až jak se školou tak pak s přípravou dětského pokojíčkuže jedu s naším už druhé kolo to mi nevadí, protože jsou to moje děti, ale že by tam leželo cizí dítě a pak moje to by mě teda vadilo
.
je to tvá věc samozřejmě, jen se to rozchází s tím co si nám tu předtím psala, jak jste zajištění … teď už to tak nevypadá
Sice jsme za vodou ale to neznamená že si nemohu vzít kočárek od příbuzného a tím ušetřit na něčem jiném pro mimíska. ![]()
Jinak přeji všem krásné dobré ráno. U nás sněží ale to není to nejdůležitější. Dneska měla dojít mrcha a stále nic. Počkám do pátku a pak poběžím k Mudr. na vyšetření a testy si nechám udělat přímo u něj.
![]()
Ahojky chtěla bych se kvám přidat. A bohužel to nějak nejde . ![]()
leontýnk píše:
Ahojky chtěla bych se kvám přidat. A bohužel to nějak nejde .
Co nejde? Otěhotnět? ![]()
Ahojky jsem nactileta mamina
Mam sedmi měsíčního chlapečka který se narodil kdyz mi bylo 17. ![]()
misule123 píše:
Ahojky jsem nactileta maminaMam sedmi měsíčního chlapečka který se narodil kdyz mi bylo 17.
Ahojky. Vítej mezi námi
![]()
Ahoj misule
![]()
No holky tak dnešní monitor a kontrola ok malá má prý 2800g a porodní váha 3100 cca, ale to stejně nikdy není přesný tak uvidíme
akorat jsem myslela že mě proštourá a řekne jestli jsem otevřená nebo tak
a nic.
No teď pokaždý když jdu večer spát tak si říkám jestlipak už to bude
![]()