Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
938
17.1.12 19:29
IvkaH píše:
machacada píše:
IvkaH píše:
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
Tak to tomu mému to vadit rozhodně nebude. Už včera mě málem znásilnil :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: mě můj ráno před odchodem do práce… :lol: :lol: :lol:
Nadrženci. Jsem zvědavá co bude dělat až budu těhu a on nebude moc :D
já můžu i v těhu.. :lol: :lol: :lol:
nám to šlo i v těhu :oops: :oops: :oops: no co holky budou mít rády houpačky :mrgreen: . Anýsku pokud ti to vyloženě dr nezakáže, tak můžeš i v těhu sexovat, bych bez toho nepřežila, se přiznám, že díky mě jsme ani 6ti nedělí nedodrželi, chlap se bál, ale já ho furt otravovala, že je to ok :oops: :oops: :oops:
Tak to je dobrý :lol:
Jenže neměla jsem téměř žádné šití u Melisky 4 vnitřní stehy a u Patricie 1 ten ani nešili jen zasypali nějakým práškem, že se to zahojí, tak to šlo, kdybych měla stehů, jak … tak asi tak akční nebudu :P

Já jsem teda šestinedělí dodržela a ani pak to nebyla žádná sláva..měla jsem hroyně velké šití..běhá mi mráz po zádech jen když si na to vzpomenu :zed: ale v těhu jsme jeli furt :D v PO jsem měla jít na vyvolání, takže celý víkend jsme pro******, ale malý furt ne a ne vylézt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
17.1.12 19:38

Já sem taky nadržená jak zajíc. Ale přítel je víc. Je fakt že poslední dobou už musí každý den kvůli miminku což mu vůbec nevadí. Ale holky kdyby jste viděli jak jsem pěnila když mě jeden den odmítl. :-D:-D:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
17.1.12 19:50

Vy jste teda nadrženci :lol: :lol: no to ja teda můžu taky celé těhu to je fakt :lol: akorát teď už ke konci jsem víc unavená a taky mám strach že z toho začnu rodit :D :lol: ale ani to mě nezastaví :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
17.1.12 19:58

Teď to máme ale dost na prd..můj je věčně v práci a Samuel chodí spát tak o půlnoci..takže využíváme každé možné chvilky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
18.1.12 08:41

Dobré ránko holky :)
pak že jsou nadrženci jen chlapi :lol: u nás taky pořád sexujem a to jsem těhu ale kolikrát už jsem unavenější tak pak lehnu a asi do minuty sem tuhá prostě dřív než on, což se málokdy stávalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.1.12 08:46
machacada píše:
pak že jsou nadrženci jen chlapi :lol: u nás taky pořád sexujem a to jsem těhu ale kolikrát už jsem unavenější tak pak lehnu a asi do minuty sem tuhá prostě dřív než on, což se málokdy stávalo :D

na to je dobrá poloha lžičky :palec: tak se to dá i před porodem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
18.1.12 08:48
IvkaH píše:
machacada píše:
pak že jsou nadrženci jen chlapi :lol: u nás taky pořád sexujem a to jsem těhu ale kolikrát už jsem unavenější tak pak lehnu a asi do minuty sem tuhá prostě dřív než on, což se málokdy stávalo :D
na to je dobrá poloha lžičky :palec: tak se to dá i před porodem :oops:

:palec: tyjo dík, hned večer to zkusíme :D ani nás tohle nenapadlo tyjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
18.1.12 08:51
machacada píše:

Nejsem ani těhu a po sexu jsem vždycky unavená. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
18.1.12 08:55
Anýsek18 píše:
machacada píše:

Jako taky jsem byla ale takhle jak jsem teď :lol: úplně padnu a to už nejsem tak akční jako předtím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
18.1.12 09:11
machacada píše:
Anýsek18 píše:
machacada píše:
Jako taky jsem byla ale takhle jak jsem teď :lol: úplně padnu a to už nejsem tak akční jako předtím :)
:-D:-D:-D:-D:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
18.1.12 09:51

Holky. Co myslíte. Cyklus mám 32 dní. Jsem 25DC myslíte že by na testu mohlo být něco vidět? Chci počkat do ms s testováním ale jen mě to zajímalo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
18.1.12 16:55

Anýsku, já bych počkala s testováním až jestli ms nedorazí…myslím, že by stejně ještě nebylo nic vidět
jinak holky nejste některá z Ostravy nebo okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
18.1.12 17:05

jááá :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
138
18.1.12 17:08

fakt??? :O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
18.1.12 17:10

a nechtěla bys někdy někam zajít?:D já tu moc lidí neznám právě..maximálně tak pár od manžela z práce:D..sice tu bydlím už víc jak rok, ale žádnou kamarádku s dítětem tu nemám…ono moc takhle mladých maminek není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí