Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anýsek18 píše:
Ahojky holký. Jak se dneska máte a jak se cítíte? Já jsem dneska na záchodě pečená vařená. Chytil mě žaludek a mám hlavu věčně zabořenou v záchodové míse.![]()
Taky bych řekla že jsi v tom
![]()
Holky to newím. Testit ještě nechci. 25. mám dostat ms tak čekám jestli přijde nebo ne. Ale dneska už jsem opravdu od rána vyplesklá a unavená s věčného zvracení. Přítel do šesti v práci a já sama doma s psíkem. Uffff ale také to může být jen nějaký špatný den. Mohla jsem včera sníst něco co mi nesedlo a dneska se to projevuje.
![]()
taky bych počkala, až jestli nedorazí ms
, aspoň budeš mít pak jistotu, než se stresovat že na testu ještě // nejsou třeba…já jsem teda ani u jednoho nezvracela, ale taky jsem už byla tak ten týden předtím, než měla přijít ms, unavená a bolely mě prsa a ta únava se mě držela celé těhu..s malou jsem víc spala než byla vzhůru:D,ale teď si to nemůžu dovolit, když mám doma dvouleťačku, která vyžaduje neustále mou pozornost, ale aspoň s ní chodím spát po obědě:D
Nihal píše:
taky bych počkala, až jestli nedorazí ms, aspoň budeš mít pak jistotu, než se stresovat že na testu ještě // nejsou třeba…já jsem teda ani u jednoho nezvracela, ale taky jsem už byla tak ten týden předtím, než měla přijít ms, unavená a bolely mě prsa a ta únava se mě držela celé těhu..s malou jsem víc spala než byla vzhůru:D,ale teď si to nemůžu dovolit, když mám doma dvouleťačku, která vyžaduje neustále mou pozornost, ale aspoň s ní chodím spát po obědě:D
Nechám se překvapit. Ale bylo by to paráda otěhotnět hned při prvním snažení. ![]()
já jsem vždycky otěhotněla na poprvé:D…i když jednou to nedopadlo, ale to sem nepatří
a to jsme se teď mazlili tak dvakrát týdně ( nedostatek času a pozdní usínání malé ) narozdíl od poprvé, kdy to bylo i několikrát denně
a stejně se zadařilo ![]()
Tak to by jsme sex měli každý den jednou i když teď už zase ne. Jsem věčně unavená a sotva lehnu tak spím. ![]()
takže pokud se snažíte aspoň obden, tak si myslím, že je velká šance, že se zadařilo ![]()
Nihal píše:
takže pokud se snažíte aspoň obden, tak si myslím, že je velká šance, že se zadařilo
Od konce ms do minulého týdne jsme se snažily každý den. M
To už jsem měla i ovu jen teď jsem nějaká mimo a nemám na to chuť. Mám bloklý krk, kašel, rýmu a teď to zvracení a závratě. A to jsem prostě ráda že si jdu večer lehnout a spím ![]()
Nihal píše:
Tamtama bez těch zásahů, co jsi psala, se dá porodit i v porodnici…mně teda plodovku rupli, ale zeptali se mě a kdybych nesouhlasila, tak by se čekalo než by praskla sama a nástřih jsem měla, ale byla jsem za něj ráda než se roztrhnout sama a pak by bylo, si myslím, daleko horší šití i hojení, taky jsem se nástřihu strašně bála, ale nic jsem necítila, kdybych neviděla, že bere nůžky do ruky a neslyšela ten zvuk:D tak ani nevím, že mě nastřihli…a když jim řekneš, že si nástřih nepřeješ, tak pochybuju, že tě budou nastřihávat proti tvé vůli…jinak nic dalšího z toho, co jsi psala, jsem neměla…jinak si myslím, že spousta ženských po prvním porodu změní názor na to, jestli by rodily doma a na nástřih a na spoustu dalších věcí ohledně porodu
tak termín mám za 7 týdnů, tak pak dám vědět.. =)
Tamtama- tak to ti přeju, co nejhladší porod a ať je všechno (nebo aspoň většina věcí) podle tvých představ ![]()
Dneska repete. Zase hlavu zabořenou v míse. Nemocná ale nejsem a na těhu se snažím nemyslet. Jen co sním či vypiju to jde okamžitě ven a hlava se mi motá jak praštěná.
Myslíte že by to mohlo být těhu? Nechci si nic namlouvat spíš si myslím že jsem něco včera snědla a nesedlo mi to. Jen mi nejde do hlavy že se to táhne i dneska od rána. ![]()