Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nihaska píše:Anýsek18 píše:Já vímNihaska píše:Ale neAnýsek18 píše:ted se moje mila citim tak na 50satNihaska píše:Prej stařenu. Každej je tak mladý jak se cítí.
Děkuji![]()
takovou stařenu si tam berete
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tím jsem tě chtěla povzbudit.
![]()
![]()
čekam že ožiju jak přijde skoromanžel z prace
![]()
![]()
![]()
![]()
Já na svého přítele hned vlítnu až přijede se psem od veta
Anýsek18 píše:Nihaska píše:Já na svého přítele hned vlítnu až přijede se psem od vetaAnýsek18 píše:Já vímNihaska píše:Ale neAnýsek18 píše:ted se moje mila citim tak na 50satNihaska píše:Prej stařenu. Každej je tak mladý jak se cítí.
Děkuji![]()
takovou stařenu si tam berete
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tím jsem tě chtěla povzbudit.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to tomu mému to vadit rozhodně nebude. Už včera mě málem znásilnil
![]()
Anýsek18 píše:
Tak to tomu mému to vadit rozhodně nebude. Už včera mě málem znásilnil![]()
![]()
machacada píše:Tak to tam mášweruuunka píše:Já bych chtěla takyNihaska píše:Máš ji taky.
ja bych chtela taky.. ale nejsem uz mlada![]()
![]()
![]()
Nihaska píše:Anýsek18 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
mě můj ráno před odchodem do práce…
![]()
![]()
Nadrženci. Jsem zvědavá co bude dělat až budu těhu a on nebude moc ![]()
Anýsek18 píše:Nihaska píše:Nadrženci. Jsem zvědavá co bude dělat až budu těhu a on nebude mocAnýsek18 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já můžu i v těhu..
![]()
Ahoj holky ![]()
tak jsem poctivě přečetla celou diskuzi… Vždy jsem si přála být mladá mamina, touhy mě chytaly už na gymplu. Ale asi jsem vše brala vždy víc rozumově a koukala dopředu, takže zvítězila volba vystudovat VŠ. Po prváku jsem se měla vdávat a tak nějak jsem si říkala, že bychom během školy stihli i děťátko… No ale člověk míní, život… S přítelem jsme se definitivně rozešli měsíc po zrušeném datu svatby. Teď je mi 23, letos končím na VŠ, vedle sebe mám partnera, který bude úžasný táta a ačkoli bych miminko nejraději chtěla hned tak si zas říkám, že půjdu na rok do práce, ať mám něco málo praxe…takže to zase a zase odkládáme
Ale vím, že až se rozhodneme (což přítel by už mimčop také bral) tak budeme nejšťastnější rodiče a užijeme si to plnými doušky. Když to zhodnotím zpětně, vidím, že mi za těch pár roků nic neuniklo, spíš si připadám víc jistá tím vším a moc se na mateřství těším. Neumím si představit, že bych dělala VŠ s mimčem nebo malým rošťákem..jak říkám..o zkouškovém to dítě do mrazáku strčit nejde ![]()
Každopádně jsem chtěla říct, že vám všem mladým maminám fandím a chápu touhu po dítěti. A přeji hodně radosti a pevné nervy s prckama ![]()
A Anýsku, Tobě jsem chtěla napsat pár slov - jsou tu různé příspěvky pro Tebe a na jednu stranu bych Ti také radila spíš počkat a nějak to propočítat, aby se mimčo narodilo po maturitě…ale na druhou stranu, Ty (snad
) víš jak to máš a zvládneš, jestli je pro Tebe teď škola brnkačka tak to určitě i s miminkem (a i kdyby s odřenýma ušima) dotáhneš do konce. Takže přeji ať vše vyjde podle Tvých a přítelových představ ![]()
Nihaska píše:Anýsek18 píše:já můžu i v těhu..Nihaska píše:Nadrženci. Jsem zvědavá co bude dělat až budu těhu a on nebude mocAnýsek18 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nám to šlo i v těhu
no co holky budou mít rády houpačky
. Anýsku pokud ti to vyloženě dr nezakáže, tak můžeš i v těhu sexovat, bych bez toho nepřežila, se přiznám, že díky mě jsme ani 6ti nedělí nedodrželi, chlap se bál, ale já ho furt otravovala, že je to ok
![]()
IvkaH píše:Nihaska píše:nám to šlo i v těhuAnýsek18 píše:já můžu i v těhu..Nihaska píše:Nadrženci. Jsem zvědavá co bude dělat až budu těhu a on nebude mocAnýsek18 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Anýsku pokud ti to vyloženě dr nezakáže, tak můžeš i v těhu sexovat, bych bez toho nepřežila, se přiznám, že díky mě jsme ani 6ti nedělí nedodrželi, chlap se bál, ale já ho furt otravovala, že je to ok
![]()
![]()
Já cele těhu byla jak stepní koza.. šestinedělí jsem dodržela a pak se vše změnilo a teď mam jinýho a jsem spokojená
![]()
IvkaH píše:Nihaska píše:nám to šlo i v těhuAnýsek18 píše:já můžu i v těhu..Nihaska píše:Nadrženci. Jsem zvědavá co bude dělat až budu těhu a on nebude mocAnýsek18 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to je dobrý ![]()
weruuunka píše:machacada píše:Tak to tam mášweruuunka píše:Já bych chtěla takyNihaska píše:Máš ji taky.
ja bych chtela taky.. ale nejsem uz mlada![]()
![]()
![]()
Děkuji ![]()
kknoflicek píše:
Ahoj holky
tak jsem poctivě přečetla celou diskuzi… Vždy jsem si přála být mladá mamina, touhy mě chytaly už na gymplu. Ale asi jsem vše brala vždy víc rozumově a koukala dopředu, takže zvítězila volba vystudovat VŠ. Po prváku jsem se měla vdávat a tak nějak jsem si říkala, že bychom během školy stihli i děťátko… No ale člověk míní, život… S přítelem jsme se definitivně rozešli měsíc po zrušeném datu svatby. Teď je mi 23, letos končím na VŠ, vedle sebe mám partnera, který bude úžasný táta a ačkoli bych miminko nejraději chtěla hned tak si zas říkám, že půjdu na rok do práce, ať mám něco málo praxe…takže to zase a zase odkládámeAle vím, že až se rozhodneme (což přítel by už mimčop také bral) tak budeme nejšťastnější rodiče a užijeme si to plnými doušky. Když to zhodnotím zpětně, vidím, že mi za těch pár roků nic neuniklo, spíš si připadám víc jistá tím vším a moc se na mateřství těším. Neumím si představit, že bych dělala VŠ s mimčem nebo malým rošťákem..jak říkám..o zkouškovém to dítě do mrazáku strčit nejde
Každopádně jsem chtěla říct, že vám všem mladým maminám fandím a chápu touhu po dítěti. A přeji hodně radosti a pevné nervy s prckama
A Anýsku, Tobě jsem chtěla napsat pár slov - jsou tu různé příspěvky pro Tebe a na jednu stranu bych Ti také radila spíš počkat a nějak to propočítat, aby se mimčo narodilo po maturitě…ale na druhou stranu, Ty (snad) víš jak to máš a zvládneš, jestli je pro Tebe teď škola brnkačka tak to určitě i s miminkem (a i kdyby s odřenýma ušima) dotáhneš do konce. Takže přeji ať vše vyjde podle Tvých a přítelových představ
Vítej
![]()
machacada píše:IvkaH píše:Tak to je dobrýNihaska píše:nám to šlo i v těhuAnýsek18 píše:já můžu i v těhu..Nihaska píše:Nadrženci. Jsem zvědavá co bude dělat až budu těhu a on nebude mocAnýsek18 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jenže neměla jsem téměř žádné šití u Melisky 4 vnitřní stehy a u Patricie 1 ten ani nešili jen zasypali nějakým práškem, že se to zahojí, tak to šlo, kdybych měla stehů, jak … tak asi tak akční nebudu ![]()
Já vím