Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmyLee
17.1.12 16:19
Anýsek18 píše:
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
Nihaska píše:
Děkuji :lol: :lol: takovou stařenu si tam berete :lol: :lol: :lol: :lol: :hug:
Prej stařenu. Každej je tak mladý jak se cítí. ;-)
ted se moje mila citim tak na 50sat :lol: :lol: :lol:
Ale ne :-D Tím jsem tě chtěla povzbudit. :-*

Já vím :lol: :lol: :lol: čekam že ožiju jak přijde skoromanžel z prace :lol: :lol: :lol: :P :P

• Citovat
  • Upravit
7476
17.1.12 16:25
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
Nihaska píše:
Já vím :lol: :lol: :lol: čekam že ožiju jak přijde skoromanžel z prace :lol: :lol: :lol: :P :P

Já na svého přítele hned vlítnu až přijede se psem od veta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
17.1.12 16:26
Anýsek18 píše:
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
Nihaska píše:
Já vím :lol: :lol: :lol: čekam že ožiju jak přijde skoromanžel z prace :lol: :lol: :lol: :P :P
Já na svého přítele hned vlítnu až přijede se psem od veta
:lol: :lol: :lol: :lol: ani neví chudák co ho čeká :lol: :lol: ten můj to taky neví… :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
7476
17.1.12 16:37

Tak to tomu mému to vadit rozhodně nebude. Už včera mě málem znásilnil :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
17.1.12 16:41
Anýsek18 píše:
Tak to tomu mému to vadit rozhodně nebude. Už včera mě málem znásilnil :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: mě můj ráno před odchodem do práce… :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
weruuunka
17.1.12 16:46
machacada píše:
weruuunka píše:
Nihaska píše:
ja bych chtela taky.. ale nejsem uz mlada :lol: :lol: :lol: :lol:
Máš ji taky. :hug:
Já bych chtěla taky :)
Tak to tam máš :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
7476
17.1.12 16:51
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: mě můj ráno před odchodem do práce… :lol: :lol: :lol:

Nadrženci. Jsem zvědavá co bude dělat až budu těhu a on nebude moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
17.1.12 16:53
Anýsek18 píše:
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
Nadrženci. Jsem zvědavá co bude dělat až budu těhu a on nebude moc :D

já můžu i v těhu.. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3116
17.1.12 16:54

Ahoj holky :kytka:
tak jsem poctivě přečetla celou diskuzi… Vždy jsem si přála být mladá mamina, touhy mě chytaly už na gymplu. Ale asi jsem vše brala vždy víc rozumově a koukala dopředu, takže zvítězila volba vystudovat VŠ. Po prváku jsem se měla vdávat a tak nějak jsem si říkala, že bychom během školy stihli i děťátko… No ale člověk míní, život… S přítelem jsme se definitivně rozešli měsíc po zrušeném datu svatby. Teď je mi 23, letos končím na VŠ, vedle sebe mám partnera, který bude úžasný táta a ačkoli bych miminko nejraději chtěla hned tak si zas říkám, že půjdu na rok do práce, ať mám něco málo praxe…takže to zase a zase odkládáme :nevim: Ale vím, že až se rozhodneme (což přítel by už mimčop také bral) tak budeme nejšťastnější rodiče a užijeme si to plnými doušky. Když to zhodnotím zpětně, vidím, že mi za těch pár roků nic neuniklo, spíš si připadám víc jistá tím vším a moc se na mateřství těším. Neumím si představit, že bych dělala VŠ s mimčem nebo malým rošťákem..jak říkám..o zkouškovém to dítě do mrazáku strčit nejde ;)
Každopádně jsem chtěla říct, že vám všem mladým maminám fandím a chápu touhu po dítěti. A přeji hodně radosti a pevné nervy s prckama :kytka:
A Anýsku, Tobě jsem chtěla napsat pár slov - jsou tu různé příspěvky pro Tebe a na jednu stranu bych Ti také radila spíš počkat a nějak to propočítat, aby se mimčo narodilo po maturitě…ale na druhou stranu, Ty (snad ;) ) víš jak to máš a zvládneš, jestli je pro Tebe teď škola brnkačka tak to určitě i s miminkem (a i kdyby s odřenýma ušima) dotáhneš do konce. Takže přeji ať vše vyjde podle Tvých a přítelových představ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.1.12 17:09
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:

nám to šlo i v těhu :oops: :oops: :oops: no co holky budou mít rády houpačky :mrgreen: . Anýsku pokud ti to vyloženě dr nezakáže, tak můžeš i v těhu sexovat, bych bez toho nepřežila, se přiznám, že díky mě jsme ani 6ti nedělí nedodrželi, chlap se bál, ale já ho furt otravovala, že je to ok :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
17.1.12 17:25
IvkaH píše:
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
nám to šlo i v těhu :oops: :oops: :oops: no co holky budou mít rády houpačky :mrgreen: . Anýsku pokud ti to vyloženě dr nezakáže, tak můžeš i v těhu sexovat, bych bez toho nepřežila, se přiznám, že díky mě jsme ani 6ti nedělí nedodrželi, chlap se bál, ale já ho furt otravovala, že je to ok :oops: :oops: :oops:

Já cele těhu byla jak stepní koza.. šestinedělí jsem dodržela a pak se vše změnilo a teď mam jinýho a jsem spokojená :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
100
17.1.12 18:18
IvkaH píše:
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
nám to šlo i v těhu :oops: :oops: :oops: no co holky budou mít rády houpačky :mrgreen: . Anýsku pokud ti to vyloženě dr nezakáže, tak můžeš i v těhu sexovat, bych bez toho nepřežila, se přiznám, že díky mě jsme ani 6ti nedělí nedodrželi, chlap se bál, ale já ho furt otravovala, že je to ok :oops: :oops: :oops:

Tak to je dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.1.12 18:18
weruuunka píše:
machacada píše:
weruuunka píše:
Nihaska píše:
ja bych chtela taky.. ale nejsem uz mlada :lol: :lol: :lol: :lol:
Máš ji taky. :hug:
Já bych chtěla taky :)
Tak to tam máš :kytka:

Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
17.1.12 18:19
kknoflicek píše:
Ahoj holky :kytka:
tak jsem poctivě přečetla celou diskuzi… Vždy jsem si přála být mladá mamina, touhy mě chytaly už na gymplu. Ale asi jsem vše brala vždy víc rozumově a koukala dopředu, takže zvítězila volba vystudovat VŠ. Po prváku jsem se měla vdávat a tak nějak jsem si říkala, že bychom během školy stihli i děťátko… No ale člověk míní, život… S přítelem jsme se definitivně rozešli měsíc po zrušeném datu svatby. Teď je mi 23, letos končím na VŠ, vedle sebe mám partnera, který bude úžasný táta a ačkoli bych miminko nejraději chtěla hned tak si zas říkám, že půjdu na rok do práce, ať mám něco málo praxe…takže to zase a zase odkládáme :nevim: Ale vím, že až se rozhodneme (což přítel by už mimčop také bral) tak budeme nejšťastnější rodiče a užijeme si to plnými doušky. Když to zhodnotím zpětně, vidím, že mi za těch pár roků nic neuniklo, spíš si připadám víc jistá tím vším a moc se na mateřství těším. Neumím si představit, že bych dělala VŠ s mimčem nebo malým rošťákem..jak říkám..o zkouškovém to dítě do mrazáku strčit nejde ;)
Každopádně jsem chtěla říct, že vám všem mladým maminám fandím a chápu touhu po dítěti. A přeji hodně radosti a pevné nervy s prckama :kytka:
A Anýsku, Tobě jsem chtěla napsat pár slov - jsou tu různé příspěvky pro Tebe a na jednu stranu bych Ti také radila spíš počkat a nějak to propočítat, aby se mimčo narodilo po maturitě…ale na druhou stranu, Ty (snad ;) ) víš jak to máš a zvládneš, jestli je pro Tebe teď škola brnkačka tak to určitě i s miminkem (a i kdyby s odřenýma ušima) dotáhneš do konce. Takže přeji ať vše vyjde podle Tvých a přítelových představ 8)

Vítej :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.1.12 19:22
machacada píše:
IvkaH píše:
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
Nihaska píše:
Anýsek18 píše:
Tak to je dobrý :lol:

Jenže neměla jsem téměř žádné šití u Melisky 4 vnitřní stehy a u Patricie 1 ten ani nešili jen zasypali nějakým práškem, že se to zahojí, tak to šlo, kdybych měla stehů, jak … tak asi tak akční nebudu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí