Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak jestli jste mladí a zdraví, tak by to nemuselo dlouho trvat ![]()
ejmy píše:
tak jestli jste mladí a zdraví, tak by to nemuselo dlouho trvat
Zdraví a mladí jsme ale nezáleží jen na tom. Uvidíme jak dlouho nám to bude trvat. I kdyby to nevyšlo teď tak máme stále naději. ![]()
Já bych tak potřebovala nějakou mladou maminu tady v okolí..znám nějaké ženské, co teď mají prťata, ale jak už mají přes 30, tak s něma nemůžu řešit všechno a ty názory jsou taky dost jiné..a s kámoškama z předtěhu jsem si dost přestala rozumět..ony řeší výšku, kluky, párty..já přebalování, praní, vaření,..kdyby se tu náhodou nějaká taková mladice objevila, tak ať to bere jako inzerát, Zn.: Uherské Hradiště a okolí ![]()
Mám ten samej problém. Také bych ráda našla někoho z mého okolí abych si měla ským o všem popovídat. Ale také se nedaří.
Ejmy pocházím ze Zlína, ale vdaná jsem v Hodoníně, ale tělem, duší a hlavně srdcem jsem (nebo spíš su) Zlíňák jak polenu
![]()
Ovšem patřím už mezi staré rachejtle, letos budu mít 26
až s dětičkama sleduju, jak ten čas rychle utíká a stárneme
![]()
Ahojky, mohu se zeptat, proč se snažíte o miminko,když nemáte dodělanou školu?!Podle mého názoru je to holý nerozum,když nemáš hotovou školu.Miminko je velká zodpovědnost a je to na celý život!Jsem maminkou čtyř dětí a vím o čem mluvím…Možná jsem staromodní ale je to tak.Proč se tak moc snažíte o miminko?
Neřekla bych,že jsi stará 26 ještě nic není!Mě je 38 v únoru 39let a mám čtyři děti a plno starostí.Nejstarší dcera má 19let a má přítele.Docela mě to nahání hrůzu,
když vidím,že už mě nepotřebuje a utiká z domu.Tím chci říct,že má jiné zájmy a rodina jde bokem.Touží po vlastní!Ale já jsem řekla první škola!V tem mě poslechla ![]()
IvkaH: tak v šestadvaceti nejsi žádná rachejtle, to určitě ne
a já ve zlíně byla snad jen 2×
kdysi nakupovat a pak, když tam převezli z hradišťské porodnice malého, tak jsem jela za ním
a hodonín? z tama znám akorát z televize toho hňupa z mami, ožeň mě ![]()
Zdiška píše:
Ahojky, mohu se zeptat, proč se snažíte o miminko,když nemáte dodělanou školu?!Podle mého názoru je to holý nerozum,když nemáš hotovou školu.Miminko je velká zodpovědnost a je to na celý život!Jsem maminkou čtyř dětí a vím o čem mluvím…Možná jsem staromodní ale je to tak.Proč se tak moc snažíte o miminko?
Zdravim. Myslím si že je to každého věc kdy má miminko. Já si vše pozjišťovala a tím vím že školu zvládnu i když miminko budu mít. Vím co mě čeká a jsem na to připravena.
Tak ti přeji hodně štěstí a hodně sil!
Možu se zeptat, kolik dětí plánuješ? ![]()
Zdiška píše:
Tak ti přeji hodně štěstí a hodně sil!![]()
Možu se zeptat, kolik dětí plánuješ?
Jasný že se můžeš zeptat. Zatím plánujeme jen jedno. Ale vím že časem mi to nedá a budu chtít ještě druhé
Dvě děti je ideální v dnešní době. Já mám čtyři děti a je to docela dost náročné! Možu se zeptat na tvůj věk? A co na to říkají tvoji rodiče? ![]()
Zdiška píše:
Dvě děti je ideální v dnešní době. Já mám čtyři děti a je to docela dost náročné! Možu se zeptat na tvůj věk? A co na to říkají tvoji rodiče?
Je mi 18let. Mamina to bere v pohodě. Stojí při mě jelikož ví že jsem si vše ohledně školy zjistila. Přítel se snaží a oba se těšíme až nám to vyjde. A co se týče babičky tak ta je nadšená a těší se až bude moc miminko ňufkat. ![]()