Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7476
12.1.12 21:41
IvkaH píše:
Anýsek18 píše:
IvkaH píše:
můžu se zeptat ta firma o které píšeš je tvých rodičů nebo rodičů tvého přítele?
Je to rodinná firma přítelovo rodičů. Takže přítel to zdědil a dědí se dál. Ale i tak kdybychom se rozešly tak jak jsem již psala pomohla by mi mamina a babička. Ty mi to řekly hnedka na začátku kdy jsem jí řekla že se budeme snažit o mimčo. Tak mám podporu i z mé rodiné strany
Nezlob se na mě, že se zeptám takhle přímo, ale nechceš si teď rychle pořídit dítě s chlapem, který má zdědit firmu, aby sis zajistila příjem do budouna? Omlouvám se, ale s toho jak tlačíš na pilu to tak vypadá :think: doufám, že se ale pletu!!!

Ježišku jen to nééééé. S přítelem jsme dva roky a to že má firmu jsem zjistila nedávno. A jemi to celkem jedno. Já jsem mu o mimískovi říkat nechtěla aby si právě to co si napsala nemyslel ale přišel za mnou sám že by chtěl mimčo a já byla štěstím bez sebe že jsem mu to prakticky nemusela říkat první. Přítele miluju jsme zasnoubení ale na svatbu také nijak nespěchám. Ono si tohle myslí více lidí ale když nás pak lépe poznají už vědí že to tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.1.12 21:48
Anýsek18 píše:
IvkaH píše:
Anýsek18 píše:
IvkaH píše:
můžu se zeptat ta firma o které píšeš je tvých rodičů nebo rodičů tvého přítele?
Je to rodinná firma přítelovo rodičů. Takže přítel to zdědil a dědí se dál. Ale i tak kdybychom se rozešly tak jak jsem již psala pomohla by mi mamina a babička. Ty mi to řekly hnedka na začátku kdy jsem jí řekla že se budeme snažit o mimčo. Tak mám podporu i z mé rodiné strany
Nezlob se na mě, že se zeptám takhle přímo, ale nechceš si teď rychle pořídit dítě s chlapem, který má zdědit firmu, aby sis zajistila příjem do budouna? Omlouvám se, ale s toho jak tlačíš na pilu to tak vypadá :think: doufám, že se ale pletu!!!
Ježišku jen to nééééé. S přítelem jsme dva roky a to že má firmu jsem zjistila nedávno. A jemi to celkem jedno. Já jsem mu o mimískovi říkat nechtěla aby si právě to co si napsala nemyslel ale přišel za mnou sám že by chtěl mimčo a já byla štěstím bez sebe že jsem mu to prakticky nemusela říkat první. Přítele miluju jsme zasnoubení ale na svatbu také nijak nespěchám. Ono si tohle myslí více lidí ale když nás pak lépe poznají už vědí že to tak není.

aha v tom případě, jsem ráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
12.1.12 22:50

jezis, ale ja snad pisu neco jineho nez ty ctes :-D a pokud tvrdis, ze se nic pokazit nemuze, tak naivni jsi..pokazit se muze uplne vsechno..a pritel? mimino to vazne vsechno zmeni, muze se stat, ze nevydrzi prorvane noci, tebe utahanou a neprijemnou, nebude se mu libit, ze nestihas domacnost…tohle vsechno ti dojde az po narozeni..do te doby si ty veci nedokazes ani predstavit..ja jsem vubec nemluvila o tvem veku, kdyz jsem otehotnela, mela jsem taky 18..jen pro me neni pochopitelne, proc na to tak tlacis..jo, holky, ktere do toho spadnou ani nevi jak a dokazou se postarat, tak jsou frajerky..ale ty, co do toho jdou dobrovolne na ukor skoly atd..no nevim nevim..a kdyz tak obcas vidim ty tvoje chyby, skole by ses nemela vyhybat..mimino neni modni doplnek, to si pamatuj…a ted do me :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
12.1.12 23:03
Monny píše:
ejmy píše:
Monny píše:
ejmy píše:
a mimochodem monny, četla jsem ten tvůj deníček..a vůbec bych to do tebe neřekla..působíš na mě jako hodně silná ženská..možná tě i tohle posílilo…silná, rozumná a cílevědomá :kytka:
Který deníček myslíš? :lol: a každopádně děkuju :hug:
Ale nejsem taková jak to vypadá, každá jsme uvnitř nějaká :?
O tom dospívání…dost by mě zajímalo pokračování :think: :hug:
věř že ani nezajímalo :lol: pokračování asi nevydám…

ale zajímalo :-P pro mě jsi prostě vzorem vyrovnanosti, sily, odhodlanosti a super mamy :-) a myslim, ze nejsem jedina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
12.1.12 23:10
ejmy píše:
jezis, ale ja snad pisu neco jineho nez ty ctes :-D a pokud tvrdis, ze se nic pokazit nemuze, tak naivni jsi..pokazit se muze uplne vsechno..a pritel? mimino to vazne vsechno zmeni, muze se stat, ze nevydrzi prorvane noci, tebe utahanou a neprijemnou, nebude se mu libit, ze nestihas domacnost…tohle vsechno ti dojde az po narozeni..do te doby si ty veci nedokazes ani predstavit..ja jsem vubec nemluvila o tvem veku, kdyz jsem otehotnela, mela jsem taky 18..jen pro me neni pochopitelne, proc na to tak tlacis..jo, holky, ktere do toho spadnou ani nevi jak a dokazou se postarat, tak jsou frajerky..ale ty, co do toho jdou dobrovolne na ukor skoly atd..no nevim nevim..a kdyz tak obcas vidim ty tvoje chyby, skole by ses nemela vyhybat..mimino neni modni doplnek, to si pamatuj…a ted do me :-D
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.1.12 23:23

Ejmy, tak děkuju :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
12.1.12 23:45
Monny píše:

no není zač :-) a mimochodem, malý mi teď kadí klidně 3× denně, myslíš že by to mohlo být zoubkama? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.1.12 23:46
ejmy píše:
Monny píše:
no není zač :-) a mimochodem, malý mi teď kadí klidně 3× denně, myslíš že by to mohlo být zoubkama? :nevim:

Může a nemusí.. jak ti papá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.1.12 00:05
Monny píše:
ejmy píše:
Monny píše:
no není zač :-) a mimochodem, malý mi teď kadí klidně 3× denně, myslíš že by to mohlo být zoubkama? :nevim:
Může a nemusí.. jak ti papá?

papá jenom mléčko ode mě..žádná změna právě :nevim: právě to bylo dycky tak jednou za tři dny, teď 3× denně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.1.12 08:39

Mě se holky nelíbí co tady píšete ja si myslím že anýsek založila tuhle diskuzi už rozhodnutá že miminko 100procentně s přítelem chcou.A jen si chtěla povídat s ostatníma mladýma maminama a ne poslouchat negativní reakce a strašení jaký je mít miminko náročné,to si přece uvědomuje sama.Radši by jsme ji měli podporovat a ne ji to vymlouvat nemyslíte :nevim: :nevim: myslím že špatných názorů na její rozhodnutí si vyslechne hodně od okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
13.1.12 09:17

Dobré ráno holky :) Tak koukám co se tady všechno dělo když jsem tu nebyla :) Tak v úterý jsem byla na gyndě a měřil mi tu výšku fundu a vůbec tomu nerozumím, prej je to hodně, že to nějak moc roste, tak doufám že to nebude obřík :) dneska konečně klid, jsem tu sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
13.1.12 09:18
debbbie píše:
Mě se holky nelíbí co tady píšete ja si myslím že anýsek založila tuhle diskuzi už rozhodnutá že miminko 100procentně s přítelem chcou.A jen si chtěla povídat s ostatníma mladýma maminama a ne poslouchat negativní reakce a strašení jaký je mít miminko náročné,to si přece uvědomuje sama.Radši by jsme ji měli podporovat a ne ji to vymlouvat nemyslíte :nevim: :nevim: myslím že špatných názorů na její rozhodnutí si vyslechne hodně od okolí

Přesně taky si myslím :D Jinak by tu diskuzi asi nezakládala. Kdyby chtěla aby jí tady někdo osočoval tak založí skupinu s jinym názvem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
13.1.12 09:19

A já ji přeju ať jí to vyjde :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.1.12 09:22

tady ji nikdo neosočuje..rozhodnout se, že budu mít dítě je jedna věc, mít ho je druhá..mě jenom čím dál víc zaráží ty její příspěvky..ale psala jsem, že je to její věc a já jen vyjadřuju svůj názor..někdo je zralý už v 16, někdo až ve 30 a někdo si to o sobě jenom myslí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
13.1.12 09:30
debbbie píše:
Mě se holky nelíbí co tady píšete ja si myslím že anýsek založila tuhle diskuzi už rozhodnutá že miminko 100procentně s přítelem chcou.A jen si chtěla povídat s ostatníma mladýma maminama a ne poslouchat negativní reakce a strašení jaký je mít miminko náročné,to si přece uvědomuje sama.Radši by jsme ji měli podporovat a ne ji to vymlouvat nemyslíte :nevim: :nevim: myslím že špatných názorů na její rozhodnutí si vyslechne hodně od okolí

Ahoj moc děkuji že se mě zastaneš. Kdybych na dítě nebyla připravená tak ho ani nechci jelikož bych to nezvládla a miminko by bylo chudák. Ale já jsem na něj připravená a můžeme ho i zajistit. Moc ti děkuji že při mě stojíš. :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí