Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
IvkaH píše:
Jestli ty Anýsku nemáš mylnou informaci, že rodičovská dovolená je jako dovolenáprotože do dovolené to má daleko
. Zkoušela sis od někoho z rodiny vzít na pár hodin dítě a zkusit se o něj bez pomoci starat?
Holky mají pravdu stát se může vše bohužel.
Stím se musí vždycky počítat neříkám že ne. Ale také vím svoje a vím co doma máme. A neboj z rodiny jsem hlídala mimča celý dny a vím jaké to je. Nevím proč ale děláte tu ze mě úplně neschopnou holku která a tom nic newí. Možná by nebylo špatné se zamyslet
ejmy píše:
a mimochodem monny, četla jsem ten tvůj deníček..a vůbec bych to do tebe neřekla..působíš na mě jako hodně silná ženská..možná tě i tohle posílilo…silná, rozumná a cílevědomá
Který deníček myslíš?
a každopádně děkuju ![]()
Ale nejsem taková jak to vypadá, každá jsme uvnitř nějaká ![]()
Anýsek18 píše:ejmy píše:Pokud vím tak jsem psala že nikdo nemůže vědět jestli se zbankrotuje nebo ne. To se může stát všude. Ale firma funguje velmi dobře. Máme zahraniční odběratele kteří od nás odbírají takových deset let a nepřestanou. Je jednoduché si tu vyskakovat s něčím o čem nevíš nic. To mi příjde jako nesmysl.Anýsek18 píše:Nevím no…začíná se mi zdát, že to vidíš jak hurvínek válkuejmy píše:Bankrot nezaručí nikdo nikde. O práci přijít nemůže a bankrot také nehrozí.Anýsek18 píše:To jsem si taky myslelaejmy píše:Firma je rodinná takže o práci přijít nemůže a vykašlat se na nás v plánu také nemá. Jinak by semnou do mimča nešel. A hlavně je to chlap kterej by to neudělal
Jako já ti neradím..jen vyjadřuju nepochopení..abzs pak nelitovala a prďola neputoval po babičkách a tetáchale tak tvoje věc…přemýšlelas nad tím, že přítel může o dobrý job přijít? Nebo se na vás může vykašlat?
po narození mimča se všechno změní…nemůže přijít o práci? a co takhle bankrot?
nemůže, nemůže…všecko se může stát…
Tak zaprvé, já tady s ničím nevyskakuju…jen mi nepřijdeš ready..a za druhé, jen abys neměla růžové brýle a nebyla naivní…ale jak už jsem psala, je to tvoje věc..
Monny píše:ejmy píše:Který deníček myslíš?
a mimochodem monny, četla jsem ten tvůj deníček..a vůbec bych to do tebe neřekla..působíš na mě jako hodně silná ženská..možná tě i tohle posílilo…silná, rozumná a cílevědomáa každopádně děkuju
Ale nejsem taková jak to vypadá, každá jsme uvnitř nějaká
O tom dospívání…dost by mě zajímalo pokračování
![]()
ejmy píše:Monny píše:O tom dospívání…dost by mě zajímalo pokračováníejmy píše:Který deníček myslíš?
a mimochodem monny, četla jsem ten tvůj deníček..a vůbec bych to do tebe neřekla..působíš na mě jako hodně silná ženská..možná tě i tohle posílilo…silná, rozumná a cílevědomáa každopádně děkuju
Ale nejsem taková jak to vypadá, každá jsme uvnitř nějaká![]()
věř že ani nezajímalo
pokračování asi nevydám…
ejmy píše:Anýsek18 píše:Tak zaprvé, já tady s ničím nevyskakuju…jen mi nepřijdeš ready..a za druhé, jen abys neměla růžové brýle a nebyla naivní…ale jak už jsem psala, je to tvoje věc..ejmy píše:Pokud vím tak jsem psala že nikdo nemůže vědět jestli se zbankrotuje nebo ne. To se může stát všude. Ale firma funguje velmi dobře. Máme zahraniční odběratele kteří od nás odbírají takových deset let a nepřestanou. Je jednoduché si tu vyskakovat s něčím o čem nevíš nic. To mi příjde jako nesmysl.Anýsek18 píše:Nevím no…začíná se mi zdát, že to vidíš jak hurvínek válkuejmy píše:Bankrot nezaručí nikdo nikde. O práci přijít nemůže a bankrot také nehrozí.Anýsek18 píše:To jsem si taky myslelaejmy píše:Firma je rodinná takže o práci přijít nemůže a vykašlat se na nás v plánu také nemá. Jinak by semnou do mimča nešel. A hlavně je to chlap kterej by to neudělal
Jako já ti neradím..jen vyjadřuju nepochopení..abzs pak nelitovala a prďola neputoval po babičkách a tetáchale tak tvoje věc…přemýšlelas nad tím, že přítel může o dobrý job přijít? Nebo se na vás může vykašlat?
po narození mimča se všechno změní…nemůže přijít o práci? a co takhle bankrot?
nemůže, nemůže…všecko se může stát…
Nepřijdu ti ready? Tvoje věc. A Naivní si myslím že opravdu nejsem. Neměla jsem to v životě lehké a stále nemám. Nejsem jako nějaké holky s ´´růžovými brýlemi´´. Nechci se tu hádat ale prostě mi přijde jako nesmysl se tu navážet do ničeho o čem opravdu newíš. Ty prostě nedivíš do účetnictví naší firmy a furt mi tu vnucuješ něco co prostě nehrozí. Stát se může cokoliv ale firma funguje dobrých 20let a stále se drží s perfektními financemi. A pokud tohle prostě nevidíš tak nevyskakuj na druhé. Až budeš mít fakt tak pak jo ale když nic newíš tak co. A to že mi je 18let ještě neznamená že se neumím a nedokážu postarat o dítě. Věř či ne ale kdybych se o dítě neuměla postarat a neměla ho jak zabezpečit a dopřávat mu tak to dítě nechci ale máme peníze, zázemí a lásku kterou mu můžeme dát. ![]()
Anýsek18 píše:IvkaH píše:Stím se musí vždycky počítat neříkám že ne. Ale také vím svoje a vím co doma máme. A neboj z rodiny jsem hlídala mimča celý dny a vím jaké to je. Nevím proč ale děláte tu ze mě úplně neschopnou holku která a tom nic newí. Možná by nebylo špatné se zamyslet
Jestli ty Anýsku nemáš mylnou informaci, že rodičovská dovolená je jako dovolenáprotože do dovolené to má daleko
. Zkoušela sis od někoho z rodiny vzít na pár hodin dítě a zkusit se o něj bez pomoci starat?
Holky mají pravdu stát se může vše bohužel.
Jenže my to všechny myslíme dobře, šak jsem říkala, že ti fandím, když Vám to vyjde a budete spolu i za 10 20 let super
když budeš i pak tak nadšená
. Nevím jestli se mnou budou ostatní maminy tady souhlasit, ale dítě hodně vztah změní někdy k dobrému někdy k horšímu, nic už není jak bylo.
IvkaH píše:Anýsek18 píše:Jenže my to všechny myslíme dobře, šak jsem říkala, že ti fandím, když Vám to vyjde a budete spolu i za 10 20 let superIvkaH píše:Stím se musí vždycky počítat neříkám že ne. Ale také vím svoje a vím co doma máme. A neboj z rodiny jsem hlídala mimča celý dny a vím jaké to je. Nevím proč ale děláte tu ze mě úplně neschopnou holku která a tom nic newí. Možná by nebylo špatné se zamyslet
Holky mají pravdu stát se může vše bohužel.![]()
![]()
když budeš i pak tak nadšená
. Nevím jestli se mnou budou ostatní maminy tady souhlasit, ale dítě hodně vztah změní někdy k dobrému někdy k horšímu, nic už není jak bylo.
Děkuju. Jen mě to prostě štve když se do mě někdo naváží skrze to že se o dítě nedokážu postarat nebo ho zajistit což u nás nehrozí. Ale Prostě mi je to líto. ![]()
můžu se zeptat ta firma o které píšeš je tvých rodičů nebo rodičů tvého přítele?
Tamtama píše:
podle mě dobrou matku nedělá věk, ale láska..
pod to se podepisuju
![]()
IvkaH píše:
můžu se zeptat ta firma o které píšeš je tvých rodičů nebo rodičů tvého přítele?
Je to rodinná firma přítelovo rodičů. Takže přítel to zdědil a dědí se dál. Ale i tak kdybychom se rozešly tak jak jsem již psala pomohla by mi mamina a babička. Ty mi to řekly hnedka na začátku kdy jsem jí řekla že se budeme snažit o mimčo. Tak mám podporu i z mé rodiné strany
Tamtama píše:
podle mě dobrou matku nedělá věk, ale láska..
Souhlasím. A já tomu dítku dám lásky co jen budu moci
![]()
Nihaska píše:Tamtama píše:pod to se podepisuju
podle mě dobrou matku nedělá věk, ale láska..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anýsek18 píše:IvkaH píše:Je to rodinná firma přítelovo rodičů. Takže přítel to zdědil a dědí se dál. Ale i tak kdybychom se rozešly tak jak jsem již psala pomohla by mi mamina a babička. Ty mi to řekly hnedka na začátku kdy jsem jí řekla že se budeme snažit o mimčo. Tak mám podporu i z mé rodiné strany
Nezlob se na mě, že se zeptám takhle přímo, ale nechceš si teď rychle pořídit dítě s chlapem, který má zdědit firmu, aby sis zajistila příjem do budouna? Omlouvám se, ale s toho jak tlačíš na pilu to tak vypadá
doufám, že se ale pletu!!!