Náctileté maminky a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
13.1.12 19:26
weruuunka píše:
Monny píše:
Debbie, no já mám celkově obříka.. co měsíc to kilo :pankac: 9kg měl už v 5 měsících :mrgreen:
Monny to Honzík nemá ani teď v 9ti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A už bych ho potřebovala strčit do větší sedačky. :roll:
:lol: :lol: no 26.1. jdeme na 8měsíční, tak jsem zvědavá… doma v 7m jsem navážila 9,5kg a naměřila 74cm :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.1.12 20:15
Monny píše:
weruuunka píše:
Monny píše:
Debbie, no já mám celkově obříka.. co měsíc to kilo :pankac: 9kg měl už v 5 měsících :mrgreen:
Monny to Honzík nemá ani teď v 9ti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A už bych ho potřebovala strčit do větší sedačky. :roll:
:lol: :lol: no 26.1. jdeme na 8měsíční, tak jsem zvědavá… doma v 7m jsem navážila 9,5kg a naměřila 74cm :think:

ale tak to je akorááát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
13.1.12 20:22
debbbie píše:
Tamtama píše:
Debbbie já bydlím asi 30 minut od Havl. Brodu =) ale rodit budu v Jihlavě..
Jooo??to se divím na Jihlavskkou nemocnici se dost nadává :roll: :roll: no ja to mám tak nastejno do Jihlavy i do Brodu a volím teda rozhodně Brod :pankac: :pankac:

Také mám nastejno Brod a Jihlavu a rozhodně Brod!!!! Nádherná porodnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.1.12 20:47

jojo a celkově v brodě jsou lepší všichni jak uředníci tak doktoři oproti jihlavě i když je jasné že taky na nějakého vola narazit můžeš :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.1.12 21:28

Almira-Alm, Debbbie: tak holky práskněte odkud.. =) já z Polné.. ještě nakonec zjistíme, že jsme sousedky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
13.1.12 21:45

Já se rozhodla rodit u nás v porodnici. Patří městu a město nakoupilo všechno nové. A i přístup je u nás parádní. Já jsem ze Žatce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.1.12 21:49
Monny píše: :mavam: :mavam: :mavam:

Hele s tím zubařem, já jsem byla ve 27tt na pohotovosti, trhal mi zub a dostala jsem tu lokální, a druhý den mi dr. na Ko řekla že mi hrozí předčasný porod, měla jsem CS3 nebo kolik.. Ale stejně jsem pak nakonec přenášela :mrgreen:

Jinak malej měl ve 31tt 1640g a porodní měl 3860g, takže mi ten tvůj výpočet Debbie přijde nějak divný, je to málo :think:

A jsem z HK, ale kvůli stopstavu jsem rodila v Pardubicích… a dle toho můj porod i vypadal :poblion: :poblion: :poblion:

jo, ale ona mi tu injekci pichla 3× že to furt nezabíralo a mě to bolelo, přestala přidávat až jsem přikývla,že nic necítím, musela mi dát koňskou dávku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
13.1.12 21:50

tak ja bych uz osobne do Karviné nešla.. !!! na porodnim pristup skvely na novorozenskem otresny pristup.. az do takove miry, ze mi znechutili kojeni.. takze ja budu rodit v Ostravě (i na doporučení doktorky z Prahy)

• Citovat
  • Upravit
74217
13.1.12 21:54

My máme holky pidižvíky Meli má ve 3 letech 15 kg a Paťka ve 4 měs. 5590 g, mě se zdá že málo přibírá na to, že je od 2,5 měs. plně na umělém mléku. Kojení nám nešlo ani u jedné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
13.1.12 22:16

ja jsem z Úsobí to je vesnice mezi brodem a jihlavou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
13.1.12 22:18

S těma zubama..to máte ještě dobré, že vám ty injekce na umrtvení zabírají, mně totiž v horním patře vůbec, takže všechno zaživa..jsem si v těhu taky dost užila :@ Anysku, uz se na me nezlob :-P a radši mi řekni jak dlouho už se snažíte? Já jsem byla s přítelem měsíc, když jsem otěhotněla :-) a to mi tvrdili, že děti asi ani nebudu moct mít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.1.12 22:26
debbbie píše:
ja jsem z Úsobí to je vesnice mezi brodem a jihlavou :D

tak to slyším prvně.. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
14.1.12 09:10
ejmy píše:
S těma zubama..to máte ještě dobré, že vám ty injekce na umrtvení zabírají, mně totiž v horním patře vůbec, takže všechno zaživa..jsem si v těhu taky dost užila :@ Anysku, uz se na me nezlob :-P a radši mi řekni jak dlouho už se snažíte? Já jsem byla s přítelem měsíc, když jsem otěhotněla :-) a to mi tvrdili, že děti asi ani nebudu moct mít..

Já se na tebe nezlobím. Jen mě to mrzelo. Snažíme se teprve prví měsíc a s přítelem jsem skoro dva roky :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
14.1.12 12:48

teprve první měsíc? tak to určitě brzo přijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
14.1.12 17:03
ejmy píše:
teprve první měsíc? tak to určitě brzo přijde :-)

Jojo teďka to bude první měsíc co se snažíme. Ale jak říkám můžeme se snažit ještě dlouho a taky nemusíme. :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí