Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sěkuji ti ale zas tak není co zavidět je to jeho první potomek a takle si myslí že to ude kluk snaži se mě uplatit
![]()
tak to možná vypadá že vás opustím . Asi pujdem do německa bydlet.
ahoj holky chtela jsem se zaptat jsem v ¨9+4 tt a mam jit na kombinovany test byla jste nektera na tom?a kolik vas to stalo?
terezinka20 píše:
ahoj holky chtela jsem se zaptat jsem v ¨9+4 tt a mam jit na kombinovany test byla jste nektera na tom?a kolik vas to stalo?
myslíš triple scenering? Ano byla jsem poprvé ve 12tt a ve 20tt a po druhé ve 13tt a 22tt, při druhém dítěti mi byli schopní říct v tom 13tt, že je tam na 70% holka
Peczka píše:
Ivi a proč sis nezašla pro ten postinor? Měla by si to lepší než tohleHlavně držím palce aby to nevyšlo. Ikdyž jak se říká když nechceš stačí kapka a jak chceš tak to naschvál nejde
Ahoj tak jsem to konečně dostala, asi se to fakt posunulo z nervů, už jsem klidná, slyšely jste tu ránu, to jak mi spadl kámen ze srdce ![]()
leontýnk píše:
tak to možná vypadá že vás opustím . Asi pujdem do německa bydlet.
To nevadí, můžeš psát i z Německa, tam mají taky internet ![]()
IvkaH píše:terezinka20 píše:myslíš triple scenering? Ano byla jsem poprvé ve 12tt a ve 20tt a po druhé ve 13tt a 22tt, při druhém dítěti mi byli schopní říct v tom 13tt, že je tam na 70% holka
terezinka20 píše:
a kolik te to stalo?IvkaH píše:terezinka20 píše:myslíš triple scenering? Ano byla jsem poprvé ve 12tt a ve 20tt a po druhé ve 13tt a 22tt, při druhém dítěti mi byli schopní říct v tom 13tt, že je tam na 70% holka
1 400,– ten první v 13tt a ten druhý byl zdarma, ale stálo to za to, ležela jsem tam 20-30 min. a mohla se na mrně dívat než doktor vše překontroloval a vyloučil d. syndrom
Teď mě napadá Terezinka, kam tě chtějí poslat na tu genetiku? Víš název té kliniky nebo do nemocnice? Většina má web stránky, tam bude i ceník, ale myslím, že ta cena se moc lišit nebude některé pojišťovny myslím přispívají, ale VZP, ne.
do centra reprofit jo cena tam je 1.400kc ale kamoska mi rikala ze je mela zdarma oba dva ty testy
Ahoj holky. Tak se zase ozývám. Jsem po nemoci a na miminko teď vůbec nemám čas myslet. Věcně lítám po úřadech a zařizuji. Ale sex máme obden tak snad. Teď ani nevím kolik dní mám cyklus a kdy to zase dostanu. Jsem z toho vyřízena. Tak snad se to povede. Zase mě táhne podbřišek ale nijak to nevnímám. Pouze večer v posteli kdy na nic nemyslím a jsem v klidu. Ovu by měla být teď někdy. Držím vám palečky všem kdo se také stále snaží. Také jsem koukala že už se tu pěkně dlouho neukázala debii. Myslím že už je to jasné a má malinkou konečně u sebe. A co vy holky moje úžasné. Jak to svámi vypadá?
terezinka20 píše:
do centra reprofit jo cena tam je 1.400kc ale kamoska mi rikala ze je mela zdarma oba dva ty testy
Je možné, ale to proplácí jen v nemocnicích, ale tam zas není tak kvalitní ten scenerig podle mě, protože v nemocnici to dělají strašně rychle, aby tam stihli vystřídat moc mamin, kdežto ty kliniky soukromé mají víc času, aby vše prozkoumali, říkám jsem tam ležela 20-30 min. a doktor si v klidu vše přeměřoval nikam nespěchal, vše mi vysvětloval co a jak by mělo být, známá byla ve Zlíně v nemocnici sice neplatila, ale taky ji pěkně při tom vyšetření osr… jak nejrychleji to šlo, tak ji odbyly a další mamina na řadu, takže za mě raději dát 1400,– stojí to za to ![]()
Ahojky holky moje. Koukám tady se nikdo moc dlouho neukázal. Jak se máte? Jak to svámi vůbec vypadá? Mě skoro týden pěkně bolí podbříšek. Ms mám dostat až příští týden v pátek takže to by bylo moc brzy. Ovu jsem již měla taky. Tak jsem zkoušela testík a negativní. Vůbec newím z čeho to můžu mít. =( Také si chci přístí týden koupit něco na ty cykly a nějaké pořádné vitamíny. Testík zkusím zase až v pokud ms nedorazí. Mám doma jeden testík tak musím vydržet ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat jak to je. Před měsícem jsem vysadila HA a od té doby jsem přibrala 3 kg. Začala jsem jí opět brát(vysazení můj problém stejně nevařešilo) a zajímalo by me, jestli kila půjdou zase samy dolu a za jak dlouho?…
(naskytla se nepřijemná situace a miminko teď počínát by byla bohužel blbost:()
Elis: já taky přibrala když sem vysadila. Je to normální. Při zdravé stravě a pohybu to půjde zase dolů. ![]()