Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dominulinka píše:
Ne zadny vtip to nebyl je mi vazne 13 a cekam dite
Ve třinácti???
a co na to tvoji rodiče?? tohle je vážně hooodně nízký věk na těhotenství!! a co chlapec který ti to způsobil???
@luciee9 píše:
@Leniiik185 myslíte to dobře nebo špatně?
Určitě to myslí dobře. ![]()
Já si myslím to samé
Poprvé jsem rodila v 17
a v 19 opět.
@T.Hololinka
já se radši zeptám. A jste spokojená? Určitě ano, proto říkám že ničeho nelituji. A co máte za děti, jako pohlaví? Jsou zdrávy? ![]()
@luciee9
Mám doma 3 holky, před 21m se nám narodila opět holčička
![]()
Ju, jsem spokojená a moc. Nikdy jsem nelitovala že jsem měla tak brzo dětí a pak hned druhé, starší bylo teprve 18m když jsem domu přivedla z porodnice její sestru ![]()
Zdravé mám pouze 2 holčiny, ale i tak jsem moc spokojená.
A ty máš? Holka-kluk?
Jsem zvědavá
@Leniiik185 píše:
@luciee9 co myslim dobre?
Asi ten komentáš:Dobře Ty
, že ho myslíš v dobrém, viď ![]()
@T.Hololinka Tak to přeju hodně štěstíčka ale hlavně toho zdravíčka, když píšeš že jen dvě jsou zdravé, nerada tohle slyším
Já mám doma 3 měsíční holku. A jsem také spokojená, tak brzo po sobě? Taky bych už chtěla, ale nejdřív si chci užít jednoho a pak až druhý. Ikdyž já bych do toho šla hned, ale nevím jak chlap
![]()
@luciee9 jojo dobře jsem to myslela
taky jsem otěhotněla v 16ti a porod jsem teda stihla taky v 16ti
Taky ničeho nelituji
@T.Hololinka komentáš??
tk to jsem nepsala nwm jak se píše komentáš
![]()
@luciee9
Njn, u nejmladší jsme tolik zdraví neměli, ale jsou i horší nemoce.
Upřímně, já jsem chtěla mít děti tak brzo po sobě. Když byli starší tak si spolu dost vyhráli a teď taky.
Jen si užívej miminka, rychle to utíká. Ani se nenaděješ a už ti půjde holčička do školky ![]()
@Leniiik185
TY mi dáváš. Když jsi rodila tak brzo, taky jsi nesměla uvést otce?
Já tenkrát nesměla a rodičák pobírala snad mamka za mě, jelikož já jako nepnoletá jsem nemohla ![]()
@T.Hololinka Tak to je mi líto, snad už to bude jen a jen lepší. No, mě to už utíká teď a pořád říkám, že to není možný, jak mi to moje díťko rostě před očima. Pořád bych se s ní jen mazlila a mazlila ![]()