Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@T.Hololinka
nesměla?? jak nesměla??? on se k tomu nějak nehlásil, ale když bylo malé 2 měsíce tk už byl zapsaný…no haleď oni mi ho hned nedali nejdřív jsem musela k soudu a tam mi uznali rodičovskou zodpovědnost a teprve potom mi přišel rodičák a porodný…bylo strašně lítání
@T.Hololinka My teda byli u soudu, kvůli uznání otcovství. A rodičák také pobírá můj přítel. teda v pátek můj manžel
![]()
@luciee9 zatím se mazlí
já jsem nedávno rodila a už jí je rok…
čas je nějkej zrychlenej ![]()
@luciee9
no, rychle to utíká. Já když se podívám za sebe do postýlky, tak tam pořád vidím to maličké 2,4kg miminko ale v reálu jí je už 21m a má 9,1kg ![]()
Děkujem, teď v zimě je pro nás naše nemoc horší, už potřebujem teplo
A to nás ještě za 14 dní čeká trhání nosní mandle, tak jsem na to moje mimi zvědavá jak to zvládne.
@luciee9 píše:
@T.Hololinka My teda byli u soudu, kvůli uznání otcovství. A rodičák také pobírá můj přítel. teda v pátek můj manžel![]()
Jééé, gratuluji ![]()
Holky já to až tak neřešila, jelikož já rodila 13.žáří a hned 30.října mi bylo 18,tak asi proto jsem to nehnala k soudu. Už to bude 9 let, tak si to moc nepamatuji
![]()
@luciee9 píše:ááá závist…ale taky gratuluji
@T.Hololinka My teda byli u soudu, kvůli uznání otcovství. A rodičák také pobírá můj přítel. teda v pátek můj manžel![]()
@Leniiik185
Já nezávidím, už se skoro 2 roky rozvádím
A pořád nic
malá se narodila za dobu manželství, takže byla automaticky psaná na mého manžele, a už 18m čekáme na popření otcovství
Už jsem s toho zoufalá
![]()
Ještě že s manželem dobře vycházím, líp jak v manželství
![]()
@T.Hololinka
dobrý no… já závidím… přítel jako říkal, že se v létě vememe…musíme počkat až budu plnoletá
ale nějak o tom přestal mluvit
to znám máma s tátou tky vychází lépe ![]()
@T.Hololinka jo to jsemu ukázala…nejdřív řekl hm, pak kolik sotjí a pak, že nejvíc se stejně těší na svatební noc…
takže jako
ale tk mluví o mě jak o snoubence tk snad
![]()
@Leniiik185 píše:
@T.Hololinkadobrý no… já závidím… přítel jako říkal, že se v létě vememe…musíme počkat až budu plnoletá
ale nějak o tom přestal mluvit
![]()
![]()
![]()
to znám máma s tátou tky vychází lépe
nejsi plnoletá?? ![]()
@T.Hololinka čeče tk na ty koukal sám a když jsem mu ukázala co by se mi líbíly tk jsme se div kvůli tomu nepohádaly
a nwm co mu vadí páč ho stejně nosit nebude moct…(zedník) ![]()
@Leniiik185 já až v červenci budu plnoletá, a v pátek máme svatbu. Byli jsme u soudu kvůli tomu aby nám to povolili. ![]()