Náctileté maminky - jaký na ně máte názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1566
27.3.13 22:48

@T.Hololinka :pankac: :pankac: nesměla?? jak nesměla??? on se k tomu nějak nehlásil, ale když bylo malé 2 měsíce tk už byl zapsaný…no haleď oni mi ho hned nedali nejdřív jsem musela k soudu a tam mi uznali rodičovskou zodpovědnost a teprve potom mi přišel rodičák a porodný…bylo strašně lítání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciee9
27.3.13 22:48

@T.Hololinka My teda byli u soudu, kvůli uznání otcovství. A rodičák také pobírá můj přítel. teda v pátek můj manžel :D :D

• Citovat
  • Upravit
1566
27.3.13 22:49

@luciee9 zatím se mazlí :D já jsem nedávno rodila a už jí je rok… :nevim: čas je nějkej zrychlenej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.3.13 22:49

@luciee9
no, rychle to utíká. Já když se podívám za sebe do postýlky, tak tam pořád vidím to maličké 2,4kg miminko ale v reálu jí je už 21m a má 9,1kg :lol:
Děkujem, teď v zimě je pro nás naše nemoc horší, už potřebujem teplo :) A to nás ještě za 14 dní čeká trhání nosní mandle, tak jsem na to moje mimi zvědavá jak to zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.3.13 22:51
@luciee9 píše:
@T.Hololinka My teda byli u soudu, kvůli uznání otcovství. A rodičák také pobírá můj přítel. teda v pátek můj manžel :D :D

Jééé, gratuluji :P

Holky já to až tak neřešila, jelikož já rodila 13.žáří a hned 30.října mi bylo 18,tak asi proto jsem to nehnala k soudu. Už to bude 9 let, tak si to moc nepamatuji :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
27.3.13 22:51
@luciee9 píše:
@T.Hololinka My teda byli u soudu, kvůli uznání otcovství. A rodičák také pobírá můj přítel. teda v pátek můj manžel :D :D
ááá závist…ale taky gratuluji :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.3.13 22:55

@Leniiik185
Já nezávidím, už se skoro 2 roky rozvádím :mrgreen: :mrgreen: A pořád nic :cert: :cert: malá se narodila za dobu manželství, takže byla automaticky psaná na mého manžele, a už 18m čekáme na popření otcovství :cert: Už jsem s toho zoufalá :cert: :cert: :cert:
Ještě že s manželem dobře vycházím, líp jak v manželství :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
27.3.13 22:56

@T.Hololinka :-D dobrý no… já závidím… přítel jako říkal, že se v létě vememe…musíme počkat až budu plnoletá :D ale nějak o tom přestal mluvit :nevim: :nevim: :mrgreen: :mrgreen: to znám máma s tátou tky vychází lépe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.3.13 22:57

@Leniiik185
Tak mu ukaž svatební šaty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
27.3.13 22:59

@T.Hololinka jo to jsemu ukázala…nejdřív řekl hm, pak kolik sotjí a pak, že nejvíc se stejně těší na svatební noc… :D takže jako :D :D ale tk mluví o mě jak o snoubence tk snad :D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciee9
27.3.13 22:59
@Leniiik185 píše:
@T.Hololinka :-D dobrý no… já závidím… přítel jako říkal, že se v létě vememe…musíme počkat až budu plnoletá :D ale nějak o tom přestal mluvit :nevim: :nevim: :mrgreen: :mrgreen: to znám máma s tátou tky vychází lépe :D

nejsi plnoletá?? :D

• Citovat
  • Upravit
3684
27.3.13 23:00

@Leniiik185
Tak nasaď do útoku prstýnky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
27.3.13 23:00

@luciee9 ne :D až za dva měsíce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
27.3.13 23:01

@T.Hololinka čeče tk na ty koukal sám a když jsem mu ukázala co by se mi líbíly tk jsme se div kvůli tomu nepohádaly :D a nwm co mu vadí páč ho stejně nosit nebude moct…(zedník) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciee9
27.3.13 23:01

@Leniiik185 já až v červenci budu plnoletá, a v pátek máme svatbu. Byli jsme u soudu kvůli tomu aby nám to povolili. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová