Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fiba píše:
@Paoloska Tak to je hnus, to je fakt. To je ta odvrácená strana. Jsem asi naivní, ale nějak si nepřipouštím, že bych mohla být v té menšině, která s tím bude mít takové problémy…
Nepřeju ti to, vím, že se to netýká každé, ale nikdy nevíš. Já si to taky nikdy nepřipouštěla a když jsem přestala brát antikoncepci, byla to katastrofa. Mám sterilizaci, takže ji jinak beru úplně zbytečně.
@Maja25 -tohle říkám taky!!:D.. a dala bych klidně fakt hooodně:D!!
@Maja25
souhlasím!!:D.. a znám hodně dalších lidí co by přispělo ![]()
Také jsem otěhotněla v 16ti a porodila v 17. Ač to bylo neplánované, nechali jsme si to. A nelituji ničeho, neudělala jsem žádnou chybu a ani si nic nevyčítám. Jsem šťastná a spokojená mladá máma. Mám doma holčičku, který jsou tři měsíce. Přítel je úžasný, jak se o nás stará. Bydlíme sami docela ve velkým bytě. A jsme spokojený. Neodsuzujte mladé maminy, občas jsou lepší než starší. Když to všude vidím, jak matky vraždí své děti nebo je odhazují. Nechápu takové matky, tyhle byste měli odsuzovat!! Jen můj názor.
@luciee9 -každý je jiný.. a né každý má rozum jako ty.. gratuluji ti k holčičce!:) zvládejte to jako doteď.. určitě jsi skvělá máma!
@Maja25 včera mi nešel net…tak jsem to četla jen na mobilu…k tomu bych měla hoodně co říct, myslím k nepřizpůsobivým…ale to by bylo asi spíš na jinou diskuzi… ![]()
Ne zadny vtip to nebyl je mi vazne 13 a cekam dite
@dominulinka píše:
Tak to se máš čím chlubit ![]()
@dominulinka píše:
A co na to říkají rodiče? Asi skáčí radostí do stropu, že?
@Paoloska píše:
Tak to se máš čím chlubit
13? Sakra ja si ve 13 hrala s panenkama a o sexu jsem nemela tucha…sice mam diye brzy ale 13 no pani…a co ten pritel.co ti jaksi k miminku pomohl?
@dominulinka píše:
Tak v tvém věku bych to raději nevypouštěla ven ![]()