Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, potýkáte se také některá s nadměrným pocením v obličeji? Nemusí být zrovna třicet nad nulou, abych se při menší zátěži nezačala potit. Dost mi to vadí, věčně věků si utírám obličej, v obchodě, v čekárně… Lidi vejraj
Máte některá zkušenost s účinným přípravkem na tenhle problém? Výborný byl prý Excipial Deoforte, ale stáhli ho z prodeje, Driclor je zas na obličej hroznej drasťák… To abych se bála, že mi sleze kůže. Na internetu je toho až na půdu, všechno samozřejmě 100% zabírá, jak jinak ![]()
Budu vděčná za nějaký vámi osvědčený přípravek.
Zkus se podívat jestli by nepomohl botox. U podpaždí se to tak děla. Botox dokáže působit na potní žlázy a tlumí tak jejich aktivitu. Mělo by to dle mého fungovat i na obličeji ![]()
@Andrea MP Jj botox na pocení v obličeji údajně jde, ale asi to nebude zrovna levné
Myslela jsem spíš něco na způsob toho Dricloru, ale méně drastického, abych se pak v zrcadle poznala, už takhle mám ráno (po probuzení) docela problém
![]()
@Mauša5218 tak ještě zkus se zeptat v otázkovém okénku na www.arome.cz. Tam je spousta holek, co se zabývá kosmetikou. Třeba ti poradí nějaký krém
Držím palce
@Andrea MP píše:
@Mauša5218 tak ještě zkus se zeptat v otázkovém okénku na www.arome.cz. Tam je spousta holek, co se zabývá kosmetikou. Třeba ti poradí nějaký krémDržím palce
Tak hotovo
Dík za radu, snad to bude mít větší úspěch ![]()
@asiSimona jj já už to okukovala na netu, můžeš mi ještě napsat, jak dlouho to musí člověk používat, než jsou vidět nějaké výsledky? A ten el. proud i když slabý, není to nepříjemné? Zase na druhou stranu, co by člověk pro krásu a vlastní pohodlí neudělal ![]()
@Mauša5218 hele u rukou cca týden, u obličeje tak 2-3 týdny. Nepoužíváš to každý den. V návodu je rozpis které dny to musíš aplikovat
. U rukou cítit slabé brnění, u obličeje vůbec nic. Záleží na nastavení, když dáš vyšší výkon než je v návodu tak to asi cítit bude
. Jinak obličej je pár minut po terapii zarudlý jako po běhání, pak to zmizí.
Ahoj, oživuju diskuzi ![]()
Tohle léto už fakt začínám šílet. Normálně se moc nepotím, ale aktuálně mi stačí vyjít ven a do chvíle mi pot kape z obličeje ve velkém.
Jinde se nějak extra nepotím, jen ten obličej.
Máte nějaké tipy? (mám aknózní pleť, takže nějaké extra dryáky si nemůžu dovolit fyi
)
Přesně tohle samý mam letos taky, nechápu. Nikdy jsem se nezapotila ani u cvičení.
Holky zrovna si taky říkám, že je něco se mnou špatně
Poslední dobou bych mohla vlasy ždímat ( obličej a hlava katastrofa ). U cvičení mazec, přitom sem s tím problémy nemívala, pokud to teda nebylo něco divočejšího ![]()
@GirlsNick @shadowbabe No já jsem tak ráda že to čtu, už jsem si říkala jestli mi hrabe a jsem v tom sama.
Snad se sem přiřítí někdo s zaručenou radou jinak si už fakt asi vytrhám vlasy zoufalstvím, fakt nechci být permanentní upocenec. ![]()
Já jsem zpocena jak prase, ale holky, je proste abnormální vedro
ve stínu u nas 35, a na přímém slunci radši nevedet, to už bude pomalu jak v sauně. Leze to i domu, proste je to pakarna. Toužebně vyhlížím avizované ochlazení ![]()
@Parninas já se letos fakt divím, je to nějaký divný. Neboj, nejsi sama ![]()
@Semtex píše:
Já jsem zpocena jak prase, ale holky, je proste abnormální vedrove stínu u nas 35, a na přímém slunci radši nevedet, to už bude pomalu jak v sauně. Leze to i domu, proste je to pakarna. Toužebně vyhlížím avizované ochlazení
No jo, tož venku bych to pochopila. Ale doma, kde mám 24° a zapnutý větráky. Po chvilce lehounkého cvičení mi tečou potoky potu po obličeji a vlasy mám jak vodněna ![]()