Nadměrné svědění prsou

170
13.11.07 18:53

Nadmerné svedení prsou

Ahoj

asi před půl rokem me začaly hrozne svedet prsa, byla jsme u kožařky, dala mi mast (Beloderm), pak prášky(Zovirax) a krém. Krém Exumencial(doufám, že to píšu dobře) mi to trochu zmírnil. Ale porád me svedí, halvně bradavky, mám na nich suchý krusty, drbu se ovšem celá

Nevíte neco treba přírodního, nebot léky moc nezabírají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
13.11.07 21:43

Jsi těhotná? Kamarádka se drbala kocem těhu a měla zkaženou plodovku, prý to bylo k tomu jí řekl doktor :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
13.11.07 21:47
janinkaz píše:
Jsi těhotná? Kamarádka se drbala kocem těhu a měla zkaženou plodovku, prý to bylo k tomu jí řekl doktor :?

ne ale začalo to v tehu, pak jsem potratila v 11tt. a od té doby to jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
13.11.07 21:48

Máš odběry od lékaře? Hlavně jaterky, hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
13.11.07 21:56

Mě takhle „kozinky“ svědili a bylo to z blbý podprsenky…zkoušela jsi změnit spodní prádlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
13.11.07 22:08
janinkaz píše:
Máš odběry od lékaře? Hlavně jaterky, hormony?

jaterky dobrý, hormony mi nebrali :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
13.11.07 22:09
Pavlička píše:
Mě takhle „kozinky“ svědili a bylo to z blbý podprsenky…zkoušela jsi změnit spodní prádlo?

i prášek nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
13.11.07 22:13

Šupajdi na krev, už ě měla poslat myslím dřív, ale zase zkoušela co zabere. Uvidíš., Zavolej zítra obvoďákovi a domluvte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
13.11.07 22:16
janinkaz píše: Šupajdi na krev, už ě měla poslat myslím dřív, ale zase zkoušela co zabere. Uvidíš., Zavolej zítra obvoďákovi a domluvte se…

mysliš že by to mohlo být hormonama??????
Jsi me vydesila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
13.11.07 22:23

No tak já nevím. Ale spousta léků ti od kožní nezabírá, tak bych na to šla druhou stranou. Vyšetřit si krev. Jaterky, krevní obraz, hormony,…Uvidíš. Nechci tě strašit. Svědění prsou a kůže (taky že?) může mít mnoho příčin. Zkus si tam zítra zavola a uvidíš. Držím palce a určitě sem dej vědět, jak všechno probíhá :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
14.11.07 08:33

Me treba obcas svedi nohy a mam je takove suche, hlavne vecer pod perinou to je desny a zjistila jsem, ze je to asi oblecenim. Pokud je v kalhotach nejaka umela primes, mam treba strecove dziny, tak se pak vecer drbu.
Takze bych mozna take zkusila zmenit pradlo.

• Citovat
  • Upravit
28414
14.11.07 13:40

Možná to oblečení…Ale tak když se zeptá praktika, nic za to nedá. Jsem zvědavá… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.11.07 18:17
janinkaz píše:
No tak já nevím. Ale spousta léků ti od kožní nezabírá, tak bych na to šla druhou stranou. Vyšetřit si krev. Jaterky, krevní obraz, hormony,…Uvidíš. Nechci tě strašit. Svědění prsou a kůže (taky že?) může mít mnoho příčin. Zkus si tam zítra zavola a uvidíš. Držím palce a určitě sem dej vědět, jak všechno probíhá :srdce: :-)

jenom prsa, jinak nikde jinde me nesvedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.11.07 18:20
TehotnaTerezka píše:
Me treba obcas svedi nohy a mam je takove suche, hlavne vecer pod perinou to je desny a zjistila jsem, ze je to asi oblecenim. Pokud je v kalhotach nejaka umela primes, mam treba strecove dziny, tak se pak vecer drbu.
Takze bych mozna take zkusila zmenit pradlo.

mám bavlnené podprdy, ale treba mají nejaký vzor, jedna je taková řádkovaná a s tou to bylo desný, už jsem jí vyhodila, asi si budu muset koupit ty sportovní, uplně bez niceho.

divný je, že me nesvedí nic jinýho jen ty prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.11.07 18:22

No tak jsem volala dr. a ten tam není je tam zastup, a ta mi řekla, že mámjít na kožo, no tam jsem byla, a prej odbery mám naplánovaný na začátek prosince, tak to sfoukneme v jednom. Ha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí