Nadměrný davivý reflex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6391
30.11.11 13:48

Ahojky holky jsem tu nova a nevim jak to zde chodi kdyz neco napisi …Ale jak tady ctu ,mozna mame ten stejny problem .Mam 8.mesicniho syna,jidilko kupujeme ve sklenicee,chutna nam a moc …Ale ted jsem koupila jidilko kde jsou kousky uz ,neni to uplne na tekuto,a nemame ani moc snahu kousat.. :,( A ja jsem z toho zoufala…Preci porad nemuze mit tekutou stravu ?!!A jak nema snahu kousat tak to ma v pusine sem tam s ni nejaky pohyb udela,ale pak ho navaluje … :,( :,( To je me prvni miminko,takze se jaks taks ucim jeste …Nemyslim si ze mu to nechutna..Spis nevi co s tema kusama delat..Tak asi pockam az bude mit vic hlad a treba neco malo si da…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.11.11 15:28

hele, povím ti to co mi řekla doktorka, zkoušet a zkoušet, ted zoufalá být vůbec nemusíš, děti v tomhle věku kousat neumějí a taky čím že? jenom někomu to třeba nevadí a v klidu to spolkne. v mém případě to vadí až dost, taky jsem zkoušela a zkoušela, jen už mi ty neustálé pobliony začaly lézt krkem.tak jsme dali pauzu… ještě raději s kousky počkáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.11.11 15:33

jinak netrap dítě hladem, proč taky když ti normálně papá? začni dětskými sušenkami a být tebou tak už skleničky nekupuju ale vařím doma, věř mi, sklenička je konzervované svinstvo :poblion: jedině jednou za čas na cesty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
30.11.11 16:19

No tak my kousat mame cim mame 6 zubu …A susenky jime od nejakyho 6 mesice.. :) Sem tak pokouse ,ale pak zahodi ..Ja doma nevarim protoze jsem s ditetem sama doma,pritel byva casto na cestach tyden pryc zhruba a vikend doma,tak je zbytecny si pro sebe varit obedy si vozim ,a malymu kupuji sklenicky,myslim ze na tom nic neni spatnyho..Nejsem jedina kdo je kupuje!!!A Navic je na ne zvykly,varit budu az bude uplne jist to co my.Ale to sem nepatri,ja psala neco jinyho… :D Janechtela radu zda mam ci nemam kupovat sklenicky,psala jsem co se tyce davyvho reflexu … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
30.11.11 16:21

A jidlem ho netrapim!!! Jen jsem nerozdelala druhou sklnicku kdyz ma malou trvanliovost 2 dny …Tak stejne sel pak haji,nemel hlad…Vyspal se a papl uz lip,i kousal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.11.11 16:26

jsi divná, nic víc ti psát ani nechci, papá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
30.11.11 16:32

proc jako bych mela byt divny,nci divnyho jsem nepsala !!! :? Tak me tu neurazej !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí