Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosim nevite co s tim, ze mi kazde nadobi po umyti v mycce desne smrdi? Manzel i ostatni nic neciti, neni to hnilobny pach z ucpaneho odtoku atd, mycku mame tyden novou, citila jsem to i v predchozim byte, proste je to takova divna „vune“, ze kdyz piju ze sklenicky tak mi to vadi ![]()
Já teď v nové myčce snižovala dávkování leštidla, protože jsem ho po otevření myčky cítila. Není to ono?
Co pouzivas za prostredek? Nam to taky smrdelo, pomohlo vymenit za jiny.
Pokud je čistý odpad i hadice i myčka, tak jedině střídat prostředky až přijdeš na ten, který ti nevadí. Snížit dávku leštidla by mohlo pomoci, nebo nepoužívej tablety a zkus si dát vše zvlášť - já to tak dělám - sůl z lidlu, prášek z DM nebo také z lidlu, leštidlo z lidlu - a používám delší ECO program. Myje to sice tři hodiny, ale mě to nevadí, jsem ráda, že můžu dávkovat minimum přípravků. Než to mýt na rychlo a se silnými přípravky.
myčku myji jednou měsíčně čističem z DM nebo Lidlu.
Já dávám místo leštidla ocet, poradil mi to servisák, ocet myčku stále udržuje a leštící efekt je podobný, žádný pach z nádobí necítím.
Holky a mě zas špatně myje..Zůstávaj hlavně hrnce a sklenky špinavé..
@Sisi666 a nepoužíváš krátký program? začala jsem kvůli tomu dávat dlouhý ECO.
@magratka lestidlo nemam vubec ![]()
@Rozárka78 mam nejaky prirodni eko tablety z dmka, kde by prave zadna smradlava chemie byt nemela
v te predchozi sem pouzivala finish.
A nove sem ted teda nasypala sul, i kdyz jsou tablety kombinovane…pry je to lepsi pro mycku
@3HE
@lubomíra
Diky za tip!
Program davam dlouhy, myju v tom i nadobi pro prcka, tak aby bylo poradne cisty ![]()
Chce to sůl, i když se dává tableta. a i leštidlo, aby nebyly mapy.
jinak nevím.. zkoušet, zkoušet, zkoušet.