Nadstandart po porodu

13
6.2.17 19:09

Nadstansard po porodu

Vaham o nadstandardnim pokoji po porodu. Chci mit klid a hlavne skrz ty navstevy..kdy si musim o pokoj rict? Muzu zažádat treba i po strávení první noci na normalnim pokoji? pak se rozmyslet? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9719
6.2.17 19:11

@Kony22 můžeš si říct, kdy chceš, otázka je jestli bude volný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
6.2.17 19:12

Ono zalezi na situaci az dojedes do nemocnice, jestli vubec nejaky budou mit volny, aspon u nas to tak je, nelze rezervovat dopredu. Pokud ses na normalnim pokoji a nadstandart se uvolni tak se presunout muzes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
6.2.17 19:14

Je to asi co porodnice. Já to nahlašovala předem a normálně jsem ho dostala, ale rodila jsem v menší porodnici a nebyl problém. Nahlašovala jsem to, když jsem tam byla vyplňovat papíry před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
6.2.17 19:15

Me se ptali hned po porodu jestli mam zajem…a pokud neni volny tak jdes na normalni ale muzes si zazadat a az se uvolni tak te presunou. Alespon tak to bylo ted v prosinci u Apolinare:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
6.2.17 19:17

Me se ptali uz na prijmu, ale myslim, ze by stacilo i potom, ale zalezi kolik jich je a kolik lidi si o nej zazadali, ja jsem cekala den nez nas tam dali. rozhodne nelituju, kvuli navstevam a hlavne jsme mely s malou klid i tatinek s nami zustal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.2.17 19:24

No prave..budu rodit v Olomouci, termin 1.4.,maji dva nadstandardni pokoje a treba bude narváno. Jen si tim jeste nejsem stopro jista, hodne zalezi i na spolubydlici jaka bude :D tak me spis zajima, kdyz mi nebude normalni standardni pokoj vyhovovat, jestli si muzu az dalsi den rict o nadstandard.. Aby me tam nezdupali, ze si vymrcuju :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
6.2.17 19:30

@Kony22 myslim ze muzes kdykoliv stejne jako muzes vzdy rict ze chces prelozit na normalni pokoj.
Kamaradka tam zustavala delsi dobu kvuli nejakym komplikacim a asi 4 den se nechala prelozit na normalni pokoj, vyslo by ji to dicela draho kdyby tam byla po celou dobu a nikdo s tim nemel problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.2.17 19:33

Jojo to je jasný, pak se to nasčítá a je to ranec.. Tak supr, dekuji za odpovedi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.2.17 19:35

Ono je rozdil, byt tri dny o samote a seznamovat se s miminkem, nebo byt 14 dni samotná..to uz je fakt dlouha doba a spolecnost se cení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
6.2.17 19:44

Měla jsem „menší“ nadstandarty (pokoj pro 2) po obou porodech na Bulovce rovnou po porodu. Hned při příjmu se ptali, jestli o to budu stát, ale jak píší holky, mohla jsem mít jen kliku a když je narváno, tak prostě smůla a musíš si domluvit, že jakmile se uvolní, tak máš hned zájem…Hodně štěstí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
6.2.17 19:54

Já jsem třeba naopak po prvním porodu ocenila, že jsme byly na pokoji tři a mohla jsem okoukat, jak to dělají ostatní :). Teď podruhé jsem šťastná, že nemocnice, kde plánuji rodit má pokoje po jednom (pokud to kapacita dovolí). Jinak bych také volila nadstandard. Zažádat si o něj můžeš kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.2.17 19:57

Já jsem měla štěstí, před prvním porodem jsem si řekla při příjmu, u druhého jsem byla přes noc na JIP a až ráno mi oznámili, že mám štěstí, že se zrovna uvolnil. Pro mě k nezaplacení, klid, soukromí, návštěvy na pokoj… Sestra přecházela po jedné noci na obyčejném pokoji, sestřičky ochotně s přesunem pomáhaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
6.2.17 19:58

Ja byla taky rada ze sem tam hned nebyla sama, mela sem na pokoji starsi maminky druhorodicky takze i poradily, a druhej den je propousteli takze sem mela celej pokoj pro sebe a kousala se nudou :D jinak navstevy se daj domluvit i mimo navstevni dobu, za mnou prisli kamaradky dopoledne, odpoledne rodina a 2× za mnou prisli pribuzni i vecer kolem 9 hodiny a pustili je za mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.2.17 20:09

Ja byla na nás standardu a byla jsem moc spokojena, byla jsem po cisari, takze kdybych mela byt s nekym na pokoji, tak by me trefilo.Taky hlavne kvuli wc a sprse, vse jen pro me, jsem haklivka :lol: Rekla jsem si o nej pri prijmu, byl zrovna volny. Jinak kdybych ho chtela rezervovat, musela bych rict dopredu od kdy a kdybych jeste nerodila, musela bych ty dny zaplatit. Jinak od utery do soboty jsem platila 2000kc a rozhodne to za to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí