Nadýmání po jídle

98
30.5.18 19:29

Nadýmání po jídle

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, už přibližně dva měsíce mě trápí nadýmání, vždy když nasadím dietu tak břicho klesne ale jakmile začnu jíst normální jídlo tak se mi hrozně nafoukne břicho jako bych byla snad v 5 měsíci těhotenství. Cítím se plná a těžká Nevím jestli s tím zajít k doktorovi aby mě s tím nevyhodili. Tak jsem se chtěla zeptat zda se s tím někdo už setkal? Děkuji za jakoukoliv odpověď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27645
30.5.18 19:30

Tohle mi dělal žlučník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
30.5.18 19:34

@Lůů111 můžeš mít alergii na nějakou potravinu, případně žaludek či žlučník, toto rád dělá, já mám špatný žaludek a jsem na tom stejně jak nejím vyloženě dietně tak mám hned koliky že bych brečela, také jsem vypozorovala určité potraviny které mi to dělají…Dr tě s tím určitě nevyrazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.18 19:37

Ja kompletně z jídla vyřadila lepek. Zmizelo nadýmání, ekzémem a zlepšila se mi anemie.
Přitom alergii na lepek prokázáno nemám.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
30.5.18 19:38

Jezte šetřící dietu a začněte užívat probiotika. Vydržte to alespoň měsíc. A pak přidávejte spíš zeleninu a jiné zdroje vlákniny, než klasická těžká a mastná jídla.

http://www.dietologie.cz/…eta-c-2.html
https://www.bezhladoveni.cz/setrici-dieta/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
30.5.18 19:43
@Anonymní píše:
Ja kompletně z jídla vyřadila lepek. Zmizelo nadýmání, ekzémem a zlepšila se mi anemie.
Přitom alergii na lepek prokázáno nemám.

ona se totiž někdy alergie na lepek prokáže až při vyšetření střev…krevní jsem měla ok, střevní už ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.18 19:58
@brumi píše:
ona se totiž někdy alergie na lepek prokáže až při vyšetření střev…krevní jsem měla ok, střevní už ne

Byla jsem na gastro i kolonoskopii. A další veškerá dostupná vyšetření. A stejně nic Alergii neprokázalo.
Nicméně jakmile jsem nasadila bezlepkovou dietu, zmizelo nadýmání (to me trápilo asi rok), ekzémem z obličeje (několik měsíců jsem na to zkoušela vše možné, ale bez úspěchu) a hodnoty železa v krvi se taky zlepšily.

• Citovat
  • Upravit
6865
30.5.18 20:02
@Anonymní píše:
Byla jsem na gastro i kolonoskopii. A další veškerá dostupná vyšetření. A stejně nic Alergii neprokázalo.
Nicméně jakmile jsem nasadila bezlepkovou dietu, zmizelo nadýmání (to me trápilo asi rok), ekzémem z obličeje (několik měsíců jsem na to zkoušela vše možné, ale bez úspěchu) a hodnoty železa v krvi se taky zlepšily.

tak jsi si tqaky prošla pěkným kolotočem, ale hlavní že jsi přišla na příčinu a je ti dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
30.5.18 22:04

Ahoj, taky mam zazivani v haji. Manzel prinesl domu, kratce po porodu, brutalni strevni chripku.Jak jsem kojila, abych ochranila malyho, mohla jsem jen uhli a uplne mi to odrovnalo streva. Kazdy den mi bylo zle, prujem, krece, nadymani. Behem 2mesicu jsem zhubla 25kg.Po kolotoci vysetreni na gastro, je to pry drazdivy tracnik. Vsechno je ok, ale jsou porusene nervy ve strevech a to pak pri pruchodu stolice reaguje prehnane.Neda se lecit, jen mirnit priznaky.Zle mi dela laktoza a vajicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí