Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mne vzdy doktor rikal, ze se nesmi objevit cerstva krev.Jela bych hned…
Proboha, proč to řešíš na netu, jeď hned do nemocnice na gynekologii na pohotovost.Co už jiného by mělo být důvodem.
Já bych jela hned
radši třikrát zbytečně než jednou pozdě. A to nejsem žádný plašan.
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím o radu. první těhotenství, doteď zcela bezproblémové, teď večer jsem najednou začala krvácet - trochu, zatím to bylo jen na papíře, ale na něm docela dost. Barva je spíš asi čerstvá krev - taková malinově červená. A teď: je večer, nechci zbytečně plašit a letět na pohotovost (kam se vlastně jezdi? jako do porodnice? na gynekologicko-porodnickou ambulanci?) nebo zda - pokud se to nějak nezhorší - počkat do rána a naklusat ke svému gynekologovi? Břicho nebolí, nic mi není, jen tohle…
jeď hned…
Asi bych raději jela
Pořád lepší otravovat teď, než ve 2 ráno…A pořád lepší otravovat zbytečně, než přijít o mimčo.
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím o radu. první těhotenství, doteď zcela bezproblémové, teď večer jsem najednou začala krvácet - trochu, zatím to bylo jen na papíře, ale na něm docela dost. Barva je spíš asi čerstvá krev - taková malinově červená. A teď: je večer, nechci zbytečně plašit a letět na pohotovost (kam se vlastně jezdi? jako do porodnice? na gynekologicko-porodnickou ambulanci?) nebo zda - pokud se to nějak nezhorší - počkat do rána a naklusat ke svému gynekologovi? Břicho nebolí, nic mi není, jen tohle…
Jela bych do porodnice. Nikdy nevíš co to může znamenat. Raději 100× zbytečně než jednou pozdě ![]()
On s tebou ale tvuj gynekolog nic moc neudela, stejne by te posilal do nemocnice. Jed hned, na gynekologickou pohotovost.
Necekej. doufam, ze uz jsi na ceste na gynekologicko-porodnickou ambulanci
at jste oba v poradku
Hele, já krvácela masivně v 16tt, vezla mě rychlá a vůbec nic mě nebolelo. Ruptura placenty nebolí…Jeď okamžitě, ne, nech se okamžitě odvézt.
Taky jsem krvácela, cca ve 14 tt. Začalo to v jedenáct večer, také jsem nevěděla kam. Zavolala jsem na běžnou pohotovost pro dospělé a oni mi nadiktovali adresu pohotovosti v porodnici. Do hodiny jsem tam byla, ukázalo se vše ok, byl to hematom za dělohou. Krvácela a špinila jsem asi deset dní a byl klid.
Nečekala bych a okamžitě jela do nemocnice. Radši plašit než něco po… ![]()
Zvidavy dotaz - co tam s ni objektivne v 18tt udelaji krome kontroly jako takove? Osobne bych jela tez, ja byla po kontrolach pro svuj dobry pocit imrvere a u Dr jsem se temer potkavala ve dverich. ![]()