Náhlé krvácení 18. tt - jet teď, nebo počkat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.2.16 20:02

Náhlé krvácení 18.tt - jet teď nebo počkat?

Zdravím, prosím o radu. první těhotenství, doteď zcela bezproblémové, teď večer jsem najednou začala krvácet - trochu, zatím to bylo jen na papíře, ale na něm docela dost. Barva je spíš asi čerstvá krev - taková malinově červená. A teď: je večer, nechci zbytečně plašit a letět na pohotovost (kam se vlastně jezdi? jako do porodnice? na gynekologicko-porodnickou ambulanci?) nebo zda - pokud se to nějak nezhorší - počkat do rána a naklusat ke svému gynekologovi? Břicho nebolí, nic mi není, jen tohle…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
16.2.16 20:04

Mne vzdy doktor rikal, ze se nesmi objevit cerstva krev.Jela bych hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.2.16 20:04

Proboha, proč to řešíš na netu, jeď hned do nemocnice na gynekologii na pohotovost.Co už jiného by mělo být důvodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
16.2.16 20:05

Já bych jela hned :nevim: radši třikrát zbytečně než jednou pozdě. A to nejsem žádný plašan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím o radu. první těhotenství, doteď zcela bezproblémové, teď večer jsem najednou začala krvácet - trochu, zatím to bylo jen na papíře, ale na něm docela dost. Barva je spíš asi čerstvá krev - taková malinově červená. A teď: je večer, nechci zbytečně plašit a letět na pohotovost (kam se vlastně jezdi? jako do porodnice? na gynekologicko-porodnickou ambulanci?) nebo zda - pokud se to nějak nezhorší - počkat do rána a naklusat ke svému gynekologovi? Břicho nebolí, nic mi není, jen tohle…

jeď hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525

Asi bych raději jela :nevim: Pořád lepší otravovat teď, než ve 2 ráno…A pořád lepší otravovat zbytečně, než přijít o mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298

Jeď hned do nejbližší porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
16.2.16 20:06
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím o radu. první těhotenství, doteď zcela bezproblémové, teď večer jsem najednou začala krvácet - trochu, zatím to bylo jen na papíře, ale na něm docela dost. Barva je spíš asi čerstvá krev - taková malinově červená. A teď: je večer, nechci zbytečně plašit a letět na pohotovost (kam se vlastně jezdi? jako do porodnice? na gynekologicko-porodnickou ambulanci?) nebo zda - pokud se to nějak nezhorší - počkat do rána a naklusat ke svému gynekologovi? Břicho nebolí, nic mi není, jen tohle…

Jela bych do porodnice. Nikdy nevíš co to může znamenat. Raději 100× zbytečně než jednou pozdě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30899
16.2.16 20:07

On s tebou ale tvuj gynekolog nic moc neudela, stejne by te posilal do nemocnice. Jed hned, na gynekologickou pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy

Necekej. doufam, ze uz jsi na ceste na gynekologicko-porodnickou ambulanci :hug: at jste oba v poradku

• Citovat
  • Upravit
9994

Hele, já krvácela masivně v 16tt, vezla mě rychlá a vůbec nic mě nebolelo. Ruptura placenty nebolí…Jeď okamžitě, ne, nech se okamžitě odvézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
16.2.16 20:11

Určitě ihned. Držím palce ať je to v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
16.2.16 20:17

Taky jsem krvácela, cca ve 14 tt. Začalo to v jedenáct večer, také jsem nevěděla kam. Zavolala jsem na běžnou pohotovost pro dospělé a oni mi nadiktovali adresu pohotovosti v porodnici. Do hodiny jsem tam byla, ukázalo se vše ok, byl to hematom za dělohou. Krvácela a špinila jsem asi deset dní a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.2.16 20:31

Nečekala bych a okamžitě jela do nemocnice. Radši plašit než něco po… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
16.2.16 20:34

Zvidavy dotaz - co tam s ni objektivne v 18tt udelaji krome kontroly jako takove? Osobne bych jela tez, ja byla po kontrolach pro svuj dobry pocit imrvere a u Dr jsem se temer potkavala ve dverich. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky