Placenta starší než plod

16.2.16 16:09

Placenta starší než plod

Zdravím maminky, nevím jak to přesně formulovat tak použiji přímo slova gynekoložky, byla jsem v pondělí na kontrole jsem 32+5 a doktorka mi řekla že je vše v pořádku, mála roste jak má ale mám o 2 týdny "předvyvinutou placentu a mám přijít na kontrolu místo za 4 týdny už za 2… Víc mi k tomu neřekla jen že se nemám stresovat a uvidíme na další kontrole…no jsem z toho nějaká zmatená a nevím co si o tom myslet…neměla jste některá taky takový problém? :) děkuji za všechny odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
missah
16.2.16 16:13

No já měla u první dcery infarkty placenty (stará placenta - dle mudr). Vše dopadlo ok, jen mě měřili průtoky krve pupečníkem. Ale je pravd, že než se dostala placenta po porodu ven, trvalo to 1,5 hodiny a dost velkou ztrátu krve. Podruhé vyšla za pár minut. A to byla v dobré kondici celé těhotenství. Jestli to mohlo mít souvislost nevím.

• Citovat
  • Upravit
missah
16.2.16 16:15

Ten výraz stará jsem od mudr. pochopila ve smyslu, že stavem odpovídá pokročilejšímu těhotenství. Taky jsem to měla kolem 32,tt.

• Citovat
  • Upravit
16.2.16 16:42

@missah. Aha a měla jste s tim potom nejake komplikace? Uz to ctu o radek vis, nevsimla jsem si stejneho nicku :D no tak doufam ze bude vse ok a na. pristi kontrole mi rekne vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí