Těhotenská nevolnost v noci

18
16.2.16 04:52

Těhotenská nevolnost v noci

Dobrý den :) mám dotaz.. Včera jsem byla na gynekologii a tam mi paní Dr oznámila, že čekáme miminko. Cca 4tt podrobněji se dozvím za 14dní.. Ale už 3 týdny mi v noci není dobře.. Nechutenství a zvláštní pálivá bolest žaludku.
Myslíte že jsou to těhotenské nevolnosti?
Jinak přes den ne mi fajn jen někdy mě není dobře od žaludku.. Ale večer.. :? Dnes jsem od 2 od rána vzhůru.. Je 5 hodin :lol: hrůza :)
Děkuji moc za odpovědi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
16.2.16 05:48

@Nikolita21 může to být od toho, nemusí :think: :think: někdo nemá nevolnosti žádné, někdo trpí jak pes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
16.2.16 06:26

Přijde mi to docela brzo, ale jinak proč by ne… nevolnost nemusí být jen ráno. Já jsem 25. týden a cca od 7. týdne mám nevolnosti a zvracím, odpolední a večerní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
16.2.16 06:30

Ja pozvracela jen večery a noci…přes den mi bylo dobře, mohla jsem chodit normálně do práce ale jak jsem přišla domu tak jsem začala zvracet a trvalo to az do rána…takže muzou to byt těhotenské nevolnosti (ikdyz docela brzy) a trvalo to pet měsíců, tak ti přeji aby tobě bylo brzy lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
16.2.16 06:38

@nikko aspoň někdo kdo je na tom podobně jako já, ze mě si v práci dělají srandu, že to mám jen v hlavě, že zvracím až po práci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
16.2.16 07:54

Může to být. Mě bylo prakticky divně už od třetího týdne, a od toho čtvrtého až pátého až do dnes naprostá katastrofa. celodenně, celonočně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
16.2.16 08:09
@nikko píše:
Ja pozvracela jen večery a noci…přes den mi bylo dobře, mohla jsem chodit normálně do práce ale jak jsem přišla domu tak jsem začala zvracet a trvalo to az do rána…takže muzou to byt těhotenské nevolnosti (ikdyz docela brzy) a trvalo to pet měsíců, tak ti přeji aby tobě bylo brzy lépe :-)

Tak jsem to mela ja. Zvracela jsem a bylo mi zle jen vecer a v noci. Zacalo to temer okamzite od cca 5tt.Pres den nic. Skoncilo to ve 13tt. Opravdu jako mavnutim kouzelneho proutku mi bylo ze dne na den dobre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.2.16 09:34

Ahoj chtěla bych se zeptat.. jsem 23tt a asi od 21h od včera mám křeče do podbřišku, návaly horka a špatně se mi dýchá s pocitem na zvracení. Je to prosím normální? Čekám první miminko.. děkuji za odpovedi :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.18 08:31

@Pam12
Ahoj, moc by mě zajímalo, kdy tě to přešlo a co znamená katastrofa, pač to budu mít možná obdobně. Zhruba týden po početí (tj. 3tt myslím) se v noci probouzím s rozbouřeným žaludkem. Zatím jen v noci, ale pravidelně. Do teď jsem to zaspala, dnes už to moc nešlo (4tt). Ještě nemám nic potvrzené, ale jsem si těhotenstvím skoro jistá. Alča

• Citovat
  • Upravit
9658
28.6.18 09:23
@Anonymní píše:
@Pam12
Ahoj, moc by mě zajímalo, kdy tě to přešlo a co znamená katastrofa, pač to budu mít možná obdobně. Zhruba týden po početí (tj. 3tt myslím) se v noci probouzím s rozbouřeným žaludkem. Zatím jen v noci, ale pravidelně. Do teď jsem to zaspala, dnes už to moc nešlo (4tt). Ještě nemám nic potvrzené, ale jsem si těhotenstvím skoro jistá. Alča

V podstatě blbě mi bylo po celou dobu. Zvracela jsem i 8 během hodiny ještě v šestém měsíci. Průměr zvracení tak 10× denne. V tom sedmém měsíci se to trochu zklidnilo, ale zvracela jsem i tam, jedno jestli večer nebo ráno. Úplně jsem zvracet prestala v osmém, ale žaludek na vode pořad. Do toho šestého měsíce to bylo nejhorší, zvracela jsem i ze smradu novych pastelek, posekane trávy, nové avivaže. Jidlo mi vařila Mamka a vozila potom co jsem hodila šavli rovnou do vývaru. Prakticky jsem nebyla schopna opustit byt. I chůze na nákup do 100 metru vzdálené veverky znamenalo bliti na každých dvaceti metrech. V sedmém měsíci jsem měla v obou tehotenstvich min kg než před otehotnenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.18 12:12

To zní šíleně. Se divím, žes nebyla hospitalizována, tyhle stavy mi přijdou už životu nebezpečné. Takže obě těhotenství stála za nic? Jaké pohlaví dětí jsi čekala, prý to mívá občas i vliv, že holky dávají více zabrat. Má smysl vůbec jíst, když to v zápětí jde ven?

• Citovat
  • Upravit
9658
28.6.18 20:20
@Anonymní píše:
To zní šíleně. Se divím, žes nebyla hospitalizována, tyhle stavy mi přijdou už životu nebezpečné. Takže obě těhotenství stála za nic? Jaké pohlaví dětí jsi čekala, prý to mívá občas i vliv, že holky dávají více zabrat. Má smysl vůbec jíst, když to v zápětí jde ven?

V obou případech to byli kluci. Nehospitalizovali mě, mimca se vyvíjeli dobre, jejich porodní váha byla přes 4 kg. hodně jsem pila, sice jsem mohla jen ledovou vodu, neustále mě z toho bolelo v krku, ale to jediný mi ten žaludek nějakým způsobem zklidňovalo. Dostala jsem léky, ale mám nízký tlak a ještě mě ho snizovaly a bylo mi ještě hůř. Musela jsem akorát chodit na častější kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.3.21 11:06

Těhotenství

Ahoj, dobrý den.
Chtěla jsem se optat zda je normální že mi v podbřišku občas píchne, jsem v 6 týdnu těhotenství, v noci se objevuje žaludek na vodě a během dne taky :think:. Děkuji za odpověď Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
29.4.21 23:20
@Lucyly01 píše:
Ahoj, dobrý den.
Chtěla jsem se optat zda je normální že mi v podbřišku občas píchne, jsem v 6 týdnu těhotenství, v noci se objevuje žaludek na vodě a během dne taky :think:. Děkuji za odpověď Lucie

zvracela jsem nonstop celý den - i v noci, takže žaludek na vodě je fakt pohoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
30.4.21 08:56

Mě je od 5 zle každéj den v 7 večer už nedělám žádné prudke pohyby. Je to nebezpečné. Sladká snídaně je taky zpouštěč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí