Nahrazení jedné dávky mléka příkrmem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nahrazení jedné dávky mléka příkrmem
Chtěla bych se zeptat, za jak dlouho se vám povedlo nahradit jednu dávku mléka příkrmem. Dávám už měsíc a týden zeleninu k obědu a začali jsme už i se svačinou. Nejdřív snědla jednu lžičku, pak dvě, tři a zasekla se dejme tomu na max 10 lžičkách (ze skleničky 125g to bývá tak 1/3). Mám pocit, že malé chutná, ale prostě není schopná sníst víc než těch pár lžiček a tak do hodiny má samozřejmě hlad a sní běžnou dávku UM. Vím, že má ještě čas, začali jsme v 5 měsících, protože nepřibírala, ale prostě mi přijde, že se nikam neposunujeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahojky, nevím,jestli ti pomůžu, ale aspon uvidíš, že v tom nejsi sama, zrovna nad tím taky přemýšlím jak mám pokračovat. taky jsme začali v 5 měsících, ale kvůli častěmu buzení v noci (a to se nezměnilo do ted) jsme začali večerním příkrmem- kaší. tedka už je to lepší a sní tak max. necelou půlku dávky/porce, a pak samozřejmě dokojuju a řekla bych, že vypije stejně jako by tu kaši neměla. Vodu z flašky na zapití nějak nechce. tak kojím i na zapití. no a ted je nám 7 měsíců
a furt stejný, tak jsem se taky chtěla poradit co mám ted dělat, jestli pořád čekat než mi sní celou tu jednu porci a pak až začít zeleninou k obědu nebo už zkusit pomalu i zeleninou k obědu, i když jsme zatím ani jedno kojení nenahradili?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky klid, fakt maj děti čas …opravdu nemusí sníst hned celou sklenici ![]()
já teda kojim furt, příkrmxy má v poledne zeleninu + maso nebo žloutek a odpoledne ovoce k tomu čaj, kterej stejně moc nechce a většinou za chvíli stejně zapíjí mlíkem ......ale během měsíce už toho sní víc ..ted´v těch 7,5 měs. už těhch cca 125 g dá - přesně fakt nevim - většinou vařim, skleničku má jen občas, když spěcháme nebo sme někde mimo domov ![]()
Příspěvek upraven 30.10.11 v 10:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás to šlo postupně samo - malá je ale žroutík, takže po dvou týdnech suveréně snědla celou skleničku. Mně se ale osvědčilo spíš jí vařit, chutná jí to daleko víc a i mnohem víc sní. Tak to můžeš třeba zkusit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky spíš vařím, jen dýni dávám ze skleničky a přesnídávku výjimečně. Na všechno se tváří stejně. Asi to chce fakt čas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme začali s příkrmama ve 4 měsících (mimčo od narození na UM, kojila jsem jen částečně měsíc) a na plnou dávku jsme najeli po 14 dnech. Během těch 14 dní mi zvládl zbaštit tak 60g nebo půl malé skleničky, pak najednou celou a už čtyři dny sní celou porci a je v poledne bez mléka.
Příspěvek upraven 26.04.16 v 11:13
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malýmu je 5m, příkrmy máme skoro měsíc, od narození jsme na UM (kojila jsem 14dní) a napřed baštil rovnou třetinku malé sklenky, a po týdnu už baštil celou.
Mlíko odboural sám asi po tom týdnu po zavedení oběda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit