Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
máme stejnou alergii -teprve reaguji na včerejšek-píšete rychle a já čtu pomalu,
ty slova, taky nechápu, kočárkování
manža
bydlenka co to je?
deníčky moc nečtu, je to pořád dokola, jen jeden byl veselý.
@sissi79 píše:
Od pul roku uz anglictinumala umi svahilsky
![]()
@MartinaIrena píše:
To bys koukala, co si někdo fotí. Onehdá tady proběhla diskuse na téma kakanec v plenkách. Nějaká bláznivá matka nafotila rozbalené dítě v totálně posrajděné plíně a chlubila se na netu, jak se její dítko kráásně vykakalo
tak to je konec
matka poprvé viděla houno
![]()
holka moje, ani nevíš jak ti rozumím s těma fotkama mě to točí do běla.
Podle nového zákona NOZ je to i zakázané, dítě by mělo mít zakryté očíčka, aby nebylo poznat o koho jde, njn. Kéž by měl každý tvůj rozum, to by se krásně žilo ![]()
Tak já jsem se tady duchaplně vyčerpala, trpím samomluvou
jo kašlete na mě ![]()
@kouřící králík píše:
@Komediantka 1máme stejnou alergii -teprve reaguji na včerejšek-píšete rychle a já čtu pomalu,
ty slova, taky nechápu, kočárkování
deníčky moc nečtu, je to pořád dokola, jen jeden byl veselý.manža
bydlenka co to je?
@kouřící králík píše:
@Komediantka 1holka moje, ani nevíš jak ti rozumím s těma fotkama mě to točí do běla.
Podle nového zákona NOZ je to i zakázané, dítě by mělo mít zakryté očíčka, aby nebylo poznat o koho jde, njn. Kéž by měl každý tvůj rozum, to by se krásně žilo
Ty jsi moje krevní skupina
![]()
tebe číst to je radost
![]()
to je dobře, že se večer vyspíš.
já těm testům nerozumím, nikdy jsem to nepoužívala a nechápu to stejně jako ty ![]()
ty slova zrdobnělý ![]()
@kouřící králík píše:
@Komediantka 1tebe číst to je radost
já těm testům nerozumím, nikdy jsem to nepoužívala a nechápu to stejně jako ty![]()
ty slova zrdobnělý
přesně
než se nervovat s nějakýma testama a ptát se všude možně, tak to si skočím k doktorovi a mám to hned
když jsem šla na gynekologii jelikož mě meškala menstruace tak se mě sestra ptala, zda jsem si dělala těhotenský test a já jí řekla,,ne nedělala, já mám ráda jasno,, ![]()
@kouřící králík píše:
@Komediantka 1 @Komediantka 1![]()
![]()
![]()
jo ty taky
Krásné sny ![]()
@kouřící králík píše:
@Komediantka 1tebe číst to je radost
já těm testům nerozumím, nikdy jsem to nepoužívala a nechápu to stejně jako ty![]()
ty slova zrdobnělý
Co říkáš na tu dýlku příspěvků
.
@Larr píše:
Co říkáš na tu dýlku příspěvků.
Máš ráda dostat naplácáno?
![]()