Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lusy23 píše:
ještě nechoď ať nechodíš dvakrát![]()
hej, to je muj byznys ![]()
@kouřící králík píše:
Holky co to je, já tomu nerozumímhttps://www.emimino.cz/…ovat-209916/
Tak to je hustýýý
to je asi zase nějaká nová bejkárna ![]()
@kouřící králík píše:
Já se tady začínám báthttps://www.emimino.cz/…rankovani/5/#…
To nejsi sama…tady to začíná být jeden velký horor ![]()
@kouřící králík píše:
Holky co to je, já tomu nerozumímhttps://www.emimino.cz/…ovat-209916/
jsem macecha
![]()
@kouřící králík píše:
@Komediantka 1když jsem četla poprvé cosi o dušíkách, dotyčná nepoužívala háčky, takže to znělo je tam dusik. Já jsem pořád četla a nechápala proč píše o DUSÍKU.
jsem mimiň a červenám se![]()
Z toho si nic nedělej, já taky dost věcí nechápu
a pak se červenám a přibadám si jako blbeček ![]()
Ale ten Dusík co jsi napsala mě dostal
![]()
Jo a co mě slušně dostává jsou zdrobněliny(těhu, ovu, kočárkování a jiné výživné názvy
)no na to jsem ještě schoná reagovat ale jednu věc nesnesu a napíšu to na rovinu…jak čtu v příspěvku nebo deníčku,,manža,, okamžitě přestávám číst neb mě tento název neskutečně pije krev a dotyčná si může být jistá, ža ačkoliv micinky
děkuje, že to někdo přečte až dokonce tak já to rozhodně nejsem ![]()
@sissi79 píše:
jsem macecha
![]()
Také si říkám, že své dítě neskutečně omezuju neb nemám na takové kraviny čas, jsem hrozná matka ![]()
chudinka moje malá nebude v půl roce umět plynně mluvit a bude uplně zaostalá
a bude to jenom moje chyba
měla by jsem se polepšit ![]()
@Komediantka 1 píše:
Také si říkám, že své dítě neskutečně omezuju neb nemám na takové kraviny čas, jsem hrozná matka
chudinka moje malá nebude v půl roce umět plynně mluvit a bude uplně zaostaláa bude to jenom moje chyba
měla by jsem se polepšit
Od pul roku uz anglictinu
mala umi svahilsky
![]()
@Lusy23 píše:
Bylo to nezbytně nutné a ty jsi tu nebyla
no, aspon vim, ze mam zalohu, jako ma Blackova u me ![]()
@Komediantka 1 píše:
co to zase je hleníková tabulka
ne to neznám ale již jsem dostala objasnění co jsou to hleníky a je mě zle
…neříkej, že si to někdo fotí…
![]()
…
![]()
![]()
![]()
To bys koukala, co si někdo fotí. Onehdá tady proběhla diskuse na téma kakanec v plenkách. Nějaká bláznivá matka nafotila rozbalené dítě v totálně posrajděné plíně a chlubila se na netu, jak se její dítko kráásně vykakalo ![]()
@MartinaIrena píše:
To bys koukala, co si někdo fotí. Onehdá tady proběhla diskuse na téma kakanec v plenkách. Nějaká bláznivá matka nafotila rozbalené dítě v totálně posrajděné plíně a chlubila se na netu, jak se její dítko kráásně vykakalo
no to snad není pravda ![]()
Chudák dítě
já tohle nechápu!!Jako pokud maminka chce fotit, at' se vyfotí sama a vystavuje se na veřejných stránkách od rána do večera ale proč tam cpe dítě v choulostivé situaci…dítě se nemůže bránit a říct svůj názor,,já si nepřeji být vyfoceno a vystavováno,, a přesto to vidím dnes a denně děti vystavené na facebooku, děti tam a tam ve všech možných a nemožných kombinacích a čím pitoměji vypadají tím lépe…rozumíš co tím chci říct? Promin' ale tohle mě vždy tak rozčílí
![]()