Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kouřící králík píše:
@jane-ejá bez návodu neuvařím ani čaj, natož tak závažné věci jako je hleník
az se jednou budu nudou kopat do zadnice, tak ho snad vytvorim..
@Pincenza píše:
@Komediantka 1 no to nevim, v našem maloměstě.
vyzkoušej nejprve nějaké dopisování s maminkama a nevadí, že budou bydlet trošku dál, však se můžete navštěvovat i tak
dáte kafíčko a poznáš, jestli ti,,sedí,, a pokud ano, nic nebrání tomu se vídat i mimo kavárnu atd. hodíš kočárek do autubusu, zjistíš zpáteční spojení a můžeš vyrazit.
@Komediantka 1 to zas jezdim autem, to jsem pojízdná, ale dost líná teda. ![]()
@Pincenza píše:
@Komediantka 1 to zas jezdim autem, to jsem pojízdná, ale dost líná teda.
To já také
nemohu narvat kočárek do auta(pežotek 106 )tak občas jedu autobusem ale převážně sedím doma na perdeli a nebo jezdím po vesnici dokolečka jako osel
![]()
Také nemám žádnou kamarádku ale měla jsem, měla jsem jí moc ráda ale strašně moc mě zklamala a moc to bolelo. Třeba si řekneš to samé co já radím tobě ale víš..pořád jsem se z toho nějak nedostala a není to tak, že by nebyla nějaká jiná v dohledu ale bojím se zase,,spálit,,a bude mě to nějakou dobu trvat než zase najdu důvěru. Já jsem taková, že když už mám kamarádku, dám tomu všechno a totéž očekávám i od ní
-nejsem ujetá aby jsi si nemyslela
jen kamarádství pro mě znamená dát city a vše co s tím souvisí a hlavně ta důvěra, ta je tam nejdůležitější a bez té to nejde. ![]()
Tak mne se libi moje.
Akorat nevim, jestli je to jeste o profilovkach
@Komediantka 1 to je přesně ono, z toho plyne i to, že ty řekneš vše na rovinu a na oplátku očekáváš to samé od ní, jenže to ta moje nedokázala. Prostě se radši přestane bavit - beze slova. Já taková nejsem, kdybych se něco dozvěděla třeba nebo tak, nemlčela bych nikdy, vždy bych to dala tomu člověku řádně sežrat. ![]()
@g.sandova píše:
Tak mne se libi moje.
asi vidis, ze uz moc ne…
@g.sandova píše:
Tak mne se libi moje.
Jo, tvoje je vážně pěkná
ta je z filmu Robinson Crusoe
?-doufám, že jsem se neztrapnila ![]()
Samozřejmně, že je to tu o profilovkách ale trochu se nám to vymklo z rukou a tak drobek jsem plevelily
omlouvám se ![]()
@Pincenza píše:
@Komediantka 1 to je přesně ono, z toho plyne i to, že ty řekneš vše na rovinu a na oplátku očekáváš to samé od ní, jenže to ta moje nedokázala. Prostě se radši přestane bavit - beze slova. Já taková nejsem, kdybych se něco dozvěděla třeba nebo tak, nemlčela bych nikdy, vždy bych to dala tomu člověku řádně sežrat.
Písnu ti sz a popovídáme víc
zatím papa ![]()
@Komediantka 1 ani nevim, kdysi jsem ji nekde objevila. Jsem si rikala, abych tak nedopadla.
Dekuju.
Ha, fuj, to sem se lekla, jen to tu otevřu, vyskočí na mě hlenik.
No a jak jste sháněli tu hlinikovou tabulku, tak tady jich máte mraky :-p
no co jako
pořád v tom tápu, tak to mám v hliníku a pěkně popsaný. ![]()