Nej profilovky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
14.12.14 10:02
@kouřící králík píše:
@Amys

děkuji, už to funguje :dance: :dance: :dance: jsi šikulka.

A do 3 králů jo? :)

Nefunguje, já nevidím žádnou ikonku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777

Už jo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Už jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.12.14 10:03

@kouřící králík Jdu něco vymyslet tygrovi, ale psst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.12.14 10:04
@PitbulLenka píše:
No, mě samozřejmě ta moje :jazyk: :pankac: :mrgreen:

Souhlasím ;) :palec:

• Citovat
  • Upravit
Larr
14.12.14 12:49
@MartinKa36 píše:
A co ja?
@Amys píše:
Taky slušánkuje :hug:

A kdo ví co to je?

• Citovat
  • Upravit
14.12.14 13:29
@kouřící králík píše:
Hned tak po ránu:https://www.emimino.cz/…ikde-211813/
:hug: já vím, že jsi to ty, nemusíš mě na to upozornovat, hned jsem tě poznala ;) :lol: ale nestresuj se, raději udělejte s manžou ještě pro jistotu tuleníčko a prstíkovou metodu! To by bylo aby z toho nebyl mimísek, měř pravidelně bazalku jak jsem ti radila a hlídej ten ovu hleník, to nesmíš zanedbat a zobej poctivě clostík, za dva dny po tuleníčku by jsi mohla zkusit ten těhu test, třeba by tam už bude dušík, hlavně už by jsi měla mít příznaky tj. blít celý dena žrát a blít, blít a žrát! Mocinky na tebe myslím a těším se, až spolu budeme kočárkovat :* :hug: :dance: :dance: :dance: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
14.12.14 15:07
@kouřící králík píše:
Hned tak po ránu:https://www.emimino.cz/…ikde-211813/

to uz je druha hlenikova diskuze za dva dny :roll: uz ani nemam naladu jim tam prdnout hlenikovou tabulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.14 15:50
@jane-e píše:
to uz je druha hlenikova diskuze za dva dny :roll: uz ani nemam naladu jim tam prdnout hlenikovou tabulku

pročpak jim nepošleš hleníkovou tabulku? Nesoukromnič a šupni jim jí tam, alspon' to bude prima dobrodružtví :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
14.12.14 16:50
@jane-e píše:
budu si te muset chvili prohlizet :think:

ten krasavec se jmenuje Leroy https://www.google.com/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 13:43

@Komediantka 1

Broučku a můžu se tulit i třikrát :think:
Já ti nevím, něco dělám totálně blbě. Mám mladýho manžu 87. Dřív jsem byla na zajíčky, ale teď jdu na jistotu. Je s ním úžasný sexování, holka, to si nech vykládat! Nikam nespěchá, jen ten rituál než si sundá ponožky :) nádhera.

Než k něčemu dojde často usnu, budí mě a to ti je tak úžasný.
Já jsem taky mladá 47 prvomatka, není kam spěchat! Bazalka jede jak divá, ovo testy :) taky dobrý, ale mám tam dusík :think:

Manža si chce mimíska užít, lézt po stromech, skákat přes kaluže a tak. No, řekni, není skvělej :*
Počkej na mě ať můžeme kočárkovat spolu, já to pohnojím clostíkem. :dance: :dance: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 13:45
@jane-e píše:

prdni mě sem hliníkovou tabulku :) :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 13:49
@kouřící králík píše:
@Komediantka 1

Broučku a můžu se tulit i třikrát :think:
Já ti nevím, něco dělám totálně blbě. Mám mladýho manžu 87. Dřív jsem byla na zajíčky, ale teď jdu na jistotu. Je s ním úžasný sexování, holka, to si nech vykládat! Nikam nespěchá, jen ten rituál než si sundá ponožky :) nádhera.

Než k něčemu dojde často usnu, budí mě a to ti je tak úžasný.
Já jsem taky mladá 47 prvomatka, není kam spěchat! Bazalka jede jak divá, ovo testy :) taky dobrý, ale mám tam dusík :think:

Manža si chce mimíska užít, lézt po stromech, skákat přes kaluže a tak. No, řekni, není skvělej :*
Počkej na mě ať můžeme kočárkovat spolu, já to pohnojím clostíkem. :dance: :dance: :mavam: :mavam: :mavam:
:lol: jooo jooo, já tady chčiju magi v kostkách smíchy :dance:
už jsem měla strach co je s tebou zlatíčko, že se neozýváš :hug: že ty budeš taková ta bio matka a tvůj manža bude taky bio otec(stromy, kaluže…) :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 13:50
@kouřící králík píše:
prdni mě sem hliníkovou tabulku :) :poblion:
:hug:
potřebuješ zkontrolovat hleník vid'? :hug: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 13:54

@Komediantka 1

ahoj Broučku :hug: :hug:
bylo mě po tobě smutno :D díky, že jsi nechala vzkaz, už jsem byla úplně zoufalá s tím prstíkováním 8o
Díky tobě už to zase chápu

Jó, manža je bio, koupe se, ne často. Ale jí BIO mrkev, to víš je to můj Králík :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí