Najednou odmítá pečivo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27305
4.3.11 17:30
Gladys píše:
MaryClementine píše:
Gladys píše:
Já bych ho nechala být, když nechce, tak nechce, u nás to byl pro změnu banán, v roce snědl 2, v 1,5r začal brečet, jen co ho uviděl.
Teď ho toleruje, občas sní i celý, většinou tak půlku, ale nesmí být moc často.Pokud jde o ty kusy, kukuřičné křupky ho neberou? A pokud není na sladké, tak třeba vařený brambor samostatně, či kus vařené zeleniny?

Křupky ho berou :-) A taky suchý vařený kolínka, ale zase to nemůže mít 7× týdně… aby se toho nepřejedl a taky bych ráda, kruci, aby jedl nějaké pečivo…

Fazolové lusky ne-e, z vařené kusové zeleniny sní v podstatě jen babykarotku. Brokolice, květák, lusky ho neberou, někdy vezme na milost vařené brambory, když má náladu.
Ale vařená zelenina na svačinu?? Nějak nevím.

Příspěvek upraven 04.03.11 v 17:14
A pečivo může mít 7× týdně? :wink:

:-) ale pokaždé jinak namazané ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
4.3.11 21:15

tak to se mi stalo s klárkou minulý týden, vždycky jsem jí odpoledně namazala rohlík nebo chleba se žervé nebo tak něco, k tomu dala okurku, a ted?? okouše jen tu pomazánku a pečivo dojde dát psovi, jak jí to zase neučit nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.3.11 22:17

ahoj, nelezou mu zuby? Niki nechce kousat když jí lezou zuby… zrovna dneska zlobily stoličky.. a pečivo taky nee (piškoty teda jo, protože pro sladký se překoná, mlsout je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
5.3.11 22:36

Taky jsem měli tohle období. Okolo roku snědl celý krajíc chleba a pak najednou jako když utne. Nic. Vyžral šunku, sýr, slízal lučinu a chleba poházel kolem sebe. Ani rohlík. U nás nezabralo nic, ani „jednohubky“. Jediný, kdy snědl rohlík bylo v obchodě. Můžu říct, že na milost vzal pečivo až někdy před druhým rokem, to najednou vzal i marmeládu, buchty, věci, který do té doby odmítal. Jako doteď to není ideální, ale teď už to střídá a prostě si jen vymýšlí. Zato ovoce a zelenina, to ho drží už od začátku příkrmů, sní toho mraky, ale normální jídlo nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.3.11 07:45

Holky a jak teda řešítě snídani a svačinu? Co místo pečiva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
6.3.11 12:10
MaryClementine píše:
Holky a jak teda řešítě snídani a svačinu? Co místo pečiva?

No můj malej tak do dvou let si ráno ještě v postýlce vyžahl flašku UM a pak, když jsme vlastně snídali (pro něj svačili), on si snědl svoji oblohu, napráskal se zeleninou, nebo jogurt, lipánek a tak. Odpoledne máme ovoce. Teď mě napadá, že pečivo vzal na milost vlastně až když přestal chtít ranní mlíko. Já mu to prostě nabízela vytrvale dál, nechtěl, jeho věc. Rohlík snědl v tom obchodě, takže jsem kolikrát svačili na nákupu, nebo i v kočáru, když jsem byli venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
6.3.11 20:23

ahoj, u nás teď frčí k snídani cornflakes se sunarem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí