Nález na gynekologii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.4.13 22:16

A jaký máte názory na očkování proti HPV? Myslíte si, že pomůže nebo ne? Na pravidelné prohlídky samozřejmě chodím, ale myslela jsem přímo vyšetření na HPV - dvakrát se doktorce něco nelíbilo a mám pocit, že vůbec neřešila nějaký problém, jestli bych mohla mít třeba něco vážnějšího…Někdy jsou vyšetření jako cena útěchy, že s vámi něco dělali :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 22:25

Harpye

Právě že jí bude 21.je to jelito.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
18.4.13 22:25

@Martinka1704 ne.. Pro dospělou ženskou je to podle mě blbost. A tohle moc nechápu, pro mě je důležité doktorce věřit a odcházet informována. Pokud z ní máš takové pocity, běž jinam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 22:26

Harpyje

Ale o děti se stará krásně.

• Citovat
  • Upravit
18.4.13 22:29

@gabriela82 Ono je těžké v dnešní době nalézt někoho vážně dobrého, mnoho doktorů nepřijímá a já menší problém – nemohla bych jít k chlapovi :oops: Je to takové divné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.4.13 22:31

No modlim se aby to bylo bylo dobrý. Ten Korylan mám vždycky krabičku na rok, beru jeden max. dva víc ne. Ibalgin a podobný prášky mi nedělaj moc dobře.

Já chápu že mi nechce říct o co jde protože to neví ale i tak mám obavy chápete, ono do celou dobu je člověk v pohodě a pak z ničeho nic mi řekne tohle a nic víc k tomu tak mám prostě strach a jsem z toho na nervy. Prostě jsem si jen myslela že když už se mu něco nezdá a dělal mi i ultrazvuk atd. tak aspoň něco málo by mohl vědět nebo mi mohl říct co by to mohlo bejt.No ale to pořád melu o ničem :? děkuju za odpovědi a podporu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
18.4.13 22:37
Očkování proti HPV ani omylem.
A jinak ne zcela chápu otázku:
@Martinka1704 píše:
Na pravidelné prohlídky samozřejmě chodím, ale myslela jsem přímo vyšetření na HPV

však jsme ti to všechny tři napsaly - na preventivce sebere stěr z čípku, tj. zjištuje se i případná přítomnost HPV :nevim:.

co to znamená, že se dr. něco nelíbilo? tvářila se zachmuřeně, ale pak mávla rukou a řekla, že na to kašle? :) nebo vzala nějaké testy, či prsotě dělala déle vyšetření, aby se ujistila, že vše je jak má být? V čem konkrétně se ti zdá, že lékařka nepostupuje správně? Pokud jde o očkování- Tobě ho dr. doporučila? V té souvislosti- kolik ti je? máš partnera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
19.4.13 08:37
@Andreno píše:
Já chápu že mi nechce říct o co jde protože to neví ale i tak mám obavy chápete, ono do celou dobu je člověk v pohodě a pak z ničeho nic mi řekne tohle a nic víc k tomu tak mám prostě strach a jsem z toho na nervy. Prostě jsem si jen myslela že když už se mu něco nezdá a dělal mi i ultrazvuk atd. tak aspoň něco málo by mohl vědět nebo mi mohl říct co by to mohlo bejt.No ale to pořád melu o ničem :? děkuju za odpovědi a podporu ;)

Ano, neměl tě nechat v naprosté nejistotě. Měl ti říct, jaké má podezření a ohledně čeho je vyšetření, které provedl. Nejsi malá holka a pokud se ho na rovinu ptáš, má ti odpovědět a nejen mlžit.
Moc držím palce :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.4.13 14:49

harpyje : Já neříkám že nepostupuje správně, prostě mě vyšetřoval asi půl hodiny, dělal mi cytologii, ultrazvuk…No a pak řekl že tam je něco co se mu nelíbí (na jedné „stěně“ dělohy) že prý to může být zlý ale taky nemusí ale že se mu to nelíbí. Nic jinýho, pak jen že zavolejte si za 14 dní a uvidíte.
Jinak mám přítele a je mi 21 let.

Paoloska: Děkuju moc za podporu ;) Máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
20.4.13 16:03
@Andreno píše:Paoloska: Děkuju moc za podporu ;) Máš pravdu.

Není zač. Dej vědět, jak jsi dopadla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
20.4.13 21:02

No jo ale vždyt ti jasně odpověděl. je tam něco co se mu nelíbí- n etuší co to je, proto to poslal na cytologii.

Já jednoznačně jsem za informování pacientů, jak se s někým nemůžu dohodnout, už k němu nejdu. ale v tomto případě, co chceš aby ti řekl? prostě na děloze nic být nemá. „něco“ tam je :nevim: bez cytologie ti nic bližšího neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.4.13 22:33

Však v pohodě…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
22.4.13 09:26

@Andreno Já se Ti nedivím. Když jsem byla těhotná a doktor na ultrazvuku mi řekl, že se mu to nelíbí, ať přijdu za týden znovu, byly to hrozný nervy. Člověk chce vědět v takových chvílích všechno a hned, ať tak nebo tak. Přestože víme, že ten doktor není děd Vševěd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí