Co s nalezenými koťaty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6650
21.12.17 21:22

@eva valoi Takže řešení znáte, zavolat na úřad ať přijede odchytovka, nic ve zlém ale připomínáte mi moji tchýni, ta se taky z každé prkotiny co jde vyřešit během pár hodin hroutí a vymýšlí komplikovaná neřešení a pak se hroutí že toho má moc. Když jí někdo nabídne tp jednoduché a efektivní řešení, tajk je uražená protože ona nechce nic řešit, ale jen si stěžovat. Nic s tím asi udělat nejde, to je prostě povaha, ale má mnohem těžší život než by musela mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.12.17 21:29

@eva valoi Dočítám diskuzi a předně ti chci popřát klidné svátky :srdce:. Jsi jedna z mých oblíbených dlouholetých uživatelek a proto věřím, že to vyřešíš na 1*. Já osobně zvířata miluju, kočky mám 4 ( :oops: :lol: ), ale naprosto chápu, že někdo to má opačně nastaveno. Takže já být tebou, uhodím na dceru, ať si to vyřeší buď tak, že koťata zmizí anebo ať se stará za svoje - přesně jak jsi psala. Zodpovědnost by měla převzít. A kočka není pes, nebývají na člověku zase tak moc citově závislé a nepotřebují tolik pozornosti.
Moc držím palce a tobě přeji pevné nervy a pohodu. Jak tě tak sleduji a občas potkám, máš toho neskutečně moc a špagát praská :hug:. Tak ať ještě drží pevně :kytka: :kytka: :kytka: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
21.12.17 21:44

Koupala jsem děti, dávala jsem jim večeři, uspávala jsem. Do toho hodinový rozhovor s dcerou. Jsem hotová, zítra napíšu, na čem jsme se dohodly. Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
21.12.17 21:47
@eva valoi píše:
Koupala jsem děti, dávala jsem jim večeři, uspávala jsem. Do toho hodinový rozhovor s dcerou. Jsem hotová, zítra napíšu, na čem jsme se dohodly. Dobrou noc.

Určitě dej vědět, jak to dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
22.12.17 08:40

Holky k té policii…já tedy nevím, ale dle mě to asi není řešení. Co se týká psů tak ano, ty většinou chytí a odvezou do útulku, ale bojím se, že koťata řešit fakt nebudou. Znám hodně případů, kdy se zavolala MP k nalezeným kočkám a oni místo aby je odvezli do útulku tak je vypustili někde v lese :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
22.12.17 09:56
@Yasminn píše:
Holky k té policii…já tedy nevím, ale dle mě to asi není řešení. Co se týká psů tak ano, ty většinou chytí a odvezou do útulku, ale bojím se, že koťata řešit fakt nebudou. Znám hodně případů, kdy se zavolala MP k nalezeným kočkám a oni místo aby je odvezli do útulku tak je vypustili někde v lese :zed: :zed:
:( :( :( tak to je hrozné, jestli to tak je.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80106
22.12.17 10:04
@Anonymní píše:
Nejsem vegetariánka. Každý tvor má právo na život. A znám i koloběh života v přírodě. Žiju v ČR a tady je kočka tvor domácí, ne jako součást potravního řetězce, tedy úmyslného potravního řetězce

Ale přesto je. Třeba když toulavou kočku něco uloví - liška? Může být. Nebo když by dravec ulovil to kotě. Prostě to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
22.12.17 10:34
@inkakřivák píše:
Ale přesto je. Třeba když toulavou kočku něco uloví - liška? Může být. Nebo když by dravec ulovil to kotě. Prostě to tak je.

ano pokud dravec sám uloví kotě, tak ano, pak je to holt příroda :nevim: Ale pokud někdo úmyslně zabije koťata tím, že je předhodí dravým ptákům, tak to tedy s přirozeností nemá nic společného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
22.12.17 10:36
@vejilka píše: :( :( :( tak to je hrozné, jestli to tak je.

jo jo, je to hrozné, bohužel :,( :,( :,( Kočky moc lidí neřeší, nechápu proč. Jako kdyby byli něco míň než třeba pes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
22.12.17 10:41
@Yasminn píše:
jo jo, je to hrozné, bohužel :,( :,( :,( Kočky moc lidí neřeší, nechápu proč. Jako kdyby byli něco míň než třeba pes :nevim:

Taky mi to tak přijde :( Tak ono je víc toulavých, divokých koček, které pak pořád mají koťata, tak je to přemnožený, že v útulku už není pro ně místo:(((Pes většinou někomu patří, ty většinou volně v přírodě nežijí. Tak možná je to tím. My máme jak psa, tak kočku a mám tedy raději kočky, i když jsem si vždy myslela, jak jsou kočky falešný a psi věrní, zkušenost je pro mě jiná a stal se ze mě kočkomil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
22.12.17 10:47

@vejilka ano, koček co nikomu nepatří je strašně moc :-( Jenže proč asi… :nevim: :nevim: Je to vina lidí, protože nekastrují :zed: :zed: Kočka si dobrovolně nevybrala žití na ulici :,( :,( Ach jo, je mi z toho vždy hrozně, zvlášť teď v zimě :-( U nás krmím několik kočiček bez domova. Už se těším až zase bude jaro, aby ty chuděrky venku nemrzly. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148875
22.12.17 11:16
@Yasminn píše:
@vejilka ano, koček co nikomu nepatří je strašně moc :-( Jenže proč asi… :nevim: :nevim: Je to vina lidí, protože nekastrují :zed: :zed: Kočka si dobrovolně nevybrala žití na ulici :,( :,( Ach jo, je mi z toho vždy hrozně, zvlášť teď v zimě :-( U nás krmím několik kočiček bez domova. Už se těším až zase bude jaro, aby ty chuděrky venku nemrzly. :,(

Chápu jak to myslíš, ale kočky žily venku odjakživa. U baráků na vsi myslím. Babička jich měla vždycky několik. A chytaly myši, dostávaly teda i zbytky, protože se na vesnicích braly jako užitečná zvířata. Chytaly myši a jiné hlodavce a tím chránily obyvatele před nemocemi. Měly se dobře i tak, i když nežily v domácnostech. Spaly a vegetovaly v seníkách, chodbách, kůlnách a stodolách.
To že se kočky(a psi taky samozřejmě) chovají v domech a bytech vevnitř, je móda a záležitost posledních století(nevím přesně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148875
22.12.17 11:20

Jo čekám že dostanu sprda za neempatii, už se mi toho dneska jinde dostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
22.12.17 11:32

@Anna766 Nedostaneš,máš pravdu. Dřív to tak bylo. Plno lidí to má tak stále. Berou je jako věc k baráku. Kočky chytaj myši, jsou divoké, psi hlídají barák. Krmí je zbytkama a bohužel, mám jednu babičku, která nechtěná koťata topila. Koček měla asi 8…Ale ty ho.na všude. Pily kravske mléko, a z toho jídla měly neustále srač. u..Já bych to tak nechtěla. Člověk se bál pak někam šlápnout. Naše kočka je převážně venkovní. Přes noc jí zavíráme na chodbu, je ještě malá, je jí 8 měsíců. Psa jsme přes léto nechali v boudě a byl spokojený. Doma ve vedrech dejchal jak blázen. Teď zas dva měsíce chrápe doma v pelechu. Když tohle řeknu babičce, tak nechápe. To samé, že kupuji dražší granule. Jinak do bytu bych nechtěla ani psa, ani kočku. Vadí mi to venčení za každého počasí…Kočky i když miluji, tak v bytě by mi vadila. Kočku nenaučim, že má někde svoje místo, leze všude. A přiznám se, že jsem se nechala na kočku ukecat hlavně kvůli myším, to že je můj miláček je věc jiná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
22.12.17 11:42

@Anna766 I psi spavali v minulosti v domech i postelich. Slechta je mela jako mazlicky (casto se objevuji na obrazech) a chudi je melo v posteli kvuli blecham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný