Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@sakota Tak mi řekni, k čemu je dobrá myš???
Já zakladatelku taky chápu, že má nervy, ale holky, vy jste snad nikdy nebyly mladé???Copak si nepamatujete, jaké voloviny jste vyváděly v pubertě???Nebo jste všechny byly hodné a poslouchaly na slovo? Tím nebráním dceru zakladatelky, té bych to dala sežrat a dala jí ty koťata, ať se stará. Ale kvůli mladé holce, která má teď pubertální období trestat nevinná zvířata mi přijde mimo
@Anna766 Děkuji. Je tu hodně chytrulínek opět. Diskuze se opět posunula kamsi mimo téma, aneb eva valoi je duševní mrzák, na kterého buď dojde, nebo už došlo.
@vejilka Nereknu, pac me to nezajima.
Mysi jsou mi neutralni, kocky rada nemam, zas jina zvirata naopak miluju. Zadnemu nepreju nic spatneho, ale zaroven chapu, ze proste ne vsechna se muzouo mit dobre a prezit. A prijde mi proste nefer tady prskat na zakladatelku, jake je bezcitne monstrum, kdyz ty kocky doma proste nechce, nikdy nechtela a neni zodpovedna za to, ze se u ni doma objevily. Tot vse.
P. S.: Ja bych si ani v puberte nedovolila dotahnout dom zvire, o kterem bych mela vyslovne zakazano ho dotahnou.
kdyz uz se tuvytahuje puberta.
@Anna766 píše:
Jenže ty sis ty zvířata pořídila dobrovolně. Eva ne, nechtěla je. A není její povinnost je chtít jenom proto že na emiminu to psali ne?
Však to jistě, to nepopírám, reaguju na to, že si pořád na vše stěžuje, samá negativa, proto píšu, že všichni máme něco…Mám dát pořádný ceres nezdárné dceři, ta tuto svízelnou situaci způsobila, donutit ji tuto prekérní situaci řešit a vyřešit, a ne se vybíjet na „nechtěných“ zvířatech, která za nic nemůžou
@vejilka píše:
@sakota Tak mi řekni, k čemu je dobrá myš???Já zakladatelku taky chápu, že má nervy, ale holky, vy jste snad nikdy nebyly mladé???Copak si nepamatujete, jaké voloviny jste vyváděly v pubertě???Nebo jste všechny byly hodné a poslouchaly na slovo? Tím nebráním dceru zakladatelky, té bych to dala sežrat a dala jí ty koťata, ať se stará. Ale kvůli mladé holce, která má teď pubertální období trestat nevinná zvířata mi přijde mimo
Tak co má dělat? Nechat si je? Proč? Protože je holka v pubertě? Ano, házet je dravcům je i pro mě moc, to Evě vymlouvám. Ale když jak je vidno, dcera se to představuje tak, že přinesu koťata a starejte se…
@eva valoi
Evi, vůbec si ty komentáře neber. Udělala jsi víc, než by udělal kdokoliv jiný včetně mě. Já bych si ve tvé situaci ty koťata nenechala ani den. Obzvlášť ne po tom, co jsi dceři jasně dala najevo, že NE, ještě než kočky přitáhla.
Ať si tady ty chytrolínky (obzvlášť ty, co musí schovávat za anonym) pro koťata přijedou.
Vítej do klubu „duševních mrzáků“ Evi ![]()
@Anonymní píše:
Však to jistě, to nepopírám, reaguju na to, že si pořád na vše stěžuje, samá negativa, proto píšu, že všichni máme něco…Mám dát pořádný ceres nezdárné dceři, ta tuto svízelnou situaci způsobila, donutit ji tuto prekérní situaci řešit a vyřešit, a ne se vybíjet na „nechtěných“ zvířatech, která za nic nemůžou
Stěžovat si každý může jak chce. Já mám taky dny kdy mě sejří celý svět ![]()
S ostatním souhlasím. Chytit holku za flígr, dát jí koťata do krabice a postarej se.
@vejilka píše:
@sakota Tak mi řekni, k čemu je dobrá myš???Já zakladatelku taky chápu, že má nervy, ale holky, vy jste snad nikdy nebyly mladé???Copak si nepamatujete, jaké voloviny jste vyváděly v pubertě???Nebo jste všechny byly hodné a poslouchaly na slovo? Tím nebráním dceru zakladatelky, té bych to dala sežrat a dala jí ty koťata, ať se stará. Ale kvůli mladé holce, která má teď pubertální období trestat nevinná zvířata mi přijde mimo
a donutíš ji jak, když domů chodí až večer? My jsme z města takže bych šla s kotatama ven a volala městskou že jsem našla kotata tak at dojedou a odvezou je. Dle fotek to na toulavky nevypadá a jetsli se holka někde zmínila že chce kočku a někdo řekl přijd my máme tak co čekala když máma jí řekla včas že žádný kočky. Holka ani nemůže argumentovat že se o ně bude starat.
@eva valoi píše:
Navíc se chci brzy taky vrátit do práce. Já jsem duševní mrzák, ale já tu v tuto chvíli mám kocoura, teď jsem ho krmila a dvě nalezená koťata, která někdo asi vyhodil. Teď jsem je krmila! Že si pro ně některá nepřijedete??!
Evo, Evičko, takovou mám radost, že jsi jim dala najíst
Věř mi, že kdybych mohla, vzala bych si je, jsou nádherná
ale jsem přes celou republiku…taková kočičí matka jsem
! Držím pěsti tobě, ale i těm koťátkům, ať se situace vyřeší co nejlépe ve prospěch VŠECH! Vždyť jsou Vánoce ![]()
Podivejte se, mame barak, stodolu, pudu, dvur. Eventualne by mohla kotata zustat. Je to nejzazsi moznost, protoze jim u nas uplne dobre nebude. Jsme neustale pryc, budou si tu zit svym zivotem, bydlet na pude nebo ve stodole. Dostanou nazrat a obcas je nekdo pohladi. Oproti tomu kdyby si je vzala nejaka duchodkyne, ktera by je mela od rana do vecera na kline a znamenala by pro ni daleko vic. Musela bych trvat na tom, ze je dcera na vlastni naklady necha za cca dva mesice vykastrovat, bude jim na vlastni naklady kupovat zradlo a platit tablety na odcerveni.
No tak mě by máma prozaika, kdybych dotáhla domů koťátka. Já bych si to nedovolila