Co s nalezenými koťaty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
21.12.17 17:32

@Anna766 Zkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.17 17:32
@Anonymní píše:
Neprihlizime, stezovali jsme si, nic se nestalo, jen napomenuti a psa vodit na voditku. vodili ho asi trikrat.
A ja mela malem infarkt. Sezrali i nam kotata :,(.
Bezohlednosti proste nejspis neporucis :nevim:.
A to byly kotata deti a oni vedeli ze deti budou brecet.
No, jsme bez kocek, radeji, nez to zazit znovu.

Okamžitě volat policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.17 17:34

@velbloudice klídek, přeháníš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.17 17:34

Dvakrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.12.17 17:41
@g.sandova píše:
@eva valoi Haranti, no, co naděláš.
Berušku bych klidně za ty pačesy dotáhla ke koťatům, ať

Haranti a pačesy :potlesk: :potlesk: no tak klídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.17 17:42

@velbloudice trošku nadsázky nechápeš? Nikomu nehodnotim jeho vychovu, IQ apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.17 17:44
@g.sandova píše:
Okamžitě volat policii

Tak ono je to uz tri roky zpatky, ty nase kotata a je fakt, ze prelizaly plot k druhym sousedum, kteri maji taky deti.
Tedy bylo nam receno, ze si je mame zabezpecit, od uradu a lidi, kteri to resili.
Resila jsem to i s pravni poradnpu, chtela podat zalobu, ale zivot kotatum by to beztak nevratilo.

Omlouvam se za pleveleni diskuze svymi problemy.

• Citovat
  • Upravit
148666
21.12.17 17:44
@eva valoi píše:
@Anna766 Zkouším.

Zkoušej dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.17 17:47
@Anonymní píše:
Tak ono je to uz tri roky zpatky, ty nase kotata a je fakt, ze prelizaly plot k druhym sousedum, kteri maji taky deti.
Tedy bylo nam receno, ze si je mame zabezpecit, od uradu a lidi, kteri to resili.
Resila jsem to i s pravni poradnpu, chtela podat zalobu, ale zivot kotatum by to beztak nevratilo.Omlouvam se za pleveleni diskuze svymi problemy.

Je mi to líto. Sama mám psy a lovecká plemena, nesmí nic honit. Je to prostě ubohost záměrně poštvat zvíře na druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106178
21.12.17 18:05
@eva valoi píše:
@Yasminn A kde by měla být? V posteli??

Samozřejmě..jak můžeš být tak krutá, vždyť to jsou miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
21.12.17 18:10
@Anna766 píše:
Zkoušej dál.

Ano, zkoušej. I já si přeju, aby se nějaký hodný páníček koťátkům našel :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
21.12.17 18:12
@Venetia píše:
Samozřejmě..jak můžeš být tak krutá, vždyť to jsou miminka

Přesně, jsou to ještě kočičí mláďátka. V posteli být nemusí, ale někde v teple by být měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
21.12.17 18:28

Nezlob se na mě, ale ty koťata nemůžou za to, že máš hodně dětí a máš toho dost. Zkoušej ten útulek, až přijde dcera domů, tak jí dej tu krabici, ať koťata vrátí. Jinak vidím často tvoje příspěvky, kde se pomalu ze všeho hroutíš, máš další malé dítě a jsi hotová…Nikdo ti za to nemůže, že máš děti, ani žádná zvířata za to nemůžou. Jestli jsi taková neustále negativní, nasr. ná a ukňouraná i doma, jak tady v těch diskusích, tak bych se ani nedivila, kdyby tě dcera začala nenávidět, když dáš kočky jako potravu :pocitac: Taky jsem byla v pubertě, udělala jsem plno blbostí, ale vím, že moje máma by tohle nikdy neudělala a to zvířata taky nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
21.12.17 18:40

Ja zakladatelku svym zpusobem chapu. Ona ty kotata nechtela, vyslovne to rekla, nevyprodukovala je, neprinesla si je, nema treba ke zviratum vztah a stvou ji. Navic mi teda prijde trochu pokrytecke, ze tutu nunu kotatka maji pravo na zivot. Maji ho i ty tutu nunu mysicky a ptacci, co kocky lovi? A zvirata, ze kterych se dela kocici strava? A co chudaci tutu nunu dravci? Tem radsi predhodime jen mysi, protoze nejsou dost tutu nunu? Jako je drsny dat kotata na zkrmeni, ale na druhou stranu, kdyby zustala venku, v „prirozenem prostredi“, tak bud zmrznou, neco je srazi, nebo je nejaky dravec stejne sezere.

Ja bych donutila devce odnes kotata do utulku/na cajty, jsem mekon, i kdyz racionalne potravinovy retezec uznavam a snazim se nebyt zbytecne sentimentalni, s realizaci priznavam bych mela osobne problem. Drzim palce, at se to vyresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
21.12.17 18:52
@vejilka píše:
Nezlob se na mě, ale ty koťata nemůžou za to, že máš hodně dětí a máš toho dost. Zkoušej ten útulek, až přijde dcera domů, tak jí dej tu krabici, ať koťata vrátí. Jinak vidím často tvoje příspěvky, kde se pomalu ze všeho hroutíš, máš další malé dítě a jsi hotová…Nikdo ti za to nemůže, že máš děti, ani žádná zvířata za to nemůžou. Jestli jsi taková neustále negativní, nasr. ná a ukňouraná i doma, jak tady v těch diskusích, tak bych se ani nedivila, kdyby tě dcera začala nenávidět, když dáš kočky jako potravu :pocitac: Taky jsem byla v pubertě, udělala jsem plno blbostí, ale vím, že moje máma by tohle nikdy neudělala a to zvířata taky nemusí

Přesně, proto, že má „****“ život (jak v podstatě sama napsala) a nezvládá ho, se bude mstít na slabých… Možná i ji někdo někdy hodí někomu jako potravu…přeneseně řečeno…

edit admin - odstraněn nevhodný výraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný