Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@eva valoi minimálně někde v kulne, kde nemrzne. Proč jsi tak zlá? Jinak koťata jsou krásná, hod inzerát, ze je darujes a někdo se ozve
@eva valoi píše:
@Yasminn A kde by měla být? V posteli??
v garáži nebo aspoň ve sklepe u kotle,
Beru to jako normální vztah ke zvřatům. Naše kočky také bývaly venku - a navíc chtěly ven. Nemohly být stále zavřené doma. A i to darování pro dravce chápu - mají se jim dávat jen myši? Nakonec i ta myška má přece nárok na život si myslím.
S dcerou bychpromluvila spíš naprosto vážně, odkud kočky má. A pokud se přizná, že je dostala, tak já bych jí jedno dovolila s tím, že se o ně bude starat a za vlastní ( pokud má) ušetřené peníze si s nimi bude chodit k veterináři a nechá si ji vykastrovat. Asi tak. Pokud bude stále tvrdit něco o příkopu, odnesla bych je bud do útulku anebo k veterináři, případně na místní policii.
Jsou pěkná. Kdybych měla zahradu, vezmu si je. Mám už v bytě zvěřinec.
Znovu píšu, že blbci, co nenechají kastrovat kočky a kocoury, jsou fakt blbci. Pak to takhle dopadá.
@Tichošlápek Nikdo je nechce. Dcera jedno slíbila kamarádce, jejíž matka o tom neví a kočky už mají tři. Je to bezohlednost.
Kocour vlastně taky není náš. Prostě se tu vyskytl. Vím, čí je, ale oni nám ho tu docela v klidu nechali na krku. Chci ho dát vykastrovat, ale trochu se bojím toho, aby mě pak majitelka nežalovala třeba. Je u nás už půl roku.
@eva valoi odnes je na veterinu nebo měšťákům. Na dceru bych uhodila, kde je sebrala, dostala.
@eva valoi tak bych je fakt odnesla na veterinu. Tu určitě někde poblíž mate. Pripadne u nás se daji zvířata odevzdat i na městské policii jako nalezenci a oni je pak prevezou do nejbližšího útulku.
Polodivokých koček je tu poměrně dost. Sousedka je krmí a kupuje jim antikoncepci, stojí jí to plno peněz. Fakt je, že co jim dává ty prášky, populace koček se tu výrazně snížila. Před cca 5 lety jsem vylezla v zimě ven a běžně mi sem z různých koutů naskákalo plno koček. Jednou jsem jich napočítala bezmála 30! Pak se to nějak zredukovalo, těžko říct, jestli tomu někdo nepomohl. Bylo to strašný - ty kočky se nedaly chytit, pohladit, jen převracely popelnice, loudily žrádlo.
Sousedka je právě taky naštvaná, protože bych se nedivila, že pokud tu ta koťata zůstanou, časem se přesunou k ní.
A to jako dceři řekneš, žes je odnesla jako krmení sousedovi? ![]()
@Wani Tak ano, co bych jí měla říct. Pokud nesežene někoho, kdo je bude mít rád…
@eva valoi píše:
@Wani Tak ano, co bych jí měla říct. Pokud nesežene někoho, kdo je bude mít rád…
Tak to prostě nepochopím ![]()
@eva valoi tak ať je na tu veterinu nebo policii odnese sama. Když už tedy z toho udělat lekci. Ona je třeba rada má. Fakt není třeba z nich udělat zradlo
Ale víte, co je zajímavé, že kocour jsem nějak přestává chodit. Nakonec se ho ještě zbavíme.
Chápu a věřím, že tě počínání tvé dcery naštvalo, ale…ta koťata za to nemůžou. I ony mají právo na život. Co z tvé dcery vyroste, když jí řejneš nebo se dozví, že koťata skončila jako potrava pro dravce?!? Co vyroste z dětí, které mají takovýto příklad do života od rodičů jako jsi ty?!?Nechápu, kde se v tobě bere tvá zloba a bezcitnost?!? Klín vytloukat klínem. Holky ti radí dobře, odvez koťátka do útulku nebo depozita. Může se také stát, že takovýto tvůj příspěvek o tom, co s koťaty uděláš, by mohl být v šetření státní veterinární zprávy