Co s nalezenými koťaty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.12.17 17:01

@eva valoi koukala jsem, ze bydlis opravdu daleko.

Mozna bych nechala celkove reseni cele situace na dceri, pokud neni nejak mala.

Samotne mi minuly rok prislo k domu v zime kote, odrostlejsi.
Rikala jsem si, ze ji pres noc necham u nas a rano se pokusim sehnat majitele. Behem dvou hodin nam pokadilo co se doma dalo, tak jeste supajdilo tu noc ven :?.
Do ted me to mrzi, ale kulnu, kotelnu v 2plus1 jsme nemeli. A kote druhy den uz jsme nikde nenasli.

Preji, at se to dobre vyresi.Je fakt, ze treba u nas mame sousedy, z mesta, kteri si nechavaji probehnout sveho pejska aby ulovil kocku a jeste ho chvali. Nastesti jezdi jen na prazdniny, ale i tak.
Omlouvam se ua anonym, kvuli sousedum :roll:

• Citovat
  • Upravit
14809
21.12.17 17:03

@g.sandova To by musela být doma, víš? Dneska přijde po 19. hodině. To je totiž taky ten důvod, proč považuji vlastnictví zvířat u nás za holý nesmysl. Nemá na ně nikdo čas. Znám psy, co prožijí svoje životy v kotci. Já to prostě mám jinak. Buď si to pořídím a věnuji se tomu, nebo si to nepořizuju. A já se o to starat a věnovat se tomu nechci, protože mi to nic neříká a dcera nemůže, protože je prostě neustále pryč. A lepší to zatím nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
21.12.17 17:05
@eva valoi píše:
@Wani Ráda? V neděli odpoledne je přinesla a od té doby tady de fakto není. Je jí 16 a nemá čas se o nic starat. Ráno odjede do školy, pak má brigádku, s kamarádkou čajík, pak nějaký tanec, v sobotu a v neděli jezdí do kina, akvaparku, na nákupy do Prahy.
V neděli mi přinesla koťata s tím, že za hodinu odjíždí na firemní večírek… Tak jela do řiti.

Hmmm, tak to se těš, až budeš třeba stará a budeš potřebovat pomoc. Co sis vychovala, to máš. Smrada, který ti jistě (dle toho, co viděl v dětství a dospívání doma) „zpříjemní“ chvíle stáří nebo nemohoucnosti
Taky jsem si podle počátečního příspěvku myslela, že se jedná o malou holku do 10 let, které by se vše dalo vysvětlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.17 17:05

@eva valoi hele, holka není tak malá, aby nedomejslela. Ať si to vyřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
21.12.17 17:06
@eva valoi píše:
@Wani Ráda? V neděli odpoledne je přinesla a od té doby tady de fakto není. Je jí 16 a nemá čas se o nic starat. Ráno odjede do školy, pak má brigádku, s kamarádkou čajík, pak nějaký tanec, v sobotu a v neděli jezdí do kina, akvaparku, na nákupy do Prahy.
V neděli mi přinesla koťata s tím, že za hodinu odjíždí na firemní večírek… Tak jela do řiti.

To bych vzala koťata do krabice, hned jak se dcera objeví mezi dveřmi jí to dala do ruky a poslala je vrátit tam, kde je sebrala. Ať se holka učí vyrovnávat se s následky svých činů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.17 17:07
@Anonymní píše:

Rikala jsem si, ze ji pres noc necham u nas a rano se pokusim sehnat majitele. Behem dvou hodin nam pokadilo co se doma dalo, tak jeste supajdilo tu noc ven :?.
Do ted me to mrzi, ale kulnu, kotelnu v 2plus1 jsme nemeli. A kote druhy den uz jsme nikde nenasli.

Preji, at se to dobre vyresi.Je fakt, ze treba u nas mame sousedy, z mesta, kteri si nechavaji probehnout sveho pejska aby ulovil kocku a jeste ho chvali. Nastesti jezdi jen na prazdniny, ale i tak.
Omlouvam se ua anonym, kvuli sousedum :roll:
Hajzli. Kéž by, až budou třeba nemohoucí někdo poslal na ně něco-někoho, aby si je „ulovil“
  • Citovat
  • Upravit
19388
21.12.17 17:10
@Anonymní píše:

Omlouvam se ua anonym, kvuli sousedum :roll:

A vy jen prohlížíte? My jsme takhle volali policii. Hovada. A nechápu, že s tím nic nedelate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
21.12.17 17:12

Hele tady je několik problémů:
1. Nechce se mi moc věřit, že je našla..
2. Pokud je ovšem našla, tak měla přijít domů a komunikovat se mnou poněkud jiným způsobem. „Mami, našla jsem koťata, bylo mi jich líto, dneska nikam nepojedu, vyfotíme je, dáme na fb, bazoš, zkusíme je nabídnout.“
Ale ona mi sem dala krabici s koťaty, na moje slova, že ale tady být nemohou, protože už tady je kocour a nikdo z nás nemá na další zvířata čas ani energii ani finance, mi řekla, že jsem bezcitná, neudělám nikomu radost, že ona zase nechce v baráku mě a začala se chystat na ten večírek…
Tak já nevím.
Mám dětí víc, z toho dospělého, 22 letého syna, který si ke mně nikdy nedovolil to, co si dovolila ona už x let zpátky. Vychovávala jsem je k zodpovědnosti, práci apod. Evidentně jsem to posrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.17 17:20

@eva valoi Haranti, no, co naděláš.
Berušku bych klidně za ty pačesy dotáhla ke koťatům, ať

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.17 17:21
@g.sandova píše:
A vy jen prohlížíte? My jsme takhle volali policii. Hovada. A nechápu, že s tím nic nedelate

Neprihlizime, stezovali jsme si, nic se nestalo, jen napomenuti a psa vodit na voditku. vodili ho asi trikrat.
A ja mela malem infarkt. Sezrali i nam kotata :,(.
Bezohlednosti proste nejspis neporucis :nevim:.
A to byly kotata deti a oni vedeli ze deti budou brecet.
No, jsme bez kocek, radeji, nez to zazit znovu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.17 17:22
@eva valoi píše:
Hele tady je několik problémů:
1. Nechce se mi moc věřit, že je našla..
2. Pokud je ovšem našla, tak měla přijít domů a komunikovat se mnou poněkud jiným způsobem. „Mami, našla jsem koťata, bylo mi jich líto, dneska nikam nepojedu, vyfotíme je, dáme na fb, bazoš, zkusíme je nabídnout.“
Ale ona mi sem dala krabici s koťaty, na moje slova, že ale tady být nemohou, protože už tady je kocour a nikdo z nás nemá na další zvířata čas ani energii ani finance, mi řekla, že jsem bezcitná, neudělám nikomu radost, že ona zase nechce v baráku mě a začala se chystat na ten večírek…
Tak já nevím.
Mám dětí víc, z toho dospělého, 22 letého syna, který si ke mně nikdy nedovolil to, co si dovolila ona už x let zpátky. Vychovávala jsem je k zodpovědnosti, práci apod. Evidentně jsem to posrala.
??? Co dodat…Za to, že máš špatný vztah s dcerou, že z ní vyrostl spratek…se budeš mstít tvorečkům, kteří si svůj osud nevybrali a nemohou se sami bránit…Ti, co je nechali narodit a pak se jich zbavili, jsou stejná kasta jako ty…
  • Citovat
  • Upravit
378
21.12.17 17:24

@eva valoi je vidět, že dceři to nemyslí inu je po Vás, máma s iq tykve, dcera taky, jsem šťastná, že mám inteligentní a skvělé rodiče, ne takové duševní zmetky jako Vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
21.12.17 17:26
@eva valoi píše:

tak jí pěkně zapoj, at pomůže tohle řešit. Donést a mámo ty se postarej :jazyk:. Když už je donesla tak at něco dělá. Veterinu tam někde máte, donesla bych je tam, moc zuboženě nevypadají, moc mě nesedí že je našla u silnice, ani extra malá nejsou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
21.12.17 17:29
@velbloudice píše:
@eva valoi je vidět, že dceři to nemyslí inu je po Vás, máma s iq tykve, dcera taky, jsem šťastná, že mám inteligentní a skvělé rodiče, ne takové duševní zmetky jako Vás

Nechceš se uklidnit? Nadávat druhému anonnymně, to je teda hrdinsví. Jsi na sebe pyšná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
21.12.17 17:32
@eva valoi píše:
Kočky spořádaj takovejch myší a ptáků. Fakt neřeším, když něco sežere je. Je to příroda. Fotky jsem slíbila. Ale docela blbě se fotěj.

Ted vidím fotky, já si jich dříve nevšimla. Jsou pěkný. Fakt by si je nikdo nevzal? Co to zkusit na FB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný