Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tím ovšem opět vyměknu, dcera mě takhle nerespektuje a tím ztratím zbytek autority… A za chvíli může dotáhnout další koťata, protože když máma vyměkla jednou, vyměkne znova.
@eva valoi píše:
Podivejte se, mame barak, stodolu, pudu, dvur. Eventualne by mohla kotata zustat. Je to nejzazsi moznost, protoze jim u nas uplne dobre nebude. Jsme neustale pryc, budou si tu zit svym zivotem, bydlet na pude nebo ve stodole. Dostanou nazrat a obcas je nekdo pohladi. Oproti tomu kdyby si je vzala nejaka duchodkyne, ktera by je mela od rana do vecera na kline a znamenala by pro ni daleko vic. Musela bych trvat na tom, ze je dcera na vlastni naklady necha za cca dva mesice vykastrovat, bude jim na vlastni naklady kupovat zradlo a platit tablety na odcerveni.
No tak teď nerozumím tomu, co vlastně chceš? Tvé příspěvky působily jako jasné NE a teď by teda mohla koťata eventuálně zůstat? Fajn, tak si je teda nech.
@Markéta80 vrazila bych ji mezi dverma krabici s kotatama a at se nevraci, dokud je nedonese na policajty/do utulku. A nebo ji je nastehovat do pokoje se vsim vsudy, zachodem, miskama, a zavirat je tam a neuklizet ji tam, at si to uzije. V 16 uz by mela byt schopna trochu logicky uvazovat a predjimat. ![]()
@eva valoi píše:
Podivejte se, mame barak, stodolu, pudu, dvur. Eventualne by mohla kotata zustat. Je to nejzazsi moznost, protoze jim u nas uplne dobre nebude. Jsme neustale pryc, budou si tu zit svym zivotem, bydlet na pude nebo ve stodole. Dostanou nazrat a obcas je nekdo pohladi. Oproti tomu kdyby si je vzala nejaka duchodkyne, ktera by je mela od rana do vecera na kline a znamenala by pro ni daleko vic. Musela bych trvat na tom, ze je dcera na vlastni naklady necha za cca dva mesice vykastrovat, bude jim na vlastni naklady kupovat zradlo a platit tablety na odcerveni.
Evčo, ano, dej jim domov, uvidíš, že se ti v dobrém odvděčí
já na to věřím, vždyt jsou teď ty Vánoce, i zázraky se dějí…a třeba si je ještě opravdu někdo vezme, nějaká ta důchodkyně, a bude mít chlupatý vánoční dáreček ![]()
Myslím na tebe
(i čičiny
)
@Ema1986 zatim delam vse proto, aby tady nezustala!!! Je to nejzazsi moznost! Rozumis psanemu textu???
@Ema1986 píše:Že má obavy z toho že by přitáhla další zvěřinu?
No tak teď nerozumím tomu, co vlastně chceš? Tvé příspěvky působily jako jasné NE a teď by teda mohla koťata eventuálně zůstat? Fajn, tak si je teda nech.
@mimart psala jsem, ze se u nas extra dobre mit nebudou. Nemam nijak velky vztah ke zviratum a dvera je fakt od nevidim do nevidim pryc. Byla by to z nouze ctnost, vis?
@Anna766 Tak jak jsem psala, dceru bych za to potrestala, klidně i nějakým zákazem a dala bych jí koťata na starost, ať se stará @sakota Já domů zvíře v pubertě taky nedotáhla, ale co by za to máma dala, oproti tomu, co jsem jí vyváděla. Hodit koťata dravcům je pro mě čin slabého jedince a nemám takové povahy ráda. V dnešní době kdy je dost útulku, tak se vrací zvyky z dřívějších dob, kdy se nechtěná koťata topila a střílela. Vlastně je dělá ještě teď spoustu lidí @Markéta80 Hele ale ty policajti. nejsou špatný nápad. I když zavoláš na vesnici, tak přijedou
To je možná lepší, než do toho útulku jet…
Na druhou stranu by misto kina a akvaparku kupovala konzervy. Treba by to pro ni mohlo byt ve vysledku docela poucné. Ted mi muze opet nekdo zacit psat, ze jsem dusevni mrzak.
@Anna766 píše: Že má obavy z toho že by přitáhla další zvěřinu?A to se opravdu stát může
@eva valoi píše:
@Ema1986 zatim delam vse proto, aby tady nezustala!!! Je to nejzazsi moznost! Rozumis psanemu textu???
Ano, psanému textu rozumím
Já jen že je velký rozdíl mezi tvým prvním a tvým posledním příspěvkem. Asi už pomalu měkneš, no ![]()
@Anna766 píše: Že má obavy z toho že by přitáhla další zvěřinu?
Zvěřinu na svíčkovou ať klidně dotáhne.))
@eva valoi píše:
Na druhou stranu by misto kina a akvaparku kupovala konzervy. Treba by to pro ni mohlo byt ve vysledku docela poucné. Ted mi muze opet nekdo zacit psat, ze jsem dusevni mrzak.
Já ti můžu jen zatleskat
Udělala jsi víc, než dost.
@eva valoi Zkus zavolat na ty policajty, že jste našly opuštěná koťata. Pro psi taky jezdí i do vesnice na zavolání, to bude možná lepší a rychlejší
@Ema1986 Protože jsem jim dala nažrat, pustila je dál a koukám, jak si hrajou. Moje chyba, moje veliká chyba.(
@eva valoi Radí vám to hodně lidí, zavolejte na městskou policii, že se u vás objevila cizí koťata, oni za pár hodin přijedou a koťata odvezou, už jsem takhle pohozená koťata i psy MP předávala, nikdy nebyl problém jen jim trvá než si zajedou pro auto na převoz zvířat. Problém který má řešení za dvě hodiny tu řešíte už asi dva nebo tři dny. A mimochodem kdybych tohle v 16 udělala mojí mámě, tak bych na žádný večírek nejela i kdyby mě měla zamknout.