Co s nalezenými koťaty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
29.12.17 19:12

@aiwwa Jo, docela jsem si na ně už i zvykla a děti se starají, starší dcera tedy to nezanedbává a dohlídnu si na to, že nebude. Na jaře ta kastrace, tak už může šetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115978
29.12.17 19:22
@eva valoi píše:
@aiwwa Jo, docela jsem si na ně už i zvykla a děti se starají, starší dcera tedy to nezanedbává a dohlídnu si na to, že nebude. Na jaře ta kastrace, tak už může šetřit.

Tak je za mě pohlaď, jsou fakt krásní. :mavam:
A kastraci tleskám, to je třeba, aby se kočičáci nekontrolovatelně nemnožily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
29.12.17 19:28

@aiwwa Jo, to byla jedna z podmínek, že se kočky nechají vykastrovat a dcera se postará i o následnou péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
30.12.17 10:56
@eva valoi píše:

super, díky :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
6.11.23 09:39

Dobry den, neměl by někdo zájem o koťátka? V září jsme se nastěhovali do nového domu, sousedka vedle krmila spoustu toulavých koček. (Paní bohužel neřešila žádnou kastraci. Pani bohužel zemřela )Nastěhoval se k nám kocourek, toho jsme si nechali, půjde vykastrovat. Jenze přišla i těhotná kočička a teď máme 4 koťata, která žijou venku. Je mě jich líto, jídlo jim dávám ale domu si je vzít nemůžu. ☹️Nechcete někdo? víc info do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10842
6.11.23 09:46
@Enicka píše:
Dobry den, neměl by někdo zájem o koťátka? V září jsme se nastěhovali do nového domu, sousedka vedle krmila spoustu toulavých koček. (Paní bohužel neřešila žádnou kastraci. Pani bohužel zemřela )Nastěhoval se k nám kocourek, toho jsme si nechali, půjde vykastrovat. Jenze přišla i těhotná kočička a teď máme 4 koťata, která žijou venku. Je mě jich líto, jídlo jim dávám ale domu si je vzít nemůžu. ☹️Nechcete někdo? víc info do sz
Žijou venku, proč by sis je měla vzít do domu?! ;).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115978
6.11.23 09:47
@Bytsamsebou píše: Žijou venku, proč by sis je měla vzít do domu?! ;).

Protože bude zima a venku neprezijou. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
6.11.23 09:47

@Enicka dej inzerát na FB, Bazoš, Sbazar.. určitě se rozeberou :palec: A přidej fotku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
6.11.23 09:48
@Enicka píše:
Dobry den, neměl by někdo zájem o koťátka? V září jsme se nastěhovali do nového domu, sousedka vedle krmila spoustu toulavých koček. (Paní bohužel neřešila žádnou kastraci. Pani bohužel zemřela )Nastěhoval se k nám kocourek, toho jsme si nechali, půjde vykastrovat. Jenze přišla i těhotná kočička a teď máme 4 koťata, která žijou venku. Je mě jich líto, jídlo jim dávám ale domu si je vzít nemůžu. ☹️Nechcete někdo? víc info do sz

Moc tě prosím - pokud tam zůstalo více kočiček, je potřeba jim zajistit nějakou péči a hlavně kastraci, obrať se prosím na nejbližší útulek, depozitum, Policii a Městský úřad. Protože byť je hezké, že se postaráš o dvě, tak je to daleko větší problém, který bude jen gradovat. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115978
@Enicka píše:

Zkus místní útulky a dočasky. Hlavně kočičku vykastrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709

Protože už začíná zima.🙂je mě jich líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
6.11.23 09:49

@lucynka25 Dávala sem všude možně. Nikdo se neozval. ☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115978
6.11.23 09:50
@Proto02 píše:
Moc tě prosím - pokud tam zůstalo více kočiček, je potřeba jim zajistit nějakou péči a hlavně kastraci, obrať se prosím na nejbližší útulek, depozitum, Policii a Městský úřad. Protože byť je hezké, že se postaráš o dvě, tak je to daleko větší problém, který bude jen gradovat. Moc děkuji.

Přesně. Měli by se odchytit a vykastrovat. Pak klidně vrátit zpět a nechat venku a krmit. Ale hlavně zabránit dalšímu množení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
6.11.23 09:51

@Proto02 Některe se ztratili, některé krmí sousedi. Já nechám i tu kočku vykastrovat, už to řeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115978
6.11.23 09:51
@Enicka píše:
@lucynka25 Dávala sem všude možně. Nikdo se neozval. ☹️

Koukni sem
https://www.feliti.cz/
A obvolej útulky, mají svoje lidi co dělají dočasnou péči.
Venku zůstat nemůžou. Leda s přístupem někam do stodoly atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný