Nánožník na hlubokou korbičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25220
15.5.13 13:40

@Ashia Tak ono počásí tomu už nahrává… mě venku visí vypraný kočárek, prala jsem všechno, ael myslím, že nánožník skoro nepoužiju - rodím za měsíc.
Jinak nevím, jak ty, ale já jsem hodně věcí na první kupovala „univerzálně“. U kočáru jsem počítala, že vydrží i další dítko, takže jsem kupovala letní i zimní doplňky, pokud byly k dispozici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.5.13 13:43

@Ashia June se mi hrozne libi… :kytka: u zimnoho mimca jsem pouzivala, ted jak je teplo u druheho nepouzivam :) spis je to obdobim :)

• Citovat
  • Upravit
929
15.5.13 13:53

@Anielka jojo, je krásný ;) ;) a hlavně lehoučký ( jsem hrozný chroust a v bytě nemáme příliš snadný přístup, takže každé kilo na kočárku navíc je pro mě problém, prostě to neutahnu at dělám co dělám). Ted jsem zkoušela jeden kočár u kámošky ( a bez dítěte) a málem jsem to vůbec neutahla :lol: :lol: nechápu jak to ty maminy zvládnou třeba do poschodí s 15-20 kg kočárem, já jsem prostě neschopná to utáhnout :lol: kéž by byly všude bezbarierové vstupy, nájezdy, široké dveře a velké výtahy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.5.13 15:08

Urcite poridit.Ja ted kdyz neni uplne teplo potkavam maminy a maji nanozniky u tech korbicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
21.5.13 19:35

Malá je narozená v lednu a teprv asi šest týdnů nánožník nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí